Inna86 @ 11.11.2025 22:18
Viņiem ir gandrīz 20 gadu starpība, tas nav maz.
Queenyy199 @ 10.11.2025 16:39Vai Elīna Zute tiešām pieņemj, ka vīrs viņu visu laiku krāpj vai vnk samierinās?
queen2820 @ 12.11.2025 10:47
Kad bija stāvoklī , pie viena viņas tik toka bija komentārs ,ka Zutis pa tinderi dzīvojas ,ko viņa par to domā . Viņa bija atbildējusi, ka katrs pāris izklaidējas savādāk .
Dita.D @ 12.11.2025 09:45Ivetasazo atkal savā neadekvātuma psihozē. Tagad sākusi strīdēties ar bernu kopšanas speciālistiem, kuriem ir pieredze.
Nesen noskatījos video, kur viņa ar dēlu bija slimnīcā, sapratu, ka abi ar vīru tiešām nav gaišas spuldzītes un agresīvi cilvēki. Atsekoju
LabaDabaDa @ 12.11.2025 11:35
Ar kuriem speciālistiem viņa ir saplēsusies? Nevaru atrast.
ok , es piekrītu, bet, ja man ikdienā patīk asi ēdieni, es to nedotu zīdainim un gatavotu kko atsevišķu. Ar soļanku arī mazo nebarotu. Un labi, ka viņa cenšas, cits nopērk mollers omega 3 vitamīnus, otrs bērnam speciāli taisa ko papildus, lai nodrošinātu uzturvielas. Protams no kopējā galda ir ok, bet nesaprotu kāpēc tāda jezga ap šo un jāiszmejDita.D @ 12.11.2025 11:49
esam mammas.
Ielika vel storiju, ka tiekot izvazata pa visiem zīdīšanas konsultantu čatiem un mammu čatiem. Un pēc tam bija vēl pāris pasīvi agresīvi storiji.
Pati uzcēla nereāli agresiju, jo Jūlijas ieliktā video galvenā doma bija dot bērnam ēst ēdienu ko ikdienā pasi gatavo nevis stundām ilgi gatavot putotas kaulu smadzenes, ko paši need, bet bērnam nez kāpēc dod.
Queenyy199 @ 12.11.2025 13:02ok , es piekrītu, bet, ja man ikdienā patīk asi ēdieni, es to nedotu zīdainim un gatavotu kko atsevišķu. Ar soļanku arī mazo nebarotu. Un labi, ka viņa cenšas, cits nopērk mollers omega 3 vitamīnus, otrs bērnam speciāli taisa ko papildus, lai nodrošinātu uzturvielas. Protams no kopējā galda ir ok, bet nesaprotu kāpēc tāda jezga ap šo un jāiszmej
ivetasazo ir pilnīga amuriene 😄🙈 ar visu savu sīko perdeliDita.D @ 12.11.2025 11:49
esam mammas.
Ielika vel storiju, ka tiekot izvazata pa visiem zīdīšanas konsultantu čatiem un mammu čatiem. Un pēc tam bija vēl pāris pasīvi agresīvi storiji.
Pati uzcēla nereāli agresiju, jo Jūlijas ieliktā video galvenā doma bija dot bērnam ēst ēdienu ko ikdienā pasi gatavo nevis stundām ilgi gatavot putotas kaulu smadzenes, ko paši need, bet bērnam nez kāpēc dod.
viņai pašai visdrīzāk ir uzputojušās smadzenes 😄Dita.D @ 12.11.2025 09:45Ivetasazo atkal savā neadekvātuma psihozē. Tagad sākusi strīdēties ar bernu kopšanas speciālistiem, kuriem ir pieredze.
Nesen noskatījos video, kur viņa ar dēlu bija slimnīcā, sapratu, ka abi ar vīru tiešām nav gaišas spuldzītes un agresīvi cilvēki. Atsekoju
LabaDabaDa @ 12.11.2025 13:21
Man kā reiz esam mammas video likās pavisam korekts, pat ja tas neatbilda manai pieredzei. Neredzēju tur nekādu izsmieklu.
