Claire @ 06.02.2026 11:38Es atvainojos, bet tas ir pilnīgs šizo??
Varbūt esmu par prastu, nemodernu un stulbu, bet šādus “rituālus” vispār nesaprotu
Es atkal nesaprotu, kas tie par perversiem večiem, kas grib tādas filleru pārksčātas lūpas skūpstīt!? Kad iedomājos, cik tur tas gēlveidīgais šķidrums iekšā 🤮VissIrSlikti @ 06.02.2026 12:39Skatoties Jeļas video no vingrošanas (šausmīgi prasts tas infinity kantoris, negribētu vingrot vietā, kur citi skaļi rēc un filmējas) un izskatās, ka viņas seju pamatīgi sakodušas bites. Kā var tik uzpampušas lūpas šķist skaistas. Kā mērkaķa pakaļa
VissIrSlikti @ 06.02.2026 12:39Skatoties Jeļas video no vingrošanas (šausmīgi prasts tas infinity kantoris, negribētu vingrot vietā, kur citi skaļi rēc un filmējas) un izskatās, ka viņas seju pamatīgi sakodušas bites. Kā var tik uzpampušas lūpas šķist skaistas. Kā mērkaķa pakaļa
Es ar par šo bieži iedomājos. Man viens paziņa teica ka viņš nemaz nezinātu kā tādas lielas lūpas noskūpstīt. 😂Hermiine89 @ 06.02.2026 13:06Es atkal nesaprotu, kas tie par perversiem večiem, kas grib tādas filleru pārksčātas lūpas skūpstīt!? Kad iedomājos, cik tur tas gēlveidīgais šķidrums iekšā ?
Filtrus nelieto. Bez filtriem viņa vienmēr tā izskatījusies. Nekas īpašs. Insta lux fake dzīvē tikai safiltrētas bildītes.Merilda @ 06.02.2026 13:06
Man liekas, ka viņa sūdīgi izskatās pēdējā laikā vai arī filtrus nelieto.