IetekMeļu tops

Reitings 38
Reģ: 23.12.2018
Nu meičukiņi ??? to kādai vajadzēja izdarīt! ?
Šeit par visām ieteklmelēm + un -
vegānēm, nevegānēm, resnām un sportistēm
28.10.2019 18:36 |

Reitings 101
Reģ: 13.10.2023
Miljonāra draudzenei ir ļoti nekāds rotaslietu “parks”.
Lai neteiktu pat ka gandriz nekāds. Un tikai nevajag, ka viņa to nerāda. Jeļa butu izrādījusi visu kas vien ir.
Tik daudz gadus būt kopā un nedabut ne to uz ko gāja, ne pietiekošus blakus bonusus.
Saulenes, dažas labākas kleitas, dažas labāku somu standartversijas, nu un kopā ceļojumos pavadīts laiks, ko patiesiba Olegs nopircis sev. Šķidri.
16.11.2025 21:10 |

Reitings 414
Reģ: 31.12.2022
Tora @ 16.11.2025 18:14
Jelinskai ļoti dīvaina loģika, nemāk izšķirties gudri. No vienas puses ieliek bildes ar OF ar paziņojumu, ka atteicības beigušās, OF ieliek to pašu. Te viņai būtu iespēja cieņpilni izbeigt attiecības. Un, ja būtu gudra, ka tad iegūt kaut ko sev - kaut vai to darba līgumu Nurmuižā vai uz dažiem mēnešiem.
Tā vietā tajā pašā dienā liek storijus, ka viņa ir pelnījusi to emerald cut gredzenu utt. storijos izliek OF kā zaudētāju, sevi kā baigo dīvu, kura necietīs kaut ko utt. Tad liek sevi slavinošos storijus, ka viņa ir Nurmuižas dvēsele, turpat liek storijos, ka nu tik viņa visu stāstīs (tiešā tekstā - mazgās netīro veļu publiski), tad liek storiju par līgumu darbam Nurmuižā.
Mīļā sirds, nu stulbi tā ņemšanās izskatās. Pati saprot, ka paliek pliku pakaļu, bet caur storijiem vēl Oļegam kož un draud, tai pat laikā domā, ka varēs saimniekot Nurmuižā.
Pati taču redzēja, cik skandaloza bija OF iepriekšējā šķiršanās, ka pat ex sievai atņēma visu, ko varēja. Iedomājās, ka viņa nu gan viņam parādīs. Daži mēneši paies un nolaidīsies uz zemes.

Bet tieši tāds jau ir viņas līmenis. Viņa jau to sen ir pierādījusi gan ar iepriekšējā vīra draudzenes ķengāšanu, Santas saukāšana par dzērāju un ar visu pārējo.. viņai nepavelk intelekts saprast to, ko Tu uzrakstīji. Es Tev 100% piekritu- gribi kaut ko dabūt- turi muti, nevis visu laiku spļauj traukā, no kura pēc tam plāno ēst..
16.11.2025 22:26 |

Reitings 18233
Reģ: 21.09.2023
Interesanti, cik ilgi Fiļam būs pilns IG ar Jeļu? Ja būs cita sirdsdāma, nāksies visu dzēst. Diez kā tie puikas jūtas. Domāju, ka arī diezgan izsisti no sliedēm par visu šo šķiršanās drāmu.
16.11.2025 22:33 |

Reitings 18233
Ani23 @ 16.11.2025 22:26

Bet tieši tāds jau ir viņas līmenis. Viņa jau to sen ir pierādījusi gan ar iepriekšējā vīra draudzenes ķengāšanu, Santas saukāšana par dzērāju un ar visu pārējo.. viņai nepavelk intelekts saprast to, ko Tu uzrakstīji. Es Tev 100% piekritu- gribi kaut ko dabūt- turi muti, nevis visu laiku spļauj traukā, no kura pēc tam plāno ēst..
Tā Santas apsaukāšanu par dzērāju bija diezgan nevietā, ņemot vērā tos šampanieša litrus, ko pati patērē un atrāda( un bail pat iedomāties, cik neatrāda)
16.11.2025 22:37 |

