IetekMeļu tops

Reitings 38
Reģ: 23.12.2018
Nu meičukiņi ??? to kādai vajadzēja izdarīt! ?
Šeit par visām ieteklmelēm + un -
vegānēm, nevegānēm, resnām un sportistēm
28.10.2019 18:36 |

Patīk
Reitings 3017
Reģ: 03.11.2023
MaijaPaija @ 20.11.2025 21:12
Pateiksiet cik tas zinzino ir efektīvs? Pēc tām cenām šķiet kosmoss, bet arvien vairāk paziņas iesaistās.. neturu spriedzi, bet īsti nav pa kabatai

Kārtējā piramīd-shēma. Tas pats, kas NL. Kā viens pazūd tā nākamais parādās.
20.11.2025 21:28 |

Reitings 2251
Reģ: 17.08.2024
GlorijaGrevcova @ 20.11.2025 13:52

Tur arī varētu palikt, viņai atbilstoša valsts. Viņai tiešām patiktu sēdēt debesskrāpī, aizvilkties uz kondicionētu trenažieru zāli turpat, tad dzert un gulēt tajā pašā debesskrāpī pie baseina, tad dzert un ēst vakariņas tā paša debesskrāpja restorānā, nu varbūt ar taksometru aizbraukt nopirkt kādu brenda aksesuāru. Viss. Viņu pilnīgi neinteresē ne apskates objekti, ne ekskursijas, ne kaut kādas aktivitātes (jahtas un slēpošana bij Fiļa hobijs). Viņa arī uz trenažieriem neietu, ja nebaidītos kļūt par govi.
P.S. Kur ir kaķis?

Tik labi uzrakstīji!!! 👌🏻 dzert, taisīt procedūras, jo sadzertais alko jadabū nost, ēst restūžos, gossipot ar “draudzenēm”, mīcīties ar juriju, fočēt sevi WC un tēlot sportošanu 🤣🤣 būsim godīgas, tas, ko viņa dara sporta zālē ir smieklīgi. Tik ilgi tur iet un koordinācija, spējas ir vienkārši sadddd 🥲🤣🤣🤣 jeļa, lai veicas jauna opja meklējumos. Tev patīk pārdoties! 😘
20.11.2025 21:31 |

10 gadi
Reitings 30
Reģ: 04.05.2013
Skatos Burnickis pats mazāk šobrīd haipo ar Martu, saprata ka šādā veidā slavu atoskolai neiegūs. Bet Marta malacis, iekārtojās varen labi, piķis pietiek, viss ir.. lētus mēslus pērk pa veikaliem - malacīte. Vienīgi žēl, ka bišķ stulba, bet kam vajag gudru...nu toč ne Rončikam💪😃
20.11.2025 22:08 |

10 gadi
Reitings 1088
Reģ: 05.02.2011
Godīgi sakot par zinzino es esmu šokā, piem., Basina cik daudz savu profilu piebāž ar reklāmām. Saprotu ko tādu sagaidīt no kaut kādas Arnitas, bet Basina it kā tomēr izmācījās par sporta treneri..
20.11.2025 22:42 |

Reitings 174
Reģ: 07.04.2025
Lavii @ 20.11.2025 21:31

Tik labi uzrakstīji!!! ?? dzert, taisīt procedūras, jo sadzertais alko jadabū nost, ēst restūžos, gossipot ar “draudzenēm”, mīcīties ar juriju, fočēt sevi WC un tēlot sportošanu ?? būsim godīgas, tas, ko viņa dara sporta zālē ir smieklīgi. Tik ilgi tur iet un koordinācija, spējas ir vienkārši sadddd ???? jeļa, lai veicas jauna opja meklējumos. Tev patīk pārdoties! ?

Pēdējais teikums skarbs. bet laikam jau pa tēmai.
20.11.2025 22:44 |

Reitings 158
Reģ: 06.08.2025
Pilnigi visi tulit saks reklamet zinzino, tā meitene Nikola likās normāla, bet arī laikam sāks makaronus karināt ar savu zinzino kolagēnu
20.11.2025 23:06 |

Reitings 2653
Reģ: 19.05.2022
Un kāda tad ir jūsu piepildītā ikdiena? Muzeji, Jaunsudrabiņa grāmatas un sazvane ar kādu intelekta kapacitātes kouču?
Iet pa traku! Varētu padomāt, ka jūs te katra atteiktos no attiecībām ar turīgu vīrieti un ja nu pieņemtu šīs šausmīgās ciešanu attiecības, tad noteikti turpinātu strādāt ofisā par minim algu un katru dienu tērētu tikai savu naudu un TO naudu mestu prom.
Tā ir liekulība.
Vai esiet kāda pie Rešetinas trenējusies? Aizejiet, redzēsiet, cik tas ir viegli!
Es uzskatu, ka dabūt turīgu vīrieti ir vieglāk kā noturēt ilgtermiņā šadas attiecības, jo tās noteikti nebūs parastās attiecības kā ar piem. pavāru.
20.11.2025 23:22 |

