What @ 03.01.2020 08:33Cilvēki jau iet sviesta ar saviem iphone 11x ??♀️
Paegle4 @ 03.01.2020 10:40
Kas ir 11x ? var redzēt, ka sēž ar hujavei forumā un par iphone tikai sapņo. Novēlu tev būt kā Saulietei, ka pati kādu dienu varēsi atļauties jaunāko iphone!:)
Pormifē @ 03.01.2020 06:59Un jaunākajā insta bildē pie eglītes kājās izskatās piedodiet, bet jau kā anoreksiķei.. un vēl šī uz trenniņiem iet, būtu labāk uz burgeru dieētas uzsēdusies, drīz pavisam izdils.
Paegle4 @ 03.01.2020 11:09
te uzreiz skadrs, ka raksta resnule, jo neviena slaida neraksta par otru, ka pārāk tieva, slaida utt.
ja tu esi resnulei, kurai ciskas saaugušas ar kaunuma lūpām un vīrs meklē slaidāku vaino sevi, laimīgu jauno gadu.
šeit ielīdu jo dzenīte uztaisīja šai sūdu mucai labu reklāmu. domāju, ka pašķaidīšu šo pretīgo sieviešu daļu, bet šeit vispār nav variantu. te lielākajai daļai jāiet pie psihoterapeita, īpaši tai, kurai divas augstākās medicīnā, bet sēž forumā lai nodirstu visus - meitenīt - aizej pie kolēģiem, varbut viņi izskaidros, ka cilvēkam medicīnas sfērā lielīties kaut kādā forumā dara lielu kaunu. protams, ja tu neesi kkāda sanitāre, kura rukā pa 340eiro. tad tevi saprotu. sūdaina dzīve. iešu labāk uz draudzi aizdegt par jums svecīti, zinu ka tik dvēselē sūdainiem cilvēkiem tas nepalīdzēs, bet ja nu. jo šis, kas te notiek novedīs jūs pie nelaimīgām laulībām, izjukušām ģimenēm, slimībām sev un tuvajiem. tas nav pareizi ne tikai no baznīcas viedokļa, tas av pareizi enerģētiski, karmiski, saucat kā gribat es no šejienes dzēšos, nav vērts smērēt sevi ar tik pretīgu ikdienas devu, ko nes jūsu dvēseles. lai Dievs sargā jūs un jūsu tuvos, ja pašas par to nerūpējaties, atceraties to, kad notiekkaut kas nelāgs, sapratīsiet kāpēc. Amēn!
Stalkerlvl1000 @ 03.01.2020 11:35Šoreiz patīk Sindijas storiji, ka pacēlusi tēmu par influenceriem, kas ar robotiem pelna popularitāti. Par Diānu Kubasovu jau sen zināju. Viņa tiešām domā, ka cilvēki tic, ka viņa pati atbild uz kaut kādiem storijiem pilnīgi svešiem cilvēkiem :D man viņas vietā būtu kauns.. Vai tad nepietiek ar savu dabisko atpazīstamību
te uzreiz skadrs, ka raksta resnule, jo neviena slaida neraksta par otru, ka pārāk tieva, slaida utt.
ja tu esi resnulei, kurai ciskas saaugušas ar kaunuma lūpām un vīrs meklē slaidāku vaino sevi, laimīgu jauno gadu.
šeit ielīdu jo dzenīte uztaisīja šai sūdu mucai labu reklāmu. domāju, ka pašķaidīšu šo pretīgo sieviešu daļu, bet šeit vispār nav variantu. te lielākajai daļai jāiet pie psihoterapeita, īpaši tai, kurai divas augstākās medicīnā, bet sēž forumā lai nodirstu visus - meitenīt - aizej pie kolēģiem, varbut viņi izskaidros, ka cilvēkam medicīnas sfērā lielīties kaut kādā forumā dara lielu kaunu. protams, ja tu neesi kkāda sanitāre, kura rukā pa 340eiro. tad tevi saprotu. sūdaina dzīve. iešu labāk uz draudzi aizdegt par jums svecīti, zinu ka tik dvēselē sūdainiem cilvēkiem tas nepalīdzēs, bet ja nu. jo šis, kas te notiek novedīs jūs pie nelaimīgām laulībām, izjukušām ģimenēm, slimībām sev un tuvajiem. tas nav pareizi ne tikai no baznīcas viedokļa, tas av pareizi enerģētiski, karmiski, saucat kā gribat es no šejienes dzēšos, nav vērts smērēt sevi ar tik pretīgu ikdienas devu, ko nes jūsu dvēseles. lai Dievs sargā jūs un jūsu tuvos, ja pašas par to nerūpējaties, atceraties to, kad notiekkaut kas nelāgs, sapratīsiet kāpēc. Amēn!
Paegle4 @ 03.01.2020 10:40
Kas ir 11x ? var redzēt, ka sēž ar hujavei forumā un par iphone tikai sapņo. Novēlu tev būt kā Saulietei, ka pati kādu dienu varēsi atļauties jaunāko iphone!:)
Pormifē @ 03.01.2020 14:06
Manuprāt tieši nelaimīgas ģimenes ir Jums, instagram uzpūstajiem influenceriem, kas tēlo savas lielās LOVES, to vien zin kā saldi “dirst”.
Pormifē @ 03.01.2020 14:06
Manuprāt tieši nelaimīgas ģimenes ir Jums, instagram uzpūstajiem influenceriem, kas tēlo savas lielās LOVES, to vien zin kā saldi “dirst”.
Emillyy @ 03.01.2020 16:11Palasot komentārus, ir sajūta, ka vidējais vecums ir 16-19. Pieaugušas , izglītotas sievietes, ar pašcieņu un ar dzīvi apmierinātas nekad nespētu tik sekli aprunāt citas sievietes. It īpaši, nepazīstot viņas. Man piemēram, ja kāda sāk traucēt instagramoties, tad es atsekoju. Nav jāraud un “jācepjas” par citu dzīvēm, cik samākslotas , izlutinātas un māk tikai čīkstēt. Es arī čīkstu. Un? Jā, man 20k sekotāju, tāpēc to nezin liela daļa, bet es čīkstu, ka brīžiem viss ir slikti. “Taurenītis” nemaksā nodokļus, ko nu? Kāda Jums daļa? Lai tak čakarē tukšpaurus, pasmejaties un tinat tālāk. Pieņemot, ka daļa te tik izglītotas un gudras, pārdodot mašīnu, vai tad jūs maksājat nodokļus VID’am? Es domāju, ka nē, ņemat nākamo un laižat tālāk. Tādejādi, arī jūs apkrāpjat šo tik skaisto un pēc likuma veidoto valsti. Kādēļ par Saulieti un visām pārējām NL princesītēm neviens necepjas? Viņas tak nekur domājams nemaksā nodokļus? Kādēļ viņas pārdod produktus, kur nav nekāda info latviski? Tas jau nu Latvijā nav atļauts , jābūt obligāti info valsts valodā. Visas tik rij pulverīšus un nenormāli tievē. Un pats smieklīgākais šeit ir , kā tiek aizskarts kādas personīgais viedoklis tad uzreiz - Dzenīt, Elinčik - nomierinaties! Vai tiešām mediķēm un pārējām izglītotajām, valsts sistēmas upurēm citu nav ko darīt?