LLL @ 29.11.2019 18:31Nu par tām meiteņu drēbēm gan nepiekrītu. Vai tiešām vienīgais kas meiteni padara par meiteni ir kleitas un rozā krāsa? Ir taču tik daudz skaistu krāsu. Kas visiem ir ar to rozā? :D
Man gan @ritagorovecabutevica simpatizē. Liekas viņi forša ģimenīte. :)
Blanche @ 29.11.2019 18:37Nu kleitas man skiet, ka tiesi bērnībā jāvelk, tomēr tā ir meitene. Ir jāpucē kleitās un svārkos, tā ieaudzinot sievišķību. Labi, viņa vēl maza un vecāki izvēlas ko ģērbt. Taču parasti ap 3 gadiem meitenes pašas grib vilkt svārkus un kleitas.
LLL @ 29.11.2019 18:51Ir jāpucē, kas to nosaka?. Var jau būt, ka tām sievietēm, kas visu laiku staigā kleitās un svārkos tas liekas svarīgi.
Nu bet labi, kādi kuram tie uzskati. :)
Pormifē @ 29.11.2019 18:35
Vot Rita liekas uzspēlēta, pat meitas dz/d likās ka svarīgāk viņai lai smukas bildes sanāk, nevis pavadīt dienu kopā ar viņu.
Pormifē @ 29.11.2019 18:54
Man arī patīk neitrālas krāsas, bet meitu ģērbtu meitenīgi - gan gan, bet protams šis ir tikai un vienīgi gaumes jautājums.
Ir jāpucē, kas to nosaka?. Var jau būt, ka tām sievietēm, kas visu laiku staigā kleitās un svārkos tas liekas svarīgi.
Leila999 @ 29.11.2019 20:48Man ir dēls, gan “svaigi cepta”
meita. Abu bildes liku/lieku instagramā, neesmu nekāda populārā mamma vai smth, bet forši ik pa laikam saņemt ziņas no paziņām, ka dorši redzēt jaunu mammu, un saprast, ka tā ir mana lielākā laime.
Skatos šad tad gan Gustavu un Baibu, gan Ritu un simpatizē tieši viņu vienkāršība un sirsnība. Vairāk kaitina, ka tagad daudzi reklamē to “wolt”, brauc ar “bolt”, ar daniel wellington pulksteņiem..
ShabbyEve @ 29.11.2019 22:28Paskatījos Baibu youtube. Šokējoši, ka tik daudzi seko...
Par zidainiem... es uzskatu, ka lai katrs liek, ja grib, ja trauce unfollow. Man drizak besi zidaini ar emoji vai aizkrasotajaam sejaam :D :D :D
ShabbyEve @ 29.11.2019 22:28Paskatījos Baibu youtube. Šokējoši, ka tik daudzi seko...
Par zidainiem... es uzskatu, ka lai katrs liek, ja grib, ja trauce unfollow. Man drizak besi zidaini ar emoji vai aizkrasotajaam sejaam :D :D :D
Snowwhite @ 29.11.2019 21:37Man ta Rita agrak patika kaut cik, bet pec tiem video ar tiem andele mandele drebem par to ka ir uzkruvetas cenas tur lietam kuras ir nesatas dažas reizes vai vispar nav. Es vienkarši neuzskatu, ka kaut kas ir japardot par smieklu cenam, ja prece ir tikai dažas reizes lietota un maksaja dargi.
Villanelle @ 30.11.2019 10:36Es Ritu nedaudz zinu reālajā dzīvē. Nekā slikta, ko teikt, tiešām jauka meitene, bildes smukas. :) Baiba tiešām mistērija, nesaprotu, kas viņai seko. Ja nebūtu iekļauta influenceru topā, domātu, ka visi sekotāji nopirkti...
No insta mammām man patīk tikai Santa Nīmane. Godīgi runājot, nekad neesmu sapratusi, kāpēc daudzas, kas kļūst par māmiņām un sāk aktīvi likt bērnu bildes, ātri vien kļūst populāras IG.