CariDee @ 12.01.2020 22:27Kā jums liekas - Skulme ir stāvoklī vai tomēr nav? Jo pēc tā video man arī izklausījās, ka viņa saka, ka esmu stāvoklī!
What @ 13.01.2020 06:55Klusa aizdoma,ka Kristīnes D citāti storijos veltīti cosmo dāmām.kas šeit visas aprunā:D:D
Chrishma @ 13.01.2020 08:21Izlasīju komentārus, kur Dzene nomelno savos komentāros Danenbergsoni. Reāli pretīga, sīka kucīte, kas vaukšķ aiz sētas.
Un tad vēl tā acu bolīšana, ka audzinātājas redz bērnudārzā nav dvīņus atšķīrušas, eu, nevar būt? Gan jau sīkie mežoņi pārējiem bērniem plēsa mantas un krita gar zemi, es pilnīgi iztēlojos un tad ierodas pakaļ sīkajiem šitā zvaigzne varone.? Audzītēm un grupiņas bērniem palaimējās, ka šī izņēma viņus ārā. Varēs tālāk postot to cik grūti ar dvīņiem un cik viņa patiesa savos postos.?
Chrishma @ 13.01.2020 08:25Runājot par Dzenes stilu, ja paņemam atsevišķi katru drēbes gabalu, man patīk, arī stils ir ok, bet Dzene vienkārši nemāk piemeklēt pareizo izmēru un iznest. Piemēram, uz Leldes Ceriņas šis pats outfits būtu pat ļoti skaisti. Dzenītei vēl jāmācās savs augums un proporcijas. Viņa pagaidām vislabāk izskatās kedās un trenuškās, tas viņai organiski, no Jēkabpils rajončika.
Stalkerlvl1000 @ 13.01.2020 12:30Ko tik bilžu dēļ nedarīsi.. Push up max..