Kad man atvērās tas storijs, es goda vārds nobijos...pradacandy @ 31.01.2026 02:01
Pēdējais selfijs mašīnā bija traks- sausas lūpas, pārspīlētās skropstas, tie anormāli garie nagi, izskatījās ļoti neveselīga. Vēl atrādīja Dr. Feldmaņa klīnikas lūpu balzāmu, vai tik nav izdomājusi kādu operāciju. Pēdējā laikā tās bildes un video atstāj iespaidu par psihiski nestabilu cilvēku.
Ariete @ 31.01.2026 08:51Kad man atvērās tas storijs, es goda vārds nobijos...
Paksijs @ 30.01.2026 21:30
Es par to pašu. Sekoju Danai jau gana sen, un jā, agrāk viņa man daudz labāk patika, un kā reiz, tieši viņa bija tā, kas vnm mudināja sievetes mīlēt sevi dabiskas, un arī pati teica, ka mīl savas mazās krūtis un arī sievietes ar mazām krūtīm var būt wild un iekārojamas, un nenoliegsim, viņa ar savām mazajām krūtīm, kas īstenībā jau nemaz tik mazas nav, normālas krūtis, manuprāt izskatās ļoti labi. Bet tagad, kad paziņoja, ka palielinās krūtis, tāds meh...nu kur tad visi tie Tavi vārdi ko teici par sevis mīlšanu utt...kaut kā tāda kā vilšanās sajūta ?
jā, ŽaksIceCream @ 31.01.2026 12:09Vai Bokānei jau nebija kaut kāds draugs cietumnieks?
Un? Man kaut kā pilnīgi pofig, kura no noname pīļlūpēm ir eskortniece. Tāpat jau skaidrs, ar ko šīs pelna.Mrs.True @ 31.01.2026 10:11Beidzot Gobzems sāk kaut ko jēdzīgu publiskot. Daudzas latvietes ir atrastas Epšteina failos. Iespējams, arī viņa noziegumu līdzdalībnieces, ne tikai liecinieces vien. Gaidīsim arī oficiālo masu mediju pārpublikācijas no Gobzema storijiem. Tie, kā parasti visu "veiksmīgi" nokavējuši.
Dizzy @ 31.01.2026 15:28Un? Man kaut kā pilnīgi pofig, kura no noname pīļlūpēm ir eskortniece. Tāpat jau skaidrs, ar ko šīs pelna.
Šoreiz gan ir interesantāk, jo tomēr runa ir par Jeffrey Epstein un mūsu pašu “modelēm”Dizzy @ 31.01.2026 15:28Un? Man kaut kā pilnīgi pofig, kura no noname pīļlūpēm ir eskortniece. Tāpat jau skaidrs, ar ko šīs pelna.
Noskatījos filmu par Epšteinu- jau diez gan pretīgi bija, bet ja latvietes vervē latvietes, tas ir pzg- atvainojos..Lizavay @ 31.01.2026 16:28Šoreiz gan ir interesantāk, jo tomēr runa ir par Jeffrey Epstein un mūsu pašu “modelēm”
Law9 @ 31.01.2026 17:11Kas ir bezgrīdas bikšeles?
Nu bet visas ir pieaugušas, rīcibspējīgas. Ļoti labi zina, uz ko iet. Uz DiKaprio jahtas arī latvietes bijušas, arī draudzenītes viena otru rekomendējušas 🤝Vārdotāja @ 31.01.2026 17:00Noskatījos filmu par Epšteinu- jau diez gan pretīgi bija, bet ja latvietes vervē latvietes, tas ir pzg- atvainojos..
Dizzy @ 31.01.2026 17:37Nu bet visas ir pieaugušas, rīcibspējīgas. Ļoti labi zina, uz ko iet. Uz DiKaprio jahtas arī latvietes bijušas, arī draudzenītes viena otru rekomendējušas ?
es arī noskatījos, tā kas netflix. Nuuuu divdomīga sajūta palika… nu ko domā sieviete, kad pieaudzis onka apmaksā viņai ceļojumu un mācības Taizemē? Tiešām domā, ka tas būs par skaistām acīm?!Vārdotāja @ 31.01.2026 17:00Noskatījos filmu par Epšteinu- jau diez gan pretīgi bija, bet ja latvietes vervē latvietes, tas ir pzg- atvainojos..
Dizzy @ 31.01.2026 15:28Un? Man kaut kā pilnīgi pofig, kura no noname pīļlūpēm ir eskortniece. Tāpat jau skaidrs, ar ko šīs pelna.