Tora @ 16.11.2025 18:14Jelinskai ļoti dīvaina loģika, nemāk izšķirties gudri. No vienas puses ieliek bildes ar OF ar paziņojumu, ka atteicības beigušās, OF ieliek to pašu. Te viņai būtu iespēja cieņpilni izbeigt attiecības. Un, ja būtu gudra, ka tad iegūt kaut ko sev - kaut vai to darba līgumu Nurmuižā vai uz dažiem mēnešiem.
Tā vietā tajā pašā dienā liek storijus, ka viņa ir pelnījusi to emerald cut gredzenu utt. storijos izliek OF kā zaudētāju, sevi kā baigo dīvu, kura necietīs kaut ko utt. Tad liek sevi slavinošos storijus, ka viņa ir Nurmuižas dvēsele, turpat liek storijos, ka nu tik viņa visu stāstīs (tiešā tekstā - mazgās netīro veļu publiski), tad liek storiju par līgumu darbam Nurmuižā.
Mīļā sirds, nu stulbi tā ņemšanās izskatās. Pati saprot, ka paliek pliku pakaļu, bet caur storijiem vēl Oļegam kož un draud, tai pat laikā domā, ka varēs saimniekot Nurmuižā.
Pati taču redzēja, cik skandaloza bija OF iepriekšējā šķiršanās, ka pat ex sievai atņēma visu, ko varēja. Iedomājās, ka viņa nu gan viņam parādīs. Daži mēneši paies un nolaidīsies uz zemes.
Tā Santas apsaukāšanu par dzērāju bija diezgan nevietā, ņemot vērā tos šampanieša litrus, ko pati patērē un atrāda( un bail pat iedomāties, cik neatrāda)Ani23 @ 16.11.2025 22:26
Bet tieši tāds jau ir viņas līmenis. Viņa jau to sen ir pierādījusi gan ar iepriekšējā vīra draudzenes ķengāšanu, Santas saukāšana par dzērāju un ar visu pārējo.. viņai nepavelk intelekts saprast to, ko Tu uzrakstīji. Es Tev 100% piekritu- gribi kaut ko dabūt- turi muti, nevis visu laiku spļauj traukā, no kura pēc tam plāno ēst..
man arī Tiltiņa likās diezgan provinciāla paskata dāma 🤓Fargerike @ 16.11.2025 22:39Paskatījos Tiltiņu. Reāla vilšanās- pārbalināti mati un manāmi netonī ietetovētas uzacis. Biju gaidījusi ārēji, ko koptāku un gaumīgāku.
Kikī liktenis nav apskaužams- atdevusi savus labākos dzīves gadus vecam un skopam miljonāram. Bez tam, piedošanu, bet nu Fiļam tikai 51 gads, bet pēc paskata būtu devusi visus 64 gadus ?
Tā Santas apsaukāšanu par dzērāju bija diezgan nevietā, ņemot vērā tos šampanieša litrus, ko pati patērē un atrāda( un bail pat iedomāties, cik neatrāda)Ani23 @ 16.11.2025 22:26
Bet tieši tāds jau ir viņas līmenis. Viņa jau to sen ir pierādījusi gan ar iepriekšējā vīra draudzenes ķengāšanu, Santas saukāšana par dzērāju un ar visu pārējo.. viņai nepavelk intelekts saprast to, ko Tu uzrakstīji. Es Tev 100% piekritu- gribi kaut ko dabūt- turi muti, nevis visu laiku spļauj traukā, no kura pēc tam plāno ēst..
Jā, Tiltiņa ir ļoti provinciāla savā paskatā. Un to, ko raksta pie saviem postiem, liek izjust sveškaunu. Nedomāju, ka Fiļs ar viņu veidos ko nopietnu.Mi mi @ 16.11.2025 22:42man arī Tiltiņa likās diezgan provinciāla paskata dāma ?
Mi mi @ 16.11.2025 22:42man arī Tiltiņa likās diezgan provinciāla paskata dāma ?