Bet lasot šo visu jezgu, es varu tikai atviegloti nopūsties, ka zīdaiņi man vairs nav aktuāli. Un, paldies Dievam, man vairs nekad nekad nevajadzēs personiski uztvert interneta komentārus par zīdaiņu piebarojumiem, podiņiem, režīmiem, vitamīniem, attīstību un sevi kā jauno māti kopumā. Alelūja!
Queenyy199 @ 12.11.2025 13:02ok , es piekrītu, bet, ja man ikdienā patīk asi ēdieni, es to nedotu zīdainim un gatavotu kko atsevišķu. Ar soļanku arī mazo nebarotu. Un labi, ka viņa cenšas, cits nopērk mollers omega 3 vitamīnus, otrs bērnam speciāli taisa ko papildus, lai nodrošinātu uzturvielas. Protams no kopējā galda ir ok, bet nesaprotu kāpēc tāda jezga ap šo un jāiszmej
Gan jau samierinās. Netucu, ka viņai tās būtu attiecības par kurām sapņoja. Viņa noteikti mājās ir vienā līmenī ar grīdas lupatu. Tak zitis ja es pareizi sapratu vispār kad viņa bija stāvoklī pie citas ar visiem suņiem dzīvojis.queen2820 @ 12.11.2025 10:47
Kad bija stāvoklī , pie viena viņas tik toka bija komentārs ,ka Zutis pa tinderi dzīvojas ,ko viņa par to domā . Viņa bija atbildējusi, ka katrs pāris izklaidējas savādāk .
LabaDabaDa @ 12.11.2025 13:21
Man kā reiz esam mammas video likās pavisam korekts, pat ja tas neatbilda manai pieredzei. Neredzēju tur nekādu izsmieklu.
Bet lasot šo visu jezgu, es varu tikai atviegloti nopūsties, ka zīdaiņi man vairs nav aktuāli. Un, paldies Dievam, man vairs nekad nekad nevajadzēs personiski uztvert interneta komentārus par zīdaiņu piebarojumiem, podiņiem, režīmiem, vitamīniem, attīstību un sevi kā jauno māti kopumā. Alelūja!
zin kā, nosodīs ja dosi steiku vai da jebko, vienmēr nosodīs. Man liekas viss tas hajs uzcelts, jo jaunās mammas skrēja prasīt speciālistēm vai tiešām bērnam jādod putotas smadzenes. Iveta jau neteica, ka tagad bērniem ir jādod, vnk dalās ar dzīvi. Daudziem viņas video es arī nepiekrītu, bet jā…Dita.D @ 12.11.2025 13:40
Man arī likās pamatots, bet dažas tur pilnīgi satrakojušās arī komentāros.
Kaut kādai kritiskajai domāšanai tajā visā arī jābūt.
Soļanku jau nedotu, bet kartupeli vai burkānu izņemtu no zupas gan.
Monk @ 12.11.2025 16:02Piemēram man daudz kas nepatīk ne ekomammu, ne veseliembērniem publikācijās, bet nu Ivetasazo uztaisīja drāmu ne no kā. Esam_mammas reels ļoti adekvāts un es nekur nesaskatīju nevienu norādi uz Ivetu. Par Ivetu man viedoklis sašķobijās jau pie bērnu vārdu video. Bet nu šis lika atsekot.
Queenyy199 @ 12.11.2025 14:13zin kā, nosodīs ja dosi steiku vai da jebko, vienmēr nosodīs. Man liekas viss tas hajs uzcelts, jo jaunās mammas skrēja prasīt speciālistēm vai tiešām bērnam jādod putotas smadzenes. Iveta jau neteica, ka tagad bērniem ir jādod, vnk dalās ar dzīvi. Daudziem viņas video es arī nepiekrītu, bet jā…
tagad viss, kas kaut nedaudz grūts, uzreiz piņņāšan un psihošana un dg depresija.Claire @ 12.11.2025 17:44Man drusku šķiet, ka Ivetai varētu būt pēcdzemdību depresija. Lai arī ārējo aktīva utt., rodas iespaids, ka bērnkopība savienojumā ar satura radīšanu ir grūti. Tāpēc arī kasās un taisa drāmas un līdzenas vietas.