Bordo @ 29.11.2019 09:31Ok, negribu izklausīties pēc kaut kādas kuces, kas apliek mazus bērnus, bet jau sen gribēju kādam apvaicāties par to mazo meitenīti Matildi no Baibas un Gustava IG. Es tiešām prasu, jo gribu zināt, nevis, lai noliktu. Mīlīgs un foršs bērns, bet viņai ir ļoti dīvains deguntiņš. Tas tā vienkārši ir (abiem vecākiem tā nav), vai arī tā ir kāda slimības izpausme?
Bordo @ 29.11.2019 09:41Blanche, vispār liecina gan. Jau bērnam esot vēderā, USG pēta un analizē deguna kaulu, lai izslēgtu hromosomu pataloģijas.
Bordo @ 29.11.2019 09:41Blanche, vispār liecina gan. Jau bērnam esot vēderā, USG pēta un analizē deguna kaulu, lai izslēgtu hromosomu pataloģijas.
Blanche @ 29.11.2019 09:51nu šis, manuprāt, meitenes ir patiešām tizli. Saprotu apspriest influenceres, pieaugušas sievietes, kuras liek sazin ko IG, bet ne jau mazas meitenītes degunu. ?♀️
blacke @ 29.11.2019 09:54
Konkrētos cilvēkus nezinu par kuriem iet runa, bērnu ari nezinu, bet tad es tagad izklausišos ļoti ļauna. :D manuprāt ir glīti bērni un ir neglīti, tā tas vienkārši ir. Un es runāju par pavisam maziem, no dzimšanas līdz kādiem trim gadiem. Ok aprunāt mazu bērnu varbūt nav forši, bet ne visi viņi ir baigie skaistuļi.
Blanche @ 29.11.2019 09:56
Nu un? Vai bērns ir vainīgs pie tā? Kāds ir tāds ir. Tas pats par visiem citiem cilvēkiem, neviens neizvēlas kāds viņš piedzimst.
Bordo @ 29.11.2019 09:56Es jau nesaku, ka neglīts deguns vai bērns, vai kā tamlīdzīgi. Mans jautājums bija vispār no citas tēmas. Kā jau teicu iepriekš, mīlīgs un smuks bērns. :) Ja jau instagram mammas liek savas atvases visu publiskai apskatei/apbrīnošanai, tad uzdot tādus jautājumus, ir diezgan dabīgi.
Blanche @ 29.11.2019 09:56
Nu un? Vai bērns ir vainīgs pie tā? Kāds ir tāds ir. Tas pats par visiem citiem cilvēkiem, neviens neizvēlas kāds viņš piedzimst.
Blanche @ 29.11.2019 10:02
Bet bērns jau neizvēlas vai būt tajā IG vai nē, tāpēc nebūtu ētiski par viņu ko teikt. Un it īpaši par izskatu, vai par degunu.
Ok, esmu skolotāja un man nepatīk, ka aprunā bērniņus. ??
blacke @ 29.11.2019 10:03
Un šī manuprāt ir vēl viena stulba lieta, ka bērnus liek internetā kopš dzimšanas un tai mazajai sirsniņai tur nav nekāda teikšana. Man facebook ir viena mammite, kas savu dēlu pliku vannā lika kādos 2-3 gados un publicēja bildes facebook, puikam tagad ir kaut kadi 14, tās bildes joprojām pieejamas viņas facebook. Es nebūtu priecīga, ja mani vecāki tā būtu darījuši..
Blanche @ 29.11.2019 10:07
Piekrītu! Tagad jau mammas pārāk aizraujas ar to visu, katru bērna soli japarada pasaulei.
It īpaši mani kaitina, ka liek tikko piedzimušus zīdaiņus internetā. Lūk, tas ir skumji.