IetekMeļu tops

Reitings 38
Reģ: 23.12.2018
Nu meičukiņi ??? to kādai vajadzēja izdarīt! ?
Šeit par visām ieteklmelēm + un -
vegānēm, nevegānēm, resnām un sportistēm
28.10.2019 18:36 |

10 gadi
Reitings 14001
Reģ: 15.03.2012
Merilda @ 10.12.2025 13:57

Saka, ka Oļegs vakaros gultā skatījies viņai blakus Santas IG ??? It kā tas esot vajadzīgs tiesai. 7 gadu laikā tikai vienreiz uz dzimšanas dienu esot uzdāvinājis dāvanu. Viņu attiecības esot bijušas ļoti lietišķas - sarakste e-pastā, ar līmlapiņām vai darba čatā.

Un saderināšanās gredzenu pasūtījis tieši tad, kad Kristīne jau bija sataisījusies iet prom. Bet visai pasaulei publiski atklāt, cik ļoti viņai kremt, ka nav tikusi apprecēta, kaut kā nožēlojami.
10.12.2025 14:14 |

Reitings 1735
Reģ: 03.03.2020
Krizdole @ 10.12.2025 14:14

Un saderināšanās gredzenu pasūtījis tieši tad, kad Kristīne jau bija sataisījusies iet prom. Bet visai pasaulei publiski atklāt, cik ļoti viņai kremt, ka nav tikusi apprecēta, kaut kā nožēlojami.

Sanāk, viņa burtiski atklāti pasaka, ka bija kopā naudas dēļ. Redz, vecis neliekas ne zinis, nesveic, nesarunājas, nebučo, skatās uz bijušo, bet vot vajag, lai aprec! Nez kāpēc…
10.12.2025 14:25 |

Patīk
Reitings 558
Reģ: 08.09.2025
Nesveikšana tiešām neizklausās labi.
Savukārt tā čīkstēšana par nebildināšanu un dzīvošanu bez statusa gan ir muļķīga. Ja jau 7 gadus bijis tik s*dīgi, tad ir liels jautājums, kādēļ tie bija veseli 7 gadi. Laikam jau patiesībā nebija nemaz tik slikti.
10.12.2025 14:35 |

Reitings 208
Reģ: 23.11.2022
Tādēļ esi teikusi, ka attiecībās ar Oļegu jūties nenovērtēta?
Jūtos nenovērtēta. Ja, darot šo darbu, nesaņemu algu, vīrietis var citādi pateikt paldies. Dzīvē bijuši brīži, kad man ir gan ļoti daudz naudas, gan nav naudas, bet neviens vīrietis, ar ko esmu bijusi kopā, nav bijis pliks un nabags. Bijušais vīrs mani finansiāli nodrošināja, un es ieguldīju ģimenē un ģimenes biznesā, neko neprasot atpakaļ. Bet šeit… Kā tev liekas, cik reižu septiņu gadu laikā esmu saņēmusi dzimšanas dienas dāvanu? Vienu! Protams, Oļegs atceras, ka man ir dzimšanas diena, bet neuzskata, ka tas ir svarīgi. Jā, bijuši skaisti ceļojumi, bet mums, meitenēm, gribas mazu kastīti ar bantīti!
Mums bija ļoti lietišķas attiecības, bieži vien sazinājāmies e-pastos, ar līmlapiņām, darba sarakstē. Ielūgums uz restorānu vai ceļojumam tika sūtīts save the date formātā e-pastā. Oļegs ir ļoti lietišķs. Ne jau aiz ļauna prāta viņš tā darīja, tā ir viņa komunikācijas forma. Bet es gribēju, lai pienāk klāt, ­samīļo, sabučo un pasaka: mīļā, jūtu, ka tev vajag ar mani aizlidot uz Parīzi! Vakariņu iniciatore biju es, nevis viņš ierosināja: «Kristīne, vēlos ar tevi pavakariņot piektdien!» Sākumā varbūt, bet beigās ne kino, ne vakariņas – tā ir laika tērēšana, labāk pastrādāsim.
Iepazināmies, kad mums abiem bija ļoti slikti, viņš bija zaudējis banku (ABLV Banka – red.), man nomira māte… Lēcu attiecībās – kā būs, tā būs. Protams, attiecību sākumā bija ceļojumi, lidojumi ar helihopteriem, šampanietis – tik daudz emociju, tas viss man patika. Sākumā viss bija skaisti, kopā darījām trakas lietas. Gudram vīrietim nauda vienmēr nāk bonusā, bet negudrā vīrietī es nemaz neiemīlētos.
10.12.2025 14:45 |

