Law9 @ 18.01.2026 14:38https://www.delfi.lv/161/criminal/120103056/krumins-aizturets-eiropola-algotnu-gustisanas-operacija-tiks-izdots-vacijai
Dāvids Krūmiņš ir runājis par savu aizturēšanu.
tikko threads lasīju, ka viena sieviete raksta, ka dzīvoklis “tieši vienu stāvu virs” ir viņas dzīvoklis un tur nevienam svešam bērnam nebija paredzēts būt. Kā arī “tieši tur” gultiņa arī neatrodas. Drausmas, ja Anna tā meloGuncha @ 17.01.2026 09:09Tā debilā Anniņa ,dievs tik žēlīgs tik godīgs ,labi ka mani bērni nesadega . Bet divi citi sadega. Nav ko katrā caurumā to savu dievu bāzt un vajag filtrēt ko runā.
Tiešām ir sievietes, kas tā viegli pieņem tādus staiguļus, pat izjauc savas jau esošās attiecības, lai ar tādiem satiktos, kurš pēc pāris mēnešiem jau būs tālāk pie nākamās?
Mangosaldejums @ 18.01.2026 11:49to pašu nodomāju. Ja tur ballējas pieauguši, pilngadīgi cilvēki, kas savā starpā var dot piekrišanu viens otram un nevienam pāri nedara - nu kāda atšķirība, ko viņi tur dara..
Melleņkūka @ 18.01.2026 19:32Es arī uzskatu, ka Gobzems ar šito pēdējo gājienu galīgi aizšāvis greizi. Sabildēt kaut kādas kaimiņu mašīnas un apsūdzēt - vēl jo vairāk, ka nepatiesi. Tur taču ģimenē var tāds skandāls aiziet, bāc… Saprastu trauksmes celšanu, ka tur būtu kaut kas pret pieauguša cilvēka brīvu izvēli vai saistīts ar bērniem. Tā citādi - pieaugušu cilvēku privāta lieta un viss.
Savā ziņā piekrītu, bet gan jau kādam tā info ir noderīga. Teiksim sievai vai vīram kur otra puse apmeklē tādus pasākumus. Iespējams Firmas īpašniekam kur viņa padotais klederējās pa tādiem pasākumiem ar viņa auto utt... man tas arī nav aktuāli, bet tādus ģimenes draugus arī nevēlētos. Tā, ka viss ir labi, ja neinteresē šķirstu tālāk.Mrs.True @ 18.01.2026 09:47Aldim Gobzemam gan nevajadzēja storijos publiskot Teikas svingerkluba dalībnieku vārdus. Nekādus skaļus noziegumus pret sabiedrību viņi nav veikuši, lai tiktu izgaismoti. Daudz jēdzīgāk būtu atklāt visus aktuālos kukuļņēmējus, valsts un pašvaldības budžeta izzadzējus, kas mūs visus gadiem apzog, izšķiežot nodokļu maksātāju naudu. Bet tas prasa piepūli un risku, ka Aldis negrib uzņemties.
Valdet @ 18.01.2026 22:07Krasta ar Līvas Gobas mammu ir 6 minūtes un 365 dienas grāmatu autores. Tur tā saistība.
Aurora22 @ 18.01.2026 16:40
No tā podkāsta sanā, ka aizturēšanas brīdī Dāvida dzīvesbiedre bija Megija (neesmu Dāvidam sekojusi kādu laiku, bet laikam tā pati kolēģe Megija, par kuru viņš vēl sākumā dievojās, ka Megijai ir draugs un viņi neesot kopā). Tad uz Ziemassvētku laiku izskatījās, ka Dāvids un Arnita atkal tiekas vai vismaz cenšas to darīt.
Tiešām ir sievietes, kas tā viegli pieņem tādus staiguļus, pat izjauc savas jau esošās attiecības, lai ar tādiem satiktos, kurš pēc pāris mēnešiem jau būs tālāk pie nākamās?
