IetekMeļu tops

Reitings 38
Reģ: 23.12.2018
Nu meičukiņi ??? to kādai vajadzēja izdarīt! ?
Šeit par visām ieteklmelēm + un -
vegānēm, nevegānēm, resnām un sportistēm
28.10.2019 18:36 |

Reitings 13546
Reģ: 06.11.2019
Hermiine89 @ 10.12.2025 16:07
Nu jā, Jeļa ir atklāta meitene. Tāpēc jau tik daudz tos šampjus laka, ne jau no laimes Fiļa attiecību savienībā. Principā viss, ko mēs te dieviešu forumā apspriedām, ir patiesība un ir piepildījies. Lasot interviju “Ievā”, nācās kārtējo reizi secināt - bagātie arī raud. Chanel un Dior somiņu skaits to neatrisinās. Arī cits bagāts vecis to neatrisinās, jo sākums vienmēr ir dinamisks un pacilājošs. Bet kas pēc tam?

Par “vilkšanu aiz rokas Chanel veikalā” izklausījās, ka nedaudz kremt, jo draudzeni Ķimeni Pupsiks gan uz veikaliem ved.
10.12.2025 20:20 |

Reitings 234
Reģ: 02.11.2015
Es gan īsti nesaprotu, kā var skatīties Santas IG, ja viņai ir privāts profils un notiek ne tā draudzīgākā šķiršanās.
10.12.2025 20:25 |

Reitings 1310
Reģ: 11.08.2022
Oi nu tàda dura Jeļa, nu jeibogu. Nesanàca, izrunà ar OF kas neapmierina/neapmierinaja, saglabà tiešàm cieņpilnas attiecības, izdari secinàjumus un ej tàlàk! Nè, šità dura plivina apenes pa žurnàliem, priekš kam? Ko tieši viņa gribēja panākt ar interviju? Helihopterus, dàrgas dàvanas, chanelus un dàrgas mašīnas, dzīvokļus un mājiņas viņai gribējās 🤦‍♀️ Jeļa, mazāk ig luxus skrullet vajag 😁
10.12.2025 21:18 |

Reitings 492
Reģ: 31.12.2022
themoon @ 10.12.2025 20:20

Par “vilkšanu aiz rokas Chanel veikalā” izklausījās, ka nedaudz kremt, jo draudzeni Ķimeni Pupsiks gan uz veikaliem ved.

Bet viņa jau teica, ka skatās, kā dzīvo draudzenes un viņai tā nav. Tāpat noteikti salīdzināja sevi ar Santu- cik daudz viņai tika dāvināts un dots..
Skaidrs, ka viņa vīlās savās ilūzijās, ko bija radījusi. Bet diemžēl jāatzīst, ka viņa tiešām bija plāksteris un kā plāksteris Santas ēnā arī tos 7 gadus nodzīvoja. Neizklausās, ka Oļegam tur dzirkstele bija.
10.12.2025 21:23 |

Reitings 492
Reģ: 31.12.2022
Rumblerx @ 10.12.2025 21:18
Oi nu tàda dura Jeļa, nu jeibogu. Nesanàca, izrunà ar OF kas neapmierina/neapmierinaja, saglabà tiešàm cieņpilnas attiecības, izdari secinàjumus un ej tàlàk! Nè, šità dura plivina apenes pa žurnàliem, priekš kam? Ko tieši viņa gribēja panākt ar interviju? Helihopterus, dàrgas dàvanas, chanelus un dàrgas mašīnas, dzīvokļus un mājiņas viņai gribējās ?‍♀️ Jeļa, mazāk ig luxus skrullet vajag ?

Varbūt viņa tādā veidā savu “brendu” popularizē 😀 no sērijas- jebkura reklāma ir laba reklāma 😀
10.12.2025 21:26 |

Reitings 565
Reģ: 13.02.2024
Oļegam tā kā būtu laiks Jeļu izlidināt no Nurmuižas un nogriezt piķi. Joprojām uzdzīvo ar Oļega naudu un paralēli rej. Nu tieši kā bezšķirnes krancene viņa arī uzvedas, ne pielikt ne atņemt. Tipiska krievu duņas uzvedība - bāzt silikonu tualešu spoguļos un kratīt apenes publiski.
Tam papucim viņa bij jāprec par to, ka pagūlās viņam apakšā un pati skrēja tēlot pilskundzi? Bildinājums tā kā būtu atalgojums par seksu un muižas diriğēšanu?
Apsmēja viņu visi, ka neprecēta? Viduslaiki mums te? Neprecētu pāru nav Latvijā? Varbūt pašai nevajadzēja regulāri publiski vaimanāt IG un vilkt papuci uz šoviem, nevienu arī īpaši neinteresētu - precēti vai neprecēti.
Viņa ir reāla psihopāte.
10.12.2025 22:27 |

Reitings 525
Reģ: 05.09.2025
loija @ 10.12.2025 18:07

To Santas profila skatīšanās faktu gan Jeļai vajadzēja paturēt pie sevis. Zināja to un palika kopā, jo bija ērti? Ļoti O nomelnojoša intervija un pazemojoša.

Džīzas, cik viņa ir prasta, pazemo tikai un vienīgi pati sevi tagad…
11.12.2025 00:22 |

Reitings 197
Reģ: 07.04.2025
Gizem @ 11.12.2025 00:22

Džīzas, cik viņa ir prasta, pazemo tikai un vienīgi pati sevi tagad…

O šovakar publicē ne tos priecīgākos storijus. Visa cieņpilnā attieksme no Jeļas bija tikai tik cik paziņojot šķiršanās faktu publiski, tālāk kaku liešana. Varēja jau savaldīties.
11.12.2025 00:27 |

Reitings 525
Reģ: 05.09.2025
Es kaut kā sasmējos par šo:
“Viņš man atsūtīja e-pastu: lūk, esmu pasūtījis tev gredzenu, vai tiešām ej prom? Jā, eju prom. Viņš atcēla gredzena pasūtījumu.”
Īsi un kodolīgi. Tas visu pasaka par so “mīlas stāstu” principā :D
Vispār šī intervija man ļoti atgādināja vienu citu tieši tādā prastuma līmenī, varbūt kāda atcerēsies. Ļoti sen (90tajos laikam?) bija tāds LV bagātnieks un draudzene viņam striptīzdejotāja (melniem matiem, ļoti mākslīga, krieviete). Un viņa bija nointervēta Santai (laikam), pa vairākām lapām, vaibs tas pats kas Kristinkai, ļoti bezjēdzīga un smieklīga intervija bija, visu ļoti atklāti izstāstīja, bet ar grandiozu pašapziņu.
11.12.2025 00:31 |

Reitings 2796
Reģ: 09.06.2024
Viņa tak ir dulla traka bāba. Es izlasīju to rakstu un pārsmējos. Tur katrs teikums vakara nagla, oj kā man gar acīm noskrullējās visas viņas intervijas un vāvuļošanas internetā īpaši uzbraucieni Kaspara sievai Lapiņai! Kā viņa Lapiņai gribēja iestāstīt kā Oļegs viņu mīl jo uzdāvināja chanel somiņu un cartier rokassprādzi😂😂😂 Kaspars noteikti met krustus un pateicās Dievam, ka ticis no viņas vaļā tas pats noteikti ir Oļegam. Tagad gan abi veči varētu iedzert konjaku kopā un uzcept šašliku. Pasmieties par to kā abi tikuši vaļā no dāmas kurai acu vietā $ zīmes! Kur tad pēkšņi palika tas dzīvoklis kuru Oļegs viņai bija "nopircis" dažus gadus atpakaļ😱 Nesaprotu kam viņa to figņu gribēja iesmērēt par patiesību?🙈 kāds gredzens? Fiļs tak viņu ne sekundi nav mīlējis! Tas teātris ar Kristinku ir tikai Santai! Tiešām vajadzēja 7 gadus lai pielektu? Tak nē , interese bija tikai par Oļega naudu😂😂😂 priekš kam to visu vajadzēja avīzē likt? Viņa sa/pi/sa visu kas vēl bija palicis! Ha, pirmā intervija kurā Kaspars izlikts labā gaismā☝️👌 es iedomājos kā viņš ar sievu par to smejās😂 Uhhh kā tam Oļegam Santa patīk, tā galvu sagrozīja.
11.12.2025 00:36 |

Reitings 2796
Gizem @ 11.12.2025 00:31
Es kaut kā sasmējos par šo:
“Viņš man atsūtīja e-pastu: lūk, esmu pasūtījis tev gredzenu, vai tiešām ej prom? Jā, eju prom. Viņš atcēla gredzena pasūtījumu.”
Īsi un kodolīgi. Tas visu pasaka par so “mīlas stāstu” principā :D
tak netaisījās viņš viņai ne gredzenu sūtīt, ne rakstīt. Kārtējā delīrija fantāzija
11.12.2025 00:39 |

Reitings 960
Reģ: 02.04.2023
Man interesē, par kādu naudu viņa tagad var samksāt īri, degvielu, ēdienu utt. Neticu, ka Fiļs viņu uztur, īpaši pēc visām šīm samazgām.
Un vispār- viņai nebūtu jānorāda sadarību hastagi? Neticu, ka viņa maksā par visām tāk procedūrām, kur nu vēl Oļegs.
11.12.2025 00:59 |

Reitings 6666
Reģ: 05.02.2022
GlorijaGrevcova @ 10.12.2025 22:27
Oļegam tā kā būtu laiks Jeļu izlidināt no Nurmuižas un nogriezt piķi. Joprojām uzdzīvo ar Oļega naudu un paralēli rej. Nu tieši kā bezšķirnes krancene viņa arī uzvedas, ne pielikt ne atņemt. Tipiska krievu duņas uzvedība - bāzt silikonu tualešu spoguļos un kratīt apenes publiski.
Tam papucim viņa bij jāprec par to, ka pagūlās viņam apakšā un pati skrēja tēlot pilskundzi? Bildinājums tā kā būtu atalgojums par seksu un muižas diriğēšanu?
Apsmēja viņu visi, ka neprecēta? Viduslaiki mums te? Neprecētu pāru nav Latvijā? Varbūt pašai nevajadzēja regulāri publiski vaimanāt IG un vilkt papuci uz šoviem, nevienu arī īpaši neinteresētu - precēti vai neprecēti.
Viņa ir reāla psihopāte.
neko pielikt, ne atņemt… un IG jau kauc, ka viņai esot skauģi 😁 nu nu, ko tur skaust 😁 priecājos, ka neesmu viņas vietā
11.12.2025 01:04 |

Reitings 2796
Jeļinska runā arī par savu nākotni Nurmuižā – vietā, kas visu šo laiku bijusi abu attiecību centrā. Viņa atklāj, ka sākumā no Fiļa puses izskanējis, ka pēc šķiršanās viņu šajā projektā īsti neredz. "Tas ir mans bērns, mans projekts… Atņemt to nozīmētu kā izraut sirdi," saka Kristīne, kura šobrīd svārstās starp vēlmi turpināt iesākto un sapni beidzot izveidot ko pilnībā savu. Izlasot šo ir vairāk kā skaidrs. Viņas tur drīz nebūs, Oļegs izskatās, ka viņu sen jau pat redzēt nehrib!
11.12.2025 01:23 |

Reitings 2702
Reģ: 19.05.2022
Rezumē- Jelinska ir nobraukusi Kivičlienes līmenī. Bļin, cik stulbi sevi pazemoja. Pietrūka vēl cm atklāšana.
Ja jau būtu gudra vecene, paliktu labās attiecībās, jo labi sakari dzīvē paver daudzas durvis, un mazums, kas vēl būtu, bet te pati savām rociņām sevi noraka. Prasta tirgus vecene, kurai bija īslaicīga veiksme tērēt drauga peso.
Un pirms tam pameta savu ne jau nabadzīgo vīru, kuru ar sievu publiski apdirsa.
11.12.2025 01:39 |

Reitings 29502
Reģ: 07.06.2022
Mathilde @ 11.12.2025 01:39
Rezumē- Jelinska ir nobraukusi Kivičlienes līmenī. Bļin, cik stulbi sevi pazemoja. Pietrūka vēl cm atklāšana.
Ja jau būtu gudra vecene, paliktu labās attiecībās, jo labi sakari dzīvē paver daudzas durvis, un mazums, kas vēl būtu, bet te pati savām rociņām sevi noraka. Prasta tirgus vecene, kurai bija īslaicīga veiksme tērēt drauga peso.
Un pirms tam pameta savu ne jau nabadzīgo vīru, kuru ar sievu publiski apdirsa.
piekrītu. Bet laikam aizvainojums tik liels, ka nekādi nevarēja noturēties. Arī apšaubu, ka viņa dod Fiļam mājienus, kā viņu dabūt atpakaļ. Tas teikums, kā šis uzreiz atcēlis gredzenu, visu pasaka. Ja viņa to nesaprot, tad tiešām paglupa.
11.12.2025 03:21 |

Reitings 29502
Reģ: 07.06.2022
PS. Fiļam interesanti storiji - laikam izlasīja Jeļas interviju 🤣
11.12.2025 03:21 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online

Šobrīd nav neviens reģistrēts profils portālā!