Reitings 208
Tev jau bija attiecības ar Oļegu?
Tās vēl nebija attiecības, bet vibrācijas noteikti.
Bet man bija dzīve, arī pirms satiku Oļegu. Materiālā kontekstā pat labāka dzīve. Tomēr manas un bijušā vīra attiecības bija ļoti vētrainas – greizsirdība, scēnas, skandāli. Attiecībās ar Oļegu bija pretēji. Jā, bija ceļojumi, vīrieša rūpes, bet – ej, kur gribi, dari, ko gribi. Ar pirmo vīru jau pēc trim mēnešiem precējāmies, domājām par bērniem un māju, bija attiecību attīstība. Ar Oļegu bija tā, ka septiņus gadus ilga viņa tiesvedība ar bijušo sievu, un katru vakaru pirms gulētiešanas viņš skatījās viņas Instagram profilu – it kā tiesai, bet man kā sievietei likās: vai tiešām vajag to skatīties katru vakaru manā klātbūtnē? Tā viss krājās un krājās, līdz likās: ko es te vispār daru?
Skatos, kā dzīvo manas draudzenes: viņām dāvina dāvanas dzimšanas dienās, kopā ar vīriem iet uz kino, restorāniem, man tā visa nav. Likās: ar ko esmu sliktāka? Manā kontā mēnesī bija summa X; kad tā beidzās, tika ieskaitīta vēl summa X. Ļoti ērti, bet – man ar to nepietiek.
Mēģināji teikt, kā tev pietrūkst?
Jā. Esmu lepna, tāpēc pati nekad nebildināšu vīrieti, uzskatu, ka bildinājumam jānāk no vīrieša. Teicu viņam: mani izsmej, ka es bez statusa te strādāju, esmu vienkārši ērta sieviete… Cerēju, viņš sapratīs, ka man šīs runas ir nepatīkamas. Bet viņa atbilde bija: neklausies tās muļķības! Klusēju, pusgadu gaidīju. Uzskatu, ka man jādzīvo atbilstoši savam statusam, īpaši, ja esmu to nopelnījusi.
10.12.2025 14:46 |

Reitings 208
Oļegs bija gatavs tevi bildināt, kad teici, ka aizej?
Viņš man atsūtīja e-pastu: lūk, esmu pasūtījis tev gredzenu, vai tiešām ej prom? Jā, eju prom. Viņš atcēla gredzena pasūtījumu.
Kādā intervijā reiz teici: mani nepiemeklēs bijušo sievu liktenis. Iepriekšējai sievai Oļegs tiesas ceļā pieprasīja atdot dāvanas.
Es viņu ļoti idealizēju. Biju pārliecināta, ka ar mani tā nenotiks. Bet esmu tieši tādā pašā situācijā. Tikai viņš nevar prasīt neko atdot, jo nav jau, ko atdot. Man nekas grandiozs nav uzdāvināts. Varu atdot dažas kleitas, pagaidām tās neprasa.
Domāju, viņu arī ietekmēja tas, kā beidzās šķiršanās ar bijušo sievu. Tā arī teica: kamēr neesmu pabeidzis tiesvedību, nevaru precēties – kā tas izskatīsies? Mīlēju no sirds, bet man svarīgs ir statuss. Aizejam ciemos, viņš saka – mana draudzene Kristīne… Nu, kāda draudzene? Biju kā bezšķirnes suns, bez statusa. Pirmos trīs gadus ikreiz, kad braucām ceļojumā, pārbaudīju koferi, gaidot kastīti ar gredzenu… Likās, precēties vajag, kad emocijas ir karstas. Arī bērnu es gribēju.
Kad pieņēmu lēmumu šķirties, biju pārliecināta, ka pēc šīm attiecībām mana dzīve būs pilnībā nodrošināta. Tas nebija mērķis kādu finansiāli apkrāpt, kā tas bija viņa iepriekšējās attiecībās, tāpēc arī šo gadu laikā neko neesmu lūgusi: ne dzīvokli, ne auto vai mājiņu. Bet, ja mīlu, tad ieguldu sevi, paļaujoties, ka vīrietis par mani parūpēsies.
10.12.2025 14:46 |

