beiti Beitika, izskatās, ir nometusi svaru, jā, izskatās slaidāka. Bet, kas atgrūž, nav viņas liekais svars, bet personība. Man viņa liekas ļoti punchable, ja paliktu mega tieva, tāpat būtu neizturama 😏krixis3 @ 04.12.2025 09:52Redzējāt Beitikas jaunākās bildes? Ar sarkanajām zeķubiksēm Un mini? Nu vot pasakiet.... Lai arī viņa ir gara un masīva, manuprāt, viņa izskatās lieliski. Staro, priecīga, sexy čiepa. Man patīk. Pilnīgs pretstats tam cilvēkam, kāda viņa ir, kad nēsā tās omjveidīgās drēbes, kruzuļu blūzes Un visus savus platos paltrakus.
Odrija Bitoni @ 04.12.2025 12:04
KJ ir tāda pati sieviete kā citas - grib ieriebt, parādīt, ka viņai viss ir kārtībā. par sekām nedomā
Bet arī gan jau saprot, ka Nūrmuiža būs tikai uz brīdi līdz OF atkopsies un būs cita meiča pie sāniem, kura šo tik un ta patrieks
Helga Andersson @ 04.12.2025 20:00
Ieriebt diez vai, ko tu tur baigi ieriebsi, parādīt gan ? OF tak arī PARĀDĪJA - aiztesa uz vīkendu ar mystery beibi tjipa romantiskā izbraukumā ? bet nu - ja jau viens otram grib *parādīt*, maybe nav jūtas galīgi izčākstējušas ? who knows
Helga Andersson @ 04.12.2025 19:50beiti Beitika, izskatās, ir nometusi svaru, jā, izskatās slaidāka. Bet, kas atgrūž, nav viņas liekais svars, bet personība. Man viņa liekas ļoti punchable, ja paliktu mega tieva, tāpat būtu neizturama ?
VistaVita @ 04.12.2025 10:30P.S. Parādiet to līzinga kompāniju kas 2 bērnu vecākam ,kas ir tikai feldšeris ar algu 2-3 tk dod krēdītā auto vērtībā 50-70 tk? Neticu. Māja ar kredītā,vīra auto? Par ko dzīvot 4 cilv ģimenei tad ?
Gobzems un ta draudzene gan fui. Ta sieviete pat soc tīklos ar darba vietu un privātu info nedalijās. Šie naudas dēļ lai tauta ziedo visu izliek publiski.