Izskatās, ka Yana Bruk "dodged a bullet", kā mēdz teikt.
parasti svingeri ierodas pa pāriem. Tātad ar sievu vai draudzeni.Dovana @ 18.01.2026 23:01Savā ziņā piekrītu, bet gan jau kādam tā info ir noderīga. Teiksim sievai vai vīram kur otra puse apmeklē tādus pasākumus. Iespējams Firmas īpašniekam kur viņa padotais klederējās pa tādiem pasākumiem ar viņa auto utt... man tas arī nav aktuāli, bet tādus ģimenes draugus arī nevēlētos. Tā, ka viss ir labi, ja neinteresē šķirstu tālāk.
Otiiilija @ 19.01.2026 09:54Burnickim, kā jau te minēja, tiešām ir kaut kas no predatoru tipa. Arī priekš tā, ka viņš ir autoskolas īpašnieks, tie ienākumi būtu rūpīgāk jāpārbauda nav sajūtas, ka viss tur ir tīrs.
Un vispār nesaprotu, kāpēc 21-gadīgai meitenei jāskrien laulībā pēc pusgada attiecību ar papiku. Nav vairs tie laiki. Nav obligāti jābūt 30+, bet vismaz 25+, ar galvu uz pleciem. Pie tam cik tad tam Burnickim ir? 38?
Viņam šobrīd ir rozā brilles, bet kas būs tālāk? Nomainīs uz nākamo tādu pašu copy-paste bārbijveidīgo mazu mulkīti blondi mati, pupi, tukšums. Viņam visas ir viena štampa. Pamet vienu, pēc nedēļas uzrodas nākamā, ko pats nosposmorē, lai izsktās kā vinam vajag. Cik sekli.
Kaut kāda ļoti dīvaina gaume mazas leļļu tipa meitenes bez smadzeņu krokām. Nav man par viņu labs prieksstats.
Par Martu arī nekādu dižo “love” neredzu – tik cik apdāvina un uztur. Viss.
akul12 @ 19.01.2026 10:16
Nauda nesmird un naudīgu papuku Latvijā maz, bet dāmīšu, kuras grib dzīvot luksus dzīvi daudz... Visai loģiski, ka jānodrošinās, ka tik viegli neaizlec prom.
Tieši sēžot draudzenes statusā papuks var aizlekt.
Pie tam, ja predatora tipa papuks uzmirksķinās, kādai sava vecuma dāmai arī aizskries palekdamies dzīvot kopā... ?
Dovana @ 18.01.2026 23:01Savā ziņā piekrītu, bet gan jau kādam tā info ir noderīga. Teiksim sievai vai vīram kur otra puse apmeklē tādus pasākumus. Iespējams Firmas īpašniekam kur viņa padotais klederējās pa tādiem pasākumiem ar viņa auto utt... man tas arī nav aktuāli, bet tādus ģimenes draugus arī nevēlētos. Tā, ka viss ir labi, ja neinteresē šķirstu tālāk.
Zilais Valis @ 19.01.2026 10:40
Burnickis NAV luksus dzīve... varbūt nedaudz augstāk par latvijas vidējo, bet tas nav nekāds luksus, wtf
tāpat kā bij ielicis sēriju par gejiem… nu kāda starpība kāda kuram orientācija, ja tie cilvēki neko sliktu nedara..Melleņkūka @ 18.01.2026 19:32Es arī uzskatu, ka Gobzems ar šito pēdējo gājienu galīgi aizšāvis greizi. Sabildēt kaut kādas kaimiņu mašīnas un apsūdzēt - vēl jo vairāk, ka nepatiesi. Tur taču ģimenē var tāds skandāls aiziet, bāc… Saprastu trauksmes celšanu, ka tur būtu kaut kas pret pieauguša cilvēka brīvu izvēli vai saistīts ar bērniem. Tā citādi - pieaugušu cilvēku privāta lieta un viss.