Reitings 208
Tu gribēji mainīt Oļegu?
Jā! Tas nav labi. Kā jau teicu, sākumā viss bija skaisti, kopā darījām trakas lietas, pat bijām disenēs, viņš bija gatavs kopā iet uz koncertiem, bet beigās jutu arī mūsu vecuma atšķirību, to, ka es vēl gribu skriet, darīt, bet viņš negrib. Sākumā viņš centās, beigās vairs ne. Beigās sapratu, ka atšķiras arī mūsu dzīves mērķi, viņam jau viss dzīvē ir bijis: privātās lidmašīnas, jahtas, ļoti daudz naudas… Bet es vēl gribu dzīvot, ceļot, naktī braukt uz jūru, darīt trakas lietas, pirkt dārgus auto, ja varu to atļauties… Negribu samierināties ar to, kas ir, man vajag vairāk! Bet viņam nav vairs degsmes, ambīciju.
Tagad, kad neesat vairs kopā, ko tu vēlies darīt tālāk, kādu redzi savu dzīvi?
Patiesībā esmu ļoti apjukusi, nezinu, kā tālāk dzīvot. Sēžu viena istabā un nezinu, ko iesākt.
Kādas ir sieviešu lielākās ilūzijas par dzīvi ar vīrieti miljonāru?
Es miljonos nepeldējos. Man nav bijusi pieeja tik lielai naudai, ka varētu aiziet un nopirkt sev dzīvokli, automašīnu vai naudu ieguldīt akcijās. Mani aizvaino, kad sauc par mantkārīgu golddigeri. Kur tad ir tā nauda? Neviens aiz rokas uz Chanel veikalu nekad nav vedis.
10.12.2025 14:48 |

Reitings 2715
Reģ: 19.05.2022
atvainojos, bet viņa ir DURA.
Es esmu sieviešu pusē pārsvarā, ciest nevaru skopus exšus , bet te - dura.
Viss tik slikti, tik slikti, bet es cietu 7 gadus. 😀
Varbūt pirms 20 g tādi teksti iežēlinātu, bet ne 2025.
Par tādām intervijām viņai nav jābūt “ sliktā drauga” īpašumā, ne publiski jālakstojās ar viņa darbiniekiem, ne jāpārskaita nauda.
Es teiktu, ka OF totāli nebija tuvuma, sirsnības un uzmanības no šīs sievietes, jo viņa visu laiku kautkur braukājās.
10.12.2025 14:54 |

Reitings 208
Jei bogu, mazliet nesaprotu to Jelinskas domu gājienu. Dzinās pēc statusa, bet tagad čīkst, ka nav bijis tas, nav bijis šis. Gredzens tak Fiļu neizmainīs, viņš tak tāpat ar visu gredzenu sēdēs IG un pētīs sievas bildes un uz disenēm neies, puķes nedāvinās un uz restorāniem neaicinās. Kaut kas šeit visā tajā stāstā neiet kopā.
10.12.2025 14:54 |