Reitings 716
Reģ: 09.06.2023
Mathilde @ 20.11.2025 23:22
Un kāda tad ir jūsu piepildītā ikdiena? Muzeji, Jaunsudrabiņa grāmatas un sazvane ar kādu intelekta kapacitātes kouču?
Iet pa traku! Varētu padomāt, ka jūs te katra atteiktos no attiecībām ar turīgu vīrieti un ja nu pieņemtu šīs šausmīgās ciešanu attiecības, tad noteikti turpinātu strādāt ofisā par minim algu un katru dienu tērētu tikai savu naudu un TO naudu mestu prom.
Tā ir liekulība.
Vai esiet kāda pie Rešetinas trenējusies? Aizejiet, redzēsiet, cik tas ir viegli!
Es uzskatu, ka dabūt turīgu vīrieti ir vieglāk kā noturēt ilgtermiņā šadas attiecības, jo tās noteikti nebūs parastās attiecības kā ar piem. pavāru.

Es arī dažreiz nesaprotu, kāpēc te piemin kaut kādas ekskursijas, apskates objekti 🤣 Patiešām jau paliek smieklīgi.
No otras puses es nesaprotu, kā var nonākt līdz tam, ka 30+ gados ar bērniem nav sava mājokļa (vienalga dzīvoklis, māja), auto. Ņemsim vērā to, ka mēs nerunājam par sievieti, kurai vīrietis bija metinātājs vai noliktavas darbinieks. Manuprāt, tur arī parādās īstais tupums - tik daudzu gadu laikā neprast nodrošināties.
20.11.2025 23:44 |

Reitings 2251
Reģ: 17.08.2024
Mathilde @ 20.11.2025 23:22
Tā ir liekulība.

Varētu domāt, ka man ir viedoklis-man jābūt ideālai! Nē, nav gan! Bet esmu reāla! Lasu, studēju, strādāju, ir ģimene, hobiji, sports 4x nedēłā un zini, Rešetina nu nav trenera etalons. Tas, ko viņa tur pārnedēļas jeļai liek padarīt, neceļ viņas fiziskās spējas. Tas kas ceļ ir disciplīna un hard work.
Turpretī es neizlieku savu dzīvi 24/7 un nelielos ne ar panākumiem, ne ceru uz saldajām ziņām pēc sad stories. Bet man patīk gossipot šad tad tādēļ te nāku un arī Tu nāc pēc tā paša te. Tādēļ nevajag liekuļot un spodrināt spalvas uz citu rēķina. Gosipojam te visas, kas te lasa vai raksta. It is what it is 😘
20.11.2025 23:46 |

Reitings 716
Lavii @ 20.11.2025 23:46

Varētu domāt, ka man ir viedoklis-man jābūt ideālai! Nē, nav gan! Bet esmu reāla! Lasu, studēju, strādāju, ir ģimene, hobiji, sports 4x nedēłā un zini, Rešetina nu nav trenera etalons. Tas, ko viņa tur pārnedēļas jeļai liek padarīt, neceļ viņas fiziskās spējas. Tas kas ceļ ir disciplīna un hard work.
Turpretī es neizlieku savu dzīvi 24/7 un nelielos ne ar panākumiem, ne ceru uz saldajām ziņām pēc sad stories. Bet man patīk gossipot šad tad tādēļ te nāku un arī Tu nāc pēc tā paša te. Tādēļ nevajag liekuļot un spodrināt spalvas uz citu rēķina. Gosipojam te visas, kas te lasa vai raksta. It is what it is ?

