Papucis Fiļa jau nerakstītu latviešu valodā. Gan jau jaunais štucieris nolažoja. Iespējams Fiļa gaida atpakaļ. Tad nu madāma var uzsist sev cenu.GlorijaGrevcova @ 14.11.2025 16:57Nu kurš atceļ gredzenu Jelinskai? Papucis vai jaunais kants piesitējs? ?
Nu jā, onkulītis ar nošļukušiem vaigiem. Novēlu Jeļai kādu interesantu un kaislīgu dēku, lai vecumdienās ir ko atcerēties.Bia @ 14.11.2025 17:06Omg, Kristīne izšķīrās ar veco kraķi fiļku! Tā ir tik laba ziņa! Kristīne, ja Tu to lasi, tad zini, ka esi pelnījusi ko daudz labāku! Un izrādās, ka ta opim ir tikai 50, vienmēr licies, ka tuvu 70
Hermiine89 @ 14.11.2025 17:13Nu jā, onkulītis ar nošļukušiem vaigiem. Novēlu Jeļai kādu interesantu un kaislīgu dēku, lai vecumdienās ir ko atcerēties.
Nedomāju viss. Ja ar onkulīti ir garlaicīgi un jūties vientuļa, tad nekāda nauda nelīdzēs.Mathilde @ 14.11.2025 17:19
Visi būs onkulīši, arī Jūsu jaunie ērzeļi.
50+ ar naudu ir ļoti labs variants vīrietim, ko lielākā daļa valsts vīriešu nepavelk.
Hermiine89 @ 14.11.2025 17:04Papucis Fiļa jau nerakstītu latviešu valodā. Gan jau jaunais štucieris nolažoja. Iespējams Fiļa gaida atpakaļ. Tad nu madāma var uzsist sev cenu.
Mathilde @ 14.11.2025 17:12nu pareģes, žetons jums. Kiki visu apstiprināja.
Tā, ka Lelde ir diezgan ticams variants.
Bet kādā jēgā pirms pāris dienām vajadzēja likt bildi, ka viss ir kārtībā?!
Hermiine89 @ 14.11.2025 17:28Nedomāju viss. Ja ar onkulīti ir garlaicīgi un jūties vientuļa, tad nekāda nauda nelīdzēs.
100% , nevar izslēgt , ka dāvids kko pārnēsā, tur tak pa vidu vēl ZDX BIJ😆😆😆 un kas pa baumām, ka jau Megijai sīkais uztaisīts?queen2820 @ 14.11.2025 13:27
Ar Arnitu vel joprojām ņemas ?
Merilda @ 14.11.2025 17:32
Es vispār sapratu, ka viņa pati atceļ, ne?
Bia @ 14.11.2025 17:06Omg, Kristīne izšķīrās ar veco kraķi fiļku! Tā ir tik laba ziņa! Kristīne, ja Tu to lasi, tad zini, ka esi pelnījusi ko daudz labāku! Un izrādās, ka ta opim ir tikai 50, vienmēr licies, ka tuvu 70
EmilijaArm @ 14.11.2025 20:50
Pilnīgi droši, ka tas bija viņš, kurš aizgāja, nevis viņa. Viņa nepamestu naudasmaisu, savukārt viņš tomēr zina, kas ir īstas mīlestības jūtas - tādas, kādas viņam bija pret Zāmueli. Domāju, ka viņš vnk pagura no tās svilpastes. Darbu Nurmuižā visžēlīgi atstāja, kā jau bija teicis - uz ielas pliku neatstās.
Zaļā Dille @ 14.11.2025 16:21Gribas aiziet un atņemt tai Herbertai telefonu. Un kāpēc jāpublicē video ar svešiem bērniem? Viņa vecākiem pajautāja vai piekrīt? Ja grib, lai filmē savu sīko kau pliku pakaļu un publicē.
Ani23 @ 14.11.2025 21:08
Man gan izskatās, ka viņa aizgāja pēc pēdējā laika izturēšanās. Ka viņš tieši gribēja saglābt. Tagad arī tie storiji tādi kareivīgi.
Bet turpinājums būs interesants, man ir 2 varianti:
1. Kiki paspēlēsies un aizies atpakaļ, dabūs gredzenu un baltu kleitu;
2. Kiki aizspēlēsies un Oļegu savāks kāda cita- tad varēs ņemt popkornu, jo Kiki noteikti nepalaidīs iespēju garām to jauno apkakāt.
Kopumā es uzskatu, ka viņa var būt strong, independent woman, kamēr Oļegs to apmaksā. Ja naktos aiziet no Nurmuižas, diezin vai piedāvājumi birtu kā nozares profesionālei un visdrīzāk būtu jānokrīt no sev uzceltā pjedestāla.
Ani23 @ 14.11.2025 21:08
Man gan izskatās, ka viņa aizgāja pēc pēdējā laika izturēšanās. Ka viņš tieši gribēja saglābt. Tagad arī tie storiji tādi kareivīgi.
Bet turpinājums būs interesants, man ir 2 varianti:
1. Kiki paspēlēsies un aizies atpakaļ, dabūs gredzenu un baltu kleitu;
2. Kiki aizspēlēsies un Oļegu savāks kāda cita- tad varēs ņemt popkornu, jo Kiki noteikti nepalaidīs iespēju garām to jauno apkakāt.
Kopumā es uzskatu, ka viņa var būt strong, independent woman, kamēr Oļegs to apmaksā. Ja naktos aiziet no Nurmuižas, diezin vai piedāvājumi birtu kā nozares profesionālei un visdrīzāk būtu jānokrīt no sev uzceltā pjedestāla.