IetekMeļu tops

Reitings 38
Reģ: 23.12.2018
Nu meičukiņi ??? to kādai vajadzēja izdarīt! ?
Šeit par visām ieteklmelēm + un -
vegānēm, nevegānēm, resnām un sportistēm
28.10.2019 18:36 |

10 gadi
Reitings 4260
Reģ: 29.01.2009
EmilijaArm @ 30.09.2025 20:30

Es apmēram reizi pusgadā viņu sameklēju un paskatos, vai ir kādi uzlabojumi viņas palātā. Šķiet, ka nav. Es brīnos, kā cilvēks ar šādu (ne)prāta struktūru vispār dzīvo parasto ikdienu - kur dzīvo, no kā maksā komunālos, vai ir attiecības ar radiniekiem... Viņa ir tik ļoti dīvaina. Sen šepat lasīju, ka tas Murgamedovs (vai kā tur) par šo dāmu ir pat informēts un bloķējis viņu. A viņa turpina dzīvot šajās "attiecībās"... Tik spocīgi. Šizofrēnija laikam.

Es ar pa laikam šo apskatu, kad pamanu, ka Didru atkal ir apjūsmojusi.
Vienmēr pabrīnos, kā var ar tādiem putniem galvā dzīvot.
30.09.2025 22:03 |

Reitings 951
Reģ: 29.04.2021
akul12 @ 30.09.2025 16:34

Naudas ta nav, ne iegādāties, ne bankā kredītu dos ar tiktoka ienākumiem.
Pats Kambala sporta pensionārs ?

Ja bet interesanti ,Olga taču publiski tirgo tos Marokas produktus ,taču kautkad kādu laiku atpakaļ bija raksts ,par to ka viņai tā tiesvedība,ka viņa aizņēmās to naudu un neatdeva ,ka viņai nekādu oficiālu ienākumu nav,un nav ko no