tā tak pilnīgi kukū sviesta dāma 😀 kādus murgus tik nav spriedelējusi 😀 jesus marija...ellliiina @ 06.01.2026 22:01viņas draudzene Dana Isarova citus IG folloverus vairs neapstiprina?
loija @ 06.01.2026 12:33
Bagātiem večiem arī gribas ka viņus mīl. Vai daudzas uz tiem skatītos būdamas jaunas, ja vecim nebūtu biezs maks, tas jau lai paliek to jauno ziņā.
Hermiine89 @ 06.01.2026 21:51Kā reiz viņas ir gudras un inteliģentas, bet sirdī naivas. Es tiešām nesaprotu, ar ko tieši tas Džilis apbur. Man besī, ka viņš runā ar krievu akcentu un visu laiku pīpē. Es no tādiem turos pa gabalu.
tā ir, ka pie kāpņu telpas ieejām nav vairs soliņu, kur visām sasēsties un visas garāmejošās sievietes apsaukāt par maukām, ālavām, jauniešus par dzērājiem, huligāniem, teikt, ka nekas neizaugs no tā bērna, pat ja teicamnieks skolā, bet māte vai tēvs vienkārši nepatīk. Vai ka tēva nav. Tagad tie izlīduši facebook komentāros.queen2820 @ 06.01.2026 06:47
Kā piemēram Dzidra Tane, vai Tune , kas pie katra Magones video ,bildes FB raksta riebīgus komentārus. Gadiem. Saprotu ka Magone var nepatikt ,bet nu šitā sekot līdzi jau ir slimi.
Hermiine89 @ 06.01.2026 21:51Kā reiz viņas ir gudras un inteliģentas, bet sirdī naivas. Es tiešām nesaprotu, ar ko tieši tas Džilis apbur. Man besī, ka viņš runā ar krievu akcentu un visu laiku pīpē. Es no tādiem turos pa gabalu.
Hermiine89 @ 06.01.2026 21:04Ož pēc skandāla. Neesmu Leldes fane, bet Žagars pārkāpj jau visas robežas. Ceru, ka tiks iesaistīti juristi un šis netiks paslaucīts zem paklāja.
Un otrs piemērs tepat kivicu tēma. Kur šos stalko 24/7 jau no 2021.gada. Un apdirš vispretīgākos epitetos gadiem katru dienu.queen2820 @ 06.01.2026 06:47
Kā piemēram Dzidra Tane, vai Tune , kas pie katra Magones video ,bildes FB raksta riebīgus komentārus. Gadiem. Saprotu ka Magone var nepatikt ,bet nu šitā sekot līdzi jau ir slimi.
AiKaaaSaaap @ 07.01.2026 06:45Par Tīnu un #vīrs ir diezgan skaidrs pēc tā komentàra, ka tur abiem nav bijis pa prātam. Tīnai jau laikam būs 37 gadi? Kur lielāko dału ir pavadījusi viena. Ir grūti pieslīpèties otram cilvēkam, kad esi dzīvojis viens ilgus gadus, uzbūris savu scenāriju un neesi pat dzīvojis ar potenciālo #vīru.
Būs tāds pat liktenis kā Lindai Leen.Bez bērniem ,bez vīra.AiKaaaSaaap @ 07.01.2026 06:45Par Tīnu un #vīrs ir diezgan skaidrs pēc tā komentàra, ka tur abiem nav bijis pa prātam. Tīnai jau laikam būs 37 gadi? Kur lielāko dału ir pavadījusi viena. Ir grūti pieslīpèties otram cilvēkam, kad esi dzīvojis viens ilgus gadus, uzbūris savu scenāriju un neesi pat dzīvojis ar potenciālo #vīru.
VistaVita @ 07.01.2026 07:23Un otrs piemērs tepat kivicu tēma. Kur šos stalko 24/7 jau no 2021.gada. Un apdirš vispretīgākos epitetos gadiem katru dienu.
bet, ja Lelde tiešām ir agresīva ne tikai pret draugu, bet arī pret kolēģiem, tad kāpēc būtu jācieš kolēģiem. Jo tomēr informācija, ka viņa ir vardarbīga un patīk lietot, un ja tas ir viens no iemesliem, tad tas ir tikai normāli, ka izmet šo ārā.queen2820 @ 07.01.2026 06:12
Nu atceramies ,ka tas viss beidzās Kasparam Zālem,kuram bija jāatmaksā visa izmaksāta kompensācija. Nedomāju ka ir gudri taisīt skandālu ar teātri.
VistaVita @ 07.01.2026 08:10Būs tāds pat liktenis kā Lindai Leen.Bez bērniem ,bez vīra.
Nu ok labāk ,tomēr bijusi precēta,nevis vecmeita.
Law9 @ 07.01.2026 07:59
Vecums pats par sevi noteikti nav šķērslis. Pati pazīstu sievietes, kuras 35-40 g.v. veido savu pirmo ģimeni. Salīdzinoši ātri atrod labu vīrieti, drīz apprecas un drīz arī tiek pie mantinieka. Parasti veiksmīgākie varianti izrādās ar vecpuišiem bez bērniem pūrā. Nekad neprecētiem, nevis vairākkārtējiem šķirteņiem. Parasti kādu kārtiņu vecākiem par šīm sievietēm.
akul12 @ 07.01.2026 09:33
Par šo parunāsim, kad tas bezbērnu 40+ gadīgais vecpuisis būs nolauzis 20+ gadus laulībā... Jo tikt pie mantinieka nav māksla, bet izaudzināt un izskolot turpmākos 25 gadus gan!
Law9 @ 07.01.2026 09:36
Tajos man zināmajos pāros viss ir acīmredzami labi.
Žagars vainīgs tikai pie tā, ka tik vāju aktrisi noturējis štatā tik ilgi. Un kuri tie pensionāri? Vai teātrim jāmaksā cietā alga, ja aktieris nav nodarbināts??? Jums darbā arī ir tādi, kas pastrādā 1 dienu un saņem algu, vai ir totāli nejēgas? Mums tādu nav. Kāpēc lai teātrī būtu savādāk?Merilda @ 06.01.2026 20:10Ko domājat par Dreimanes atlaišanu no teātra? Viņa jau tāds diez gan viduvējs kadrs, nav ne galveno lomu, nekā.