kilograms cepumu par pēdējo teikumu! ❤️
Ceru, ka gaļu arī neēdat, jo jūs taču saprotat, ka ne visur dzīvnieki aug mīlēti un nomirst bez mokām.
nu jā, patiesība pierāda, ka nespēsim atrunāt tagad katru kažokādas pircēju. Bet nu varbūt kāds sniedzoties pēc tās pūkainās ādas, tomēr apstāsies, padomās vēlreiz un tā vietā nopirks ko citu. Man prieks ka tādi zīmoli kā Gucci, Prada, Hugo Boss, Calvin Klein, Chanel, Gap, Armani, H&M, Mango, Tommy Hilfiger, Zara un daudzi citi populāri zīmoli spēruši soli pareizajā virzienā.uniqueღ @ 24.11.2019 23:05Ok, ok, nepērkat, nu malači! ???
Ja aizliegs kažokādas - super, neraudāšu. Tā tiešām nav lieta, bez kuras nevar iztikt. Bet pagaidām, ja ir un patīk - es pērku. Tas arī viss.
Mazaa_saulite @ 25.11.2019 07:20Manam vīrietim arī nepatik fočet un visu izlikt soc.tiklos, jo mazāk kāds ziņas, jo laimīgāki būsim. Ar vienu kopbildi ir pietiekami. ?
Kā viņš teica attiecību sākuma, galvenais lai mani tuvie visu zina , ir iepazīstināti, par pārējiem “paziņam” Facebook loka viņam ir pilnīgi vienalga.
Minny @ 25.11.2019 08:43Klau, man jautājums meitenēm, kas ir vegāni un neatbalsta kažokādu - Kādi Jums ir apavi? Dermantīna? Nav ādas? Un nav ar aitu vilniņu ?
Šis bez pārmetuma, jo man pašai patīk ļoti kažoki, bet nepērku tieši šī iemesla dēļ un priecē, ka tomēr daudz sabiedrībā zināmi cilvēki uzdrīkstas vilkt tos sintētiskos kažociņus :)
Bet dermantīna zābakos gan nevarētu pastaigāt.
Mazaa_saulite @ 25.11.2019 09:04Un cik bieži nav pierādījies tas kad tie pari kuri liek 100tiem “laimīgu” bilžu kopā , visur čekojas u.t.t, izrādas tie paši ne tik laimīgie..
Mazaa_saulite @ 25.11.2019 09:04Un cik bieži nav pierādījies tas kad tie pari kuri liek 100tiem “laimīgu” bilžu kopā , visur čekojas u.t.t, izrādas tie paši ne tik laimīgie..
Šis ir arī mans pieņēmums, bet tikai pieņēmumus - kā tur ir patiesībā nezinu