Sveikas, piemetīšu savu artavu, šoreiz Dvinskas virzienā. Sekojot līdzi viņas ikdienas gaitām nepamet sajūta, ka viņai ir tikai viens bērns - Grieta. Kā ar mazo Dorīti? Visi storiji un ieraksti tik ap Grietu, Grietu.. Kas man lika atsekot, man ir pilnīgi atšķirīgs viedoklis attiecībā uz laika pavadīšanu ar bērnu. Protams, mans viedoklis ir nebūtisks, bet gribēju pavaicāt jums, varbūt es kaut ko nesaprotu? Dvinska visu laiku dzīvo apkārt pa pasauli, labi, es nerunāju par maziem iznācieniem uz restorānu, kino utt., bet tie “alone” tripiņi uz ārzemēm, SPA, meisterklases, raidījuma filmēšana, šopings, kad, KAD viņa redz un mīļo mazāko meitiņu? Tagad arī, man liekas absolūti nepieņemami iebāzt foto “mazā apslimusi” un pēc 2 dienām bauda trīsvientulību Vīnē. Labi, ceļojums ieplānots utt., bet domājams, ka jau sākotnēji tika ieplānots trijatā. Kurš to nabaga bērnu skata 24/7h? Žēl..pirmajā gadiņā taču vajag maksimāli daudz mammas klātbūtnes, bet šitā svilpaste. Eh. Patika agrāk, bet līdz ar otrā bērniņa ienākšanu izkristalizējās cilvēka būtība.
Tā, pašņācu, varu iet gulēt.