Ja gribi ar IG naudu pelnīt, tad būs jārāda pupiņi un dibentiņš.ShabbyEve @ 01.12.2019 23:37Bet tad nav gudri japlurkst intervija par plikumiem un no sevis nav jātaisa pareizā....
Nezinu kas tas par kultu radīt sevi pliku interneta, bet, tas strāda un ir kam patīk. Man ir skaists augums, regulāri sportoju, rūpējos par sevi... bet likt dir*u stringos es negribu. Man šķiet, ka sievietei jābūt lielākai vērtībai ka plikus čičus ielikt IG.
Es no vīriešu skatu punkta saku.ShabbyEve @ 02.12.2019 03:09Es sekoju daudz interesantām sievietēm IG, kuras pārdod savus kursus Online un neviena no viņām pliku pakaļu neliek. Ja nav intelekts ar ko nopelnīt, tad var ar pliku vāveri.
Acchup @ 01.12.2019 23:10Vaaaks.. paskatījos pa ilgiem laikiem Didriņam profilu. Manu oriģinālo viņa nezināmu iemeslu dēļ jau sen atpakaļ ir nobloķējusi, bet apskatijos no sava otra profila. Ko lai saka, pizg*c :D Kur cilvēks var būt tik stulbs, cik viņa sevi parāda savos storijos? Tagad piecēlos, tagad lieku mantas, tagad brauksim, tagad braucam, tagad esam līvu akvaparkā, tagad iznācu no ūdeņiem, tagad esam lido un tā tālāk un tā bezgalīgi. D: Man gribas raudāt, aizdomājoties par šādiem cilvēkiem, kuri telefonu laikam pat seksa laikā neizlaiž no rokām, jo tomēr vajag.. nu vajag turēt sev blakus vai paskatīties, kādi jaunumi instagramā, kamēr, pofig, bet mīlējos. Nu drausmīgi muļķa meitene. Vēl jo vairāk ir žēl otras pusītes, bet acīmredzot arī viņiem tas liekas kaut cik ok un galu galā tāds tādu atrod. G
ShabbyEve @ 02.12.2019 11:14Sekoju vienai krievu meitenei, viņai laikam kādi 300k sekotāji, viņa arī tā teica, jo vairāk posto storijus jo lielāka statistika. Cilvēkiem tiešām interese - ko Tu ēd, dzer, dari..... un viņa arī liek katru dienu brokastis, ka liek makeup utt
ShabbyEve @ 02.12.2019 11:14Sekoju vienai krievu meitenei, viņai laikam kādi 300k sekotāji, viņa arī tā teica, jo vairāk posto storijus jo lielāka statistika. Cilvēkiem tiešām interese - ko Tu ēd, dzer, dari..... un viņa arī liek katru dienu brokastis, ka liek makeup utt