Reitings 888
Reģ: 16.02.2022
Paskatījos Tiltiņu. Reāla vilšanās- pārbalināti mati un manāmi netonī ietetovētas uzacis. Biju gaidījusi ārēji, ko koptāku un gaumīgāku.
Kikī liktenis nav apskaužams- atdevusi savus labākos dzīves gadus vecam un skopam miljonāram. Bez tam, piedošanu, bet nu Fiļam tikai 51 gads, bet pēc paskata būtu devusi visus 64 gadus 🤦
16.11.2025 22:39 |

10 gadi
Reitings 4969
Reģ: 17.03.2010
Fargerike @ 16.11.2025 22:39
Paskatījos Tiltiņu. Reāla vilšanās- pārbalināti mati un manāmi netonī ietetovētas uzacis. Biju gaidījusi ārēji, ko koptāku un gaumīgāku.
Kikī liktenis nav apskaužams- atdevusi savus labākos dzīves gadus vecam un skopam miljonāram. Bez tam, piedošanu, bet nu Fiļam tikai 51 gads, bet pēc paskata būtu devusi visus 64 gadus ?
man arī Tiltiņa likās diezgan provinciāla paskata dāma 🤓
16.11.2025 22:42 |

Reitings 18233
Ani23 @ 16.11.2025 22:26

Tā Santas apsaukāšanu par dzērāju bija diezgan nevietā, ņemot vērā tos šampanieša litrus, ko pati patērē un atrāda( un bail pat iedomāties, cik neatrāda)
Mi mi @ 16.11.2025 22:42
man arī Tiltiņa likās diezgan provinciāla paskata dāma ?
Jā, Tiltiņa ir ļoti provinciāla savā paskatā. Un to, ko raksta pie saviem postiem, liek izjust sveškaunu. Nedomāju, ka Fiļs ar viņu veidos ko nopietnu.
16.11.2025 22:56 |

Reitings 2623
Reģ: 19.05.2022
Man gan patīk tā Tiltiņa. Kāds zin viņas statusu? Exvīri, bērni ir?
Viņa ir no tām sievietēm, kurai ir nestandarta skaistums un to izceļ ar dabiski starojošu maigumu. Piem. es pati nekad neizskatos mīļa un jauka, Jelinska arī nē, tāpēc es pozitīvi apskaužu tās sievietes, kurām Dievs devis mīlīgu izskatu.
Jelinskai vajadzēja konsultēties ar Santu, nevis sanaidoties. Santai ir amerikānietis vīrs, nozagti ļimoni, toties otra raud ar chanel somu un grib bezjēgā strādāt kautkādā muižā.
16.11.2025 23:44 |

Patīk
Reitings 25884
Reģ: 09.12.2015
Mi mi @ 16.11.2025 22:42
man arī Tiltiņa likās diezgan provinciāla paskata dāma ?

Grūti iedomāties Fiļu kopā ar šo sievieti. Negribas teikt prasta, bet pārāk vienkārša. Var jau būt, ka miljonāram piegriezušās kaprīzas cacas un prasās ko piezemētāku, bet, piemēram, Lelde Ceriņa šķistu daudz ticamāka versija, jo viņam parasti blakus tāds sieviešu tips: diezgan pagara auguma, ar garām kājām, ļoti slaidas, pat kalsnas.
17.11.2025 01:29 |

10 gadi
Reitings 9077
Reģ: 17.09.2009
Nu nez nez. Man šķiet Santa bija ļoti līdzīga Sanitai. Un Jeļa arī no sākuma nebija nekāda baigā caca. Uztjūnējās tikai ar O.naudu un sapirkās stilīgas šmotkas. Man šķiet tieši tādas kā Sanita patīk vīriešiem laulībai.
17.11.2025 02:23 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)