loija @ 10.01.2026 21:15
Nu tā dejošana un šis storijs ir toča apkaunojoši un pazemojoši. Pirmkārt jau ar āras apaviem no higiēnas viedokļa atrasties restorāna virtuvē ir garām. Kā divi klauni. Ir mazliet saprotams, ka viņai sāpe, jo daudz ieguldījusies, bet viss ieguldījums sākās ar OF finansēm, bez tām nekā nebūtu. Baigi sevi pazemo šitā publiski rakstot par MANA virtuve. Ja būtu MANA virtuve, tad nebūtu jābaidās, ka var vienu dienu būt izmesta no turienes. Bet sāpe viņas tāpat saprotama. Nevajadzēja iet pie jaunā čaļa, ja nebija gatava atvadīties arī no darba muižā, ja ir tāds stress un satraukums. Bez OF pie sāniem viņa arī nav interesesanta vairs.
Viņa vienkāši nejutās un nejūtas novērtēta. Koks ar diviem galiem, vai vīrietis uztver nopietni sievieti, kas ar viņu guļ, zinot, ka viņa ir attiecībās ar citu? Un vai sievietes līšana ārā no ādas un 101 darbs tiek novērtēts, jo biezais naudas maks aimugurē pārņem virsroku? Lai vai ko viņa darītu, visi pamanīs O pesso, tas būs kā atrisinājums, pat ja Kiki darbiņš tur būtu bijis vairāk.
Lai nu kā, bagātie arī raud 🙈 un ko sēsi, to pļausi. Lai arī man agrāk viņu bija žēl, ka tik daudz dara kà zirgs, tad atceros, ka sākoties RU- UA karam viņa ielika pases bildi ar ierakstu “krieviete”. Paldies, bet ar to viss bija pateikts. No sevis neaizbēgsi. Enerģijai viņai ir mega daudz, bet nu jau aiziet tādā indīgā virzienā. Būtu lielā love ar jauno koķiku, negaudotu intervijās par OF, sāpe tur ir.