Fitty @ 06.12.2019 09:16
Man tā krīt uz nerviem skatīties kā viņa neaudzina savhs bērnus. Ar katru minūti tuvojas tas mirklis, kad atsekošu.
Sākumā likās jauks profils, bet nu jau ir pa daudz un garlaicīgi
fifa @ 06.12.2019 09:57Bet Alise jau pati tagad ig rakstīja, ka palikšot pie māsas draudzenes Amerikā un ar to ļoti ietaupīšot naudu. Ja nebūtu tādas iespējas, tad nemaz nevarētu atļauties šo ceļojumu. Kā arī tik daudz aizejot pārtikā, jo cenšoties pirkt labākas kvalitātes ēdienu, nevis tikai to pašu lētāko. Es gan nevarētu šādi ilgtermiņā dzīvot, neko sev nepērkot.
MaijaGardi @ 06.12.2019 11:03Bet viņa ir tas piemērs, kad nebrendu drēbēs arī labi izskatās, un ir labi, cita savelk brendus neizskatās ne pēc kā, bet galvenais jau ka brends virsū.
Blanche @ 06.12.2019 11:12
Tas pats, kas @betabeidz. Arī drēbes no humpalām, bet nu viņa ir ļoti glīta, ka pat kartupelu maiss glīti izskatītos ?
Alise arī simpātiska.
Villanelle @ 06.12.2019 19:50Man Mičule arī kādreiz patika, bet jo vairāk sekoju līdzi un klausījos, ko viņa stāsta, jo vairāk sāka nepatikt. Protams, atbalstu vegānisko dzīvesveidu, netērēšanu naudu stulbībām un ik pa laikam arī kādu labu atziņu par dzīvi izsaka, bēet sāk likties, ka viņa ar vīru tādi dienas zagļi vien ir. Alisei jau vispār nav normāla darba pieredze!! Kā var būt absolūti bez jebkādām ambīcijām?
Un vīrs kādreiz šķita ok, bet nu tā marihuānas tēma par tālu jau aizgājusi, aizstāv visos iespējamos veidos, neņemot vērā sen pierādītus faktus
Viņa ir vairākas reizes teikusi, ka manikīrs ir vairāk hobijs, nekā nopietna nodarbošanās.Blanche @ 06.12.2019 20:07
Nu bet ja cilvēkam patīk tāda dzive, un viņš ir laimīgs, tad kapēc ne? Un viņa ir manikīre, kā daudzas sievietes, tas arī ir darbs.
Villanelle @ 06.12.2019 19:50Man Mičule arī kādreiz patika, bet jo vairāk sekoju līdzi un klausījos, ko viņa stāsta, jo vairāk sāka nepatikt. Protams, atbalstu vegānisko dzīvesveidu, netērēšanu naudu stulbībām un ik pa laikam arī kādu labu atziņu par dzīvi izsaka, bēet sāk likties, ka viņa ar vīru tādi dienas zagļi vien ir. Alisei jau vispār nav normāla darba pieredze!! Kā var būt absolūti bez jebkādām ambīcijām?
Un vīrs kādreiz šķita ok, bet nu tā marihuānas tēma par tālu jau aizgājusi, aizstāv visos iespējamos veidos, neņemot vērā sen pierādītus faktus