Maltā gaļa @ 04.03.2026 11:33
Vietēja mēroga Hameleonu rotaļas ? Varbūt kāds producents grib seriālu filmēt “Oļegs un viņa mūža sievietes”. Labi, Jeļa tupa kā zābaks, bet nu Fiļs šajā visā epopejā arī savu reputāciju ir zaudējis. Miljonārs, kas tiesājas par kastroļiem un negrib maksāt par instagrama kontu ? Izbrīna, ka cilvēks, kas reiz ir vadījis banku varēja būt kopā ar tādu sievieti kā krisķinka.
Savā ziņā piekrītu par to, cik stulbi tagad izskatās Oļega reputācija, bet tas viss lielā mērā ir šīs situācijas un konkrētās sievietes rīcības dēļ. Ja objektīvi skatās uz pieejamo informāciju, tad viss šķiet diezgan saprotami, kāpēc lai viņš maksātu kaut kādus 30 tūkstošus darbiniecei par instagram, kas nav ne sieva, ne viņiem ir kopīgi bērni? Protams, daudzas var teikt, ka tā būtu kā pateicība par kopā pavadītajiem gadiem, bet, ja viņa viņu krāpa un tagad izturas un uzvedas tik nepatīkami, es viņas vietā arī negaidītu ne centa.Turklāt viņas dēļ cieš arī viņa reputācija presē, jo šobrīd sabiedrībai tiek parādīts tikai tas, cik Oļegs ir slikts. Es viņu neaizstāvu, bet man vienkārši nepatīk šāda rīcība, kad cilvēks no sevis sadomājas sazin ko. Sevišķi, ja pašai nav ne stabilu ienākumu, ne sava biznesa, bet ir vēlme dzīvot lepni uz cita rēķina.