10 gadi
Reitings 9369
Reģ: 17.09.2009
Law9 @ 10.12.2025 14:35
Nesveikšana tiešām neizklausās labi.
Savukārt tā čīkstēšana par nebildināšanu un dzīvošanu bez statusa gan ir muļķīga. Ja jau 7 gadus bijis tik s*dīgi, tad ir liels jautājums, kādēļ tie bija veseli 7 gadi. Laikam jau patiesībā nebija nemaz tik slikti.
Cerēja līdz pēdējam ka apprecēs un dabūs kaut nedaudz no lielā piķa. Pareizi mēs te runājām ka skrien mēli izkārusi pa muižu lai parādītu ka ir sievas materiāls, bet beigās padevās. 🤣
10.12.2025 15:03 |

10 gadi
Reitings 9369
Man liekas pēc šīs intervijas viņa kā korķis izlidos no Nurmuižas. Pati sev bedri izraka. 🤣 Viņai tikai taču tikai iegriež šī intervija nevis dod ko labu. 🤡
10.12.2025 15:09 |

10 gadi
Reitings 9369
Bet šampjus dārgos tak laka, 7 gadus nesūdzējās par dzīvi 🤣
10.12.2025 15:11 |

10 gadi
Reitings 9369
Man šķiet, ka visvairāk par šo var ierēkt Kaspars Jelinskis. Skrēja sievišķe pie miljonāra, bet palika par bezšķirnes suni. 🤡
10.12.2025 15:13 |

10 gadi
Reitings 6321
Reģ: 01.04.2009
Kad šķīrās, solīja saglabāt cieņpilnas attiecības. Nu nebūs, visi nesmukumi nāk ārā 😄 Žēl, ka tā publiski sevi un otru noliek un neizmanto iespēju paklusēt.
10.12.2025 15:22 |

Reitings 52
Reģ: 14.10.2023
Tiešām ko viņa centās panākt ar šo rakstu? Viss Nurmuižas stāsts taču uzbūvēts uz romantikas, viņu kopējām attiecībām, laimi utt. Tagad Nurmuižā viesus sagaidīs divi sakasījušies bijušie? Neveiklība garantēta. Vēl saprastu ja censtos iziet uz to cieņpilnumu, ko iepriekš izsludināja, bet tagad Jeļa dabūs savu 5 min uzmanību un kas tālāk? Kāds viņai seko, jo ir iedvesmojoša sieviete? Sponsorētas masāžas un Adentas reklāmas, aha..
10.12.2025 15:26 |

Reitings 926
Reģ: 23.08.2016
Ai, cik te visas gudras un pareizas. Domāju, ka daudzas piemeklē Jelinskas liktenis - atnāk vīrietis princis, rozā brilles, un tad jau sieviņas loma. Tikai gredzena kā nav, tā nav. Un vecis paliek slinks. Laiks iet uz priekšu, un liekas - varbūt vēl nedaudz jāpaciešas, jāizdabā vairāk. Tik daudz laika un enerģijas jau ieguldīts attiecībās. Un beigās - nekā.
Tikai vairumam sieviešu blakus ir nevis miljonārs, bet LV vidējais vīrietis. Un varbūt beigās, pēc draudiem un dusmu lēkmēm, uzdāvina mazu gredzentiņu ar cirkonijiem. Tā saucamo "shut up ring". Ai, cik daudzi tieši tā apprecas pēc 5-10 gadiem. Un dievojas, ka tas jau nemaz nebija svarīgi, kaut sievietei acis vai sprāga ārā, gredzenu gaidot 😀
Teikšu tā, īsts vīrietis tā nerīkojas. Bet Jelinskai šo vajadzēja izstāstīt draudzenēm pie vīna glāzes, nevis žurnālam.
10.12.2025 15:38 |

