DomuGrauds @ 05.12.2025 09:46
Arī Endziņš viņu bildināja? Pat 2 reizes man šķiet?
Nav_vispar @ 05.12.2025 09:57
Nu nevar salīdzināt Burnicki ar Endziņu... Endziņš vispār nav uztverams nopietni.
VistaVita @ 04.12.2025 10:30P.S. Parādiet to līzinga kompāniju kas 2 bērnu vecākam ,kas ir tikai feldšeris ar algu 2-3 tk dod krēdītā auto vērtībā 50-70 tk? Neticu. Māja ar kredītā,vīra auto? Par ko dzīvot 4 cilv ģimenei tad ?
Gobzems un ta draudzene gan fui. Ta sieviete pat soc tīklos ar darba vietu un privātu info nedalijās. Šie naudas dēļ lai tauta ziedo visu izliek publiski.
jo vairāk strada, jo lielāki nodokļi! Vairāk par 2 tk UZ ROKAS viņa nevarēja nopelnīt!Sakta @ 05.12.2025 10:54
Cikvēks kurš staigāja no viena darba uz otru un tad atkal atpakaļ uz pirmo, nopelna vairāk, nekā Tu te norādi. Tādu algu var nopelnīt strādājot mazliet vairāk par vienu slodzi, ne visu laiku dzīvojot darbā. Pati strādāju medicīnas nozare un zinu, ko runāju! Medicīnā var nopelnīt, bet ar ļoti smagu darbu. Kredītu došanu gan nemācēšu komentēt.
kā ogles ēstNastja32 @ 05.12.2025 09:41Wildspirit Danas apdegušie biezpiena plāceņi tik drausmīgi izskatās. Saprotu, ka jāatstrādā Rimi pasūtījums, bet come on - tik neestētiski? Ja nav laika, tad neceo vai izvēlies ko vieglāku. Kivičlienei jauna konkurente.
VissIrSlikti @ 05.12.2025 11:27kā ogles ēst
MinkaMurrrrr @ 05.12.2025 13:20Amandai Līcītei jau piedzima bērns novembra beigās. Bet novembri lika bildes no ceļojuma, tur vispār vēdera nebija ?
Es zinu, ka te runāja ka stāvoklī noteikt ir. Bet nedomāju, ka tā ka jau varētu piedzimt ?
es jau sen rakstīju ka viņai punci redz, arī ceļojuma redzēja zem visiem paltrakiem.MinkaMurrrrr @ 05.12.2025 13:20Amandai Līcītei jau piedzima bērns novembra beigās. Bet novembri lika bildes no ceļojuma, tur vispār vēdera nebija ?
Es zinu, ka te runāja ka stāvoklī noteikt ir. Bet nedomāju, ka tā ka jau varētu piedzimt ?
o, Martelly atkal saderinājusies
MTY @ 05.12.2025 14:09
Man kaut kā prieks par viņu, labāk šis frīks kā Endziņš.
Jo nu Bokānes līmenis manās acīs ir pamatīgi krities redzot ka sagājusi ar Endziņu.
man arī nē. Tukšs skatiens. Pietiek paskatīties uz Amandu Līcīti vai to pašu wildspirit Danu, tur acis mirdz. Bet te.. nu nav. Bet Burnickis kā bērns pieauguša vīrieša vecumā, tāds nenobriedis domāšanā izskatās.krmmm @ 05.12.2025 15:12
Varētu priecāties, ja būtu radies iespaids, ka viņa mīl to frīku. Diemžēl šāds iespaids nerodas