Maija Rozīte liek foršu mūziku, bet dejo dranķīgi 😄 platàm kājām ietupienā, nu skats drausmīgs
Kā domājat, Vuceens nemēģinās uzlekt Kačas Peķkas brālim Kārlim? Tas ka tur nekas nevar sanākt, tas skaidrs, jo Vuceens ir vienkārši atbaudoša, bet man liekas, ka viņa varētu mēģināt.
Salīdzinājums ar tiem zobārstiem un plastikas ķirurgiem nav īsti korekts. Ir taču starpība vai ārsts izdara savu darbu un panāk lielisku rezultātu pacientam, ne sev pašam. Un tu pati dzer drainu katru rītu gadu no vietas, bet tāpat izskaties it kā bišu stropā gulējusi. Dzer energy diet, a kā 40 liekie kg ir tā tie tur arī ir.
Beciņa @ 22.07.2021 13:44
Pat pusotrs gadnieks visu saprot un mierīgi var iet uz poda. Kur nu vēl 3,5 gadnieks. Tas ir vecāku slinkums un punkts. Sutināt bērna dibenu pamperos nav labi, NAV! Kādas ķīmijas tajos pamperos ir. Un besī tas teiciens, ka pamperos nav palicis neviens. Stulbs attaisnojums savam slinkumam. Nu reāli drausmīgi skatīties uz bērnu, kurš runā, skaita, lasa, bet pie dibena kaka
Toties viņa reklamē, ka dzīvo “savu labāko dzīvi”, “gūst labus ienākumus” vai kaut kā tamlīdzigi.
ganesha @ 22.07.2021 16:03
Man likās, ka viņš ir gejs. ???
Un priekš Vucenas par nabagu. ?
Nemierīgā @ 22.07.2021 15:57Kā domājat, Vuceens nemēģinās uzlekt Kačas Peķkas brālim Kārlim? Tas ka tur nekas nevar sanākt, tas skaidrs, jo Vuceens ir vienkārši atbaudoša, bet man liekas, ka viņa varētu mēģināt.
nu viņas savā sektā jau vienādi sāk runāt, skatās savu līderu motivācijas video un kopē viņus.LieneKat @ 22.07.2021 16:58
Ok, nezināju, ka bez Saulietes vēl kāda šos tekstus lieto.
Klača @ 22.07.2021 17:50
Ha-ha. Es vakar gribēju šo iemest, bet noslinkoju.
Tur, visticamāk, jau Turcijā šis ir nodarīts ? Jo zinot Kažiņu (tiešām zinot), tur savādāk nemaz nevar būt. Viņš nelaiž garām neko, kas kustas, īpaši nešķirojot. Nepamatoti iedomīgs un galvā arī tikpat salmi, cik Vuceenam :) Un daudzi parasti domāja, ka viņš ir gejs, neesat vienīgās :D