Es nezinu, pavisam nopietni, man citreiz ir milzīgs kauns paskatīties, kā sievietes nodarbojas ar sportu vai piedalās grupu treniņos. Tur gadiem sievietēm nav rezultāta, cilā tukšu gaisu. Aiziet mājās pierijas savu mcdonaldu, iedzer vīnu pa virsu un viss izcili. Galvenais, samaksāt treneriem naudas kāsējiem pa 300 eur mēnesī, kuriem labi, ja ir iziets vismaz viens online kurss pa lēto. Par uzturu zināšanas 0, par ķermeni zināšanas 0. Galvenais, ieslēgt mūziku un tēlot super treneri.
Vēl tie velo braucēji - nevajag domāt, ka ja nopirksiet savu riteni pa 1000-2000 eur, izbrauksiet pa Rīgas centru uzreiz kļūsiet superīgie sportisti, dzīves baudītāji.
Nevajag domāt, ka neviens, kas iet garām neredz un nesaprot to visu.
21.11.2025 00:00 |

Reitings 2653
Lavii @ 20.11.2025 23:46

Turpretī es neizlieku savu dzīvi 24/7 un nelielos ne ar panākumiem, ne ceru uz saldajām ziņām pēc sad stories. Bet man patīk gossipot šad tad tādēļ te nāku un arī Tu nāc pēc tā paša te. Tādēļ nevajag liekuļot un spodrināt spalvas uz citu rēķina. Gosipojam te visas, kas te lasa vai raksta. It is what it is ?

un?
Ja par KJ tad viņa ir sen izstudējusies, strādājusi savu vīriešu uzņēmumos, audzinājusi dēlus. Un tas nav maz!!!
Nav jābūt superideālai un nezkas dzīvē ir jāizdara. Var dzīvot tāpat un ar to būt mierā. Galvenais ir būt mierā ar savu dzīvi.
Tu neizliec, viņa- izliek, intraverts nekad nekļūs par extravertu, tāpat kā Tu nebūsi ne es, ne KJ.
Sievietēm nav jāsporto, lai audzētu mega muskuļu pakas- toties lokanībai, izturībai un nelielu stabilu muskuļu masu ir jāuztur tonusā.
Es nesaprotu, kāpēc dzīve parastā mūsdienās ir tā noniecināta?! Ja tev nav dzīvokļa, nav vismaz maģistrs vai divi, neinteresējies par kvantu fiziku, automātiski ierindojies neveiksminieki rindās?
Laba veselība un dzīvesprieks ir paši galvenie, kam ir jābūt, pārējais ir pilnīgi nesvarīgs. Slikta veselība un depresija var piemeklēt arī savos ntos dzīvokļos, piesātinātās rutīnās un uz savu super smago treniņu tu tāpat neaizvilksies.
21.11.2025 00:01 |

Reitings 2653
Un tagad jau superdievietēm pat Rešetina ir stulba?
Ak, jūs ideālās gudrītes ar saviem plašajiem dzīvokļiem! Aizmirsāt piebilst, ka jums ūdeni ved no dziļurbumiem Arktikā, jo tikai neveiksminieces dzer Evian vai Mangaļus.
21.11.2025 00:04 |

Reitings 716
Elizabeteeee @ 21.11.2025 00:00

Es nezinu, pavisam nopietni, man citreiz ir milzīgs kauns paskatīties, kā sievietes nodarbojas ar sportu vai piedalās grupu treniņos. Tur gadiem sievietēm nav rezultāta, cilā tukšu gaisu. Aiziet mājās pierijas savu mcdonaldu, iedzer vīnu pa virsu un viss izcili. Galvenais, samaksāt treneriem naudas kāsējiem pa 300 eur mēnesī, kuriem labi, ja ir iziets vismaz viens online kurss pa lēto. Par uzturu zināšanas 0, par ķermeni zināšanas 0. Galvenais, ieslēgt mūziku un tēlot super treneri.
Vēl tie velo braucēji - nevajag domāt, ka ja nopirksiet savu riteni pa 1000-2000 eur, izbrauksiet pa Rīgas centru uzreiz kļūsiet superīgie sportisti, dzīves baudītāji.

Tāpēc agri vai vēlu, iestājas depresijas un alkoholisms, īpaši sieviešu vidū. Nemitīga skriešana, 100 bezjēdzīgi darbi un beigās tāpat nav naudas. Latvijā sievietēm ļoti trūkst racionālisma, viss tikai uz kaut kādu bezjēdzīgu izrādīšanos balstīts.
21.11.2025 00:05 |

Patīk
Reitings 3017
Reģ: 03.11.2023
Elizabeteeee @ 21.11.2025 00:00

Milzīgs kauns? 😅
Labāk lai iet cilāt to “tukšo gaisu” un pērk tos dārgos velosipēdus nekā sēž mājās un nedara neko.
Ir daaaudz citu lietu, par kurām kaunēties citu vietā. Nejau mēģinājumi sportot.
21.11.2025 00:14 |

10 gadi
Reitings 134
Reģ: 17.07.2012
Vai kada zin,kapec KJ audzina sava pirmā vīra dēlu, nevis māte vai pats tēvs?
21.11.2025 00:24 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits