Mangosaldejums @ 07.01.2026 19:52nav vairs pagājušais gadsimts kad tika uzskatīts, ka sievietes dzīves lielākais sasniegums var būt tikai un vienīgi apprrecēties un audzināt bērnus. Sievietēm var būt miljons dažāda veida sasniegumu dzīvē! Nespēju noticēt, ka man joprojām instagramā no skolas laikiem ir dāmas, kas apprecas un tad trīs mēnešus katru dienu pēc kāzām liek bildes no kāzām, kad nu beidzot, beidzot (!!!), viņa tikusi izvēlēta! ??♀️
Law9 @ 07.01.2026 19:28https://www.delfi.lv/life/42051922/sovbizness/120101450/lelde-dreimane-par-jaunajam-attiecibam-ar-sova-iepazito-arturu-ar-vinu-ir-viegli-drosi-un-loti-isti
Zinot man pazīstamu, Leldei līdzīga vecuma, sieviešu iepazīšanās pieredzi ar dažādiem vīriešiem, te uzreiz rodas viens būtisks kontroljautājums. Ja jau tik lielisks vīrietis, kādēļ viņa bērnu māte ir vēlējusies šķirties no šī lieliskā vīrieša....
Mrs.True @ 07.01.2026 19:56
Protams, ka pierod, jo citas izejas viņai un citām sievietēm ar tādu likteni nav. Uzliek masku sabiedrībā un dzīvo tālāk. Kamēr daudzas naivās te drukā, ka ģimene, vīrs, bērni nav tāda vērtība, par kuras trūkumu pārdzīvot un skumt. Kāda greznība esot dzīvot vienai :D Es labprāt šīm jaunības maksimālistēm uzdāvinātu tos savus un savu draudzeņu padsmit dzīves gadus, kas bija nodzīvoti bez vīra un bērniem. Lielāku tukšumu dzīvē ienaidniekam nenovēlu. Nekāds darbs, karjera, ceļojumi, dzīve ārzemēs to nevarēja aizpildīt.
ok, bet situácijas ir dažādas. Ir sievietes, kas izvēlas neveidot ğimeni un ir tādas, kam neizdodas. Pieņemu, ka iespējams, abas aprunātās - Linda Leen un Samanta, vēlētos ğimeni, bet neizdodas. Un ko lai dara? Ir kā ir. Personìgi, ņemt pirmo pretīmnācēju tikai tāpēc, lai kāds ir blakus, neatbalstu.Kirbitis @ 07.01.2026 21:47
Te tiek jauktas kopa dazadas lietas- nē -gimene un apprecetoes nav SASNIEGUMS, bet gimene notiekti ir piepildijums, esmu profesija kur satieku daudzus vecus cilvekus un samera biezi dzirdu skumjs un nepiepildija sajutu ka aiz cilveka nepaliek berns, bet isteniba nekas- celojumi un karjera par ko ta pat visticamak neviens neatceras, nu ja neesi prezidents vai mega zvaigzne
Atceros, kad izšķīrās Katrīne, tobrīd vēl Sauliete, viņa teica- Tur arā nekā nav! Ka viņai licies, ka nu tik, staigās pa randiņiem un nekā! Visi ņemamie jau paņemti.Mangosaldejums @ 07.01.2026 22:41ok, bet situácijas ir dažādas. Ir sievietes, kas izvēlas neveidot ğimeni un ir tādas, kam neizdodas. Pieņemu, ka iespējams, abas aprunātās - Linda Leen un Samanta, vēlētos ğimeni, bet neizdodas. Un ko lai dara? Ir kā ir. Personìgi, ņemt pirmo pretīmnācēju tikai tāpēc, lai kāds ir blakus, neatbalstu.
Sezam @ 07.01.2026 11:59
Viņa mani ir nobloķējusi, pilnīgi ne par ko jau sen.
Nezināju, ka bērnam autisms, kādreiz sekoju, tad kad palika tikko stāvoklī.
Natali @ 07.01.2026 22:49Atceros, kad izšķīrās Katrīne, tobrīd vēl Sauliete, viņa teica- Tur arā nekā nav! Ka viņai licies, ka nu tik, staigās pa randiņiem un nekā! Visi ņemamie jau paņemti.
Kirbitis @ 07.01.2026 21:47
Te tiek jauktas kopa dazadas lietas- nē -gimene un apprecetoes nav SASNIEGUMS, bet gimene notiekti ir piepildijums, esmu profesija kur satieku daudzus vecus cilvekus un samera biezi dzirdu skumjs un nepiepildija sajutu ka aiz cilveka nepaliek berns, bet isteniba nekas- celojumi un karjera par ko ta pat visticamak neviens neatceras, nu ja neesi prezidents vai mega zvaigzne
Es zinu, ka atrada, tas bija par pirmajām sajūtām, brīvas sievietes statusā. Man apkārt brīvie vīrieši visi ir tādi, ka nebrīnos, ka vieni.Law9 @ 07.01.2026 23:09
Taču atrada gan un pat jaunāku par sevi.
It kā jau "visi ņemamie paņemti", taču patiesībā viņi ir paņemti dažādos vecumos un laikos. Daļa ir paņemti pavisam nesen un vecumā, kurā it kā "visi labie aizņemti". Kamēr nebija paņemti, tikmēr nebija ņemami un tikai tad, kad kāda paņēma, tad tika pieskaitīti ņemamajiem? (retorisks jautājums)
loija @ 07.01.2026 23:05Ķimene iesmej par filtru ar uzpumpētām lūpām un sašpricētiem vaigu kauliem un ka puse Rīga tādas. A viņas labā druška Kristinka tāda ir ar sapumpētām lūpām un sejas korekciju pamatīgu, kā puse Rīgas kā Ķimene to pasniedz. Baigi neforši tomēr tā ņirgāties, ja draudzenes ir tādas. Vismaz bija lielas druškas. Saprotams pati tipa dabīga?
loija @ 07.01.2026 23:05Ķimene iesmej par filtru ar uzpumpētām lūpām un sašpricētiem vaigu kauliem un ka puse Rīga tādas. A viņas labā druška Kristinka tāda ir ar sapumpētām lūpām un sejas korekciju pamatīgu, kā puse Rīgas kā Ķimene to pasniedz. Baigi neforši tomēr tā ņirgāties, ja draudzenes ir tādas. Vismaz bija lielas druškas. Saprotams pati tipa dabīga?
nu tak ieraksti IG meklētājā. Izskatās labāk, bet vecāka.Guncha @ 07.01.2026 22:20Pašas rakstāt -resnā Bārbija ,kad paprasa ig tad unlike, muļķes
Pīķene @ 08.01.2026 05:44Cik Beitika nometusi? Izskatās tievāka.
Hubabuba @ 07.01.2026 23:07Agrak ļoti patika Lindas Leen mūzika, pedējā laikā neesmu gan klausijusies viņu. Esmu lasījusi daudzas intervijas ar viņu, dažādos žurnālos. Atceros, ka viņa ir minējusi intervijās, ka grib ģimeni un vairākus bērnus. Tā ir pavisam normāla velme. Protams, dzīve ievieš savas korekcijas. Katram ir savi izaicinājumi šai dzīvē.