Reitings 52
Reģ: 14.10.2023
SALOMEJA @ 10.12.2025 15:38
Ai, cik te visas gudras un pareizas. Domāju, ka daudzas piemeklē Jelinskas liktenis - atnāk vīrietis princis, rozā brilles, un tad jau sieviņas loma. Tikai gredzena kā nav, tā nav. Un vecis paliek slinks. Laiks iet uz priekšu, un liekas - varbūt vēl nedaudz jāpaciešas, jāizdabā vairāk. Tik daudz laika un enerģijas jau ieguldīts attiecībās. Un beigās - nekā.
Tikai vairumam sieviešu blakus ir nevis miljonārs, bet LV vidējais vīrietis. Un varbūt beigās, pēc draudiem un dusmu lēkmēm, uzdāvina mazu gredzentiņu ar cirkonijiem. Tā saucamo "shut up ring". Ai, cik daudzi tieši tā apprecas pēc 5-10 gadiem. Un dievojas, ka tas jau nemaz nebija svarīgi, kaut sievietei acis vai sprāga ārā, gredzenu gaidot ?
Teikšu tā, īsts vīrietis tā nerīkojas. Bet Jelinskai šo vajadzēja izstāstīt draudzenēm pie vīna glāzes, nevis žurnālam.

Piekrītu, ka šis ir draudzenēm pie vīna glāzes stāstāms nevis žurnālam. Man, piemēram, redzot, ka Jeļai kaut ko sponsorē vai ir uz kādas reklāmas, pēc šī visa gribas tālāk no tā produkta, nevis otrādi. Nepatīkama piegarša. Žēl arī Oļega, jo noteikti arī citiem, kas dodas uz Nurmuižu ir sabojāts priekšstats. Kam tas ir vajadzīgs?
10.12.2025 15:51 |

Patīk
Reitings 558
Reģ: 08.09.2025
Te gan bija citādi. No savu bērnu tēva, kurš arī nebija nabags, aizskrēja pie daudz turīgāka prinča un kaut ko gribēja.
10.12.2025 15:55 |

Reitings 208
SALOMEJA @ 10.12.2025 15:38
Tikai vairumam sieviešu blakus ir nevis miljonārs, bet LV vidējais vīrietis. Un varbūt beigās, pēc draudiem un dusmu lēkmēm, uzdāvina mazu gredzentiņu ar cirkonijiem. Tā saucamo "shut up ring". Ai, cik daudzi tieši tā apprecas pēc 5-10 gadiem. Un dievojas, ka tas jau nemaz nebija svarīgi, kaut sievietei acis vai sprāga ārā, gredzenu gaidot ?
Grūti ir cienīt sievieti, kura sevi neciena. Ja vīrietim Tu neesi svarīga, Tavas vēlmes nav svarīgas, ja Tu esi tikai ērta un noderīga, bet citādi - īpaši neinteresē, tad kāds gredzens, kādas attiecības? Atzīsti sev, ka vīrietis Tevi nemīl un nekad nemīlēs, sapako mantiņas un ej tālāk. Bet nē, kaut ko sasapņojās, sadomājās, statusu sagribējās. Miljonārs vai LV vidējais vīrietis! Labāk būtu pašvērtējumu stabilizēt, nevis ar gredzena dīkšanu nodarboties.
10.12.2025 16:05 |

Reitings 18517
Reģ: 21.09.2023
Bumblebee123 @ 10.12.2025 15:51

Piekrītu, ka šis ir draudzenēm pie vīna glāzes stāstāms nevis žurnālam. Man, piemēram, redzot, ka Jeļai kaut ko sponsorē vai ir uz kādas reklāmas, pēc šī visa gribas tālāk no tā produkta, nevis otrādi. Nepatīkama piegarša. Žēl arī Oļega, jo noteikti arī citiem, kas dodas uz Nurmuižu ir sabojāts priekšstats. Kam tas ir vajadzīgs?
Nu jā, Jeļa ir atklāta meitene. Tāpēc jau tik daudz tos šampjus laka, ne jau no laimes Fiļa attiecību savienībā. Principā viss, ko mēs te dieviešu forumā apspriedām, ir patiesība un ir piepildījies. Lasot interviju “Ievā”, nācās kārtējo reizi secināt - bagātie arī raud. Chanel un Dior somiņu skaits to neatrisinās. Arī cits bagāts vecis to neatrisinās, jo sākums vienmēr ir dinamisks un pacilājošs. Bet kas pēc tam?
10.12.2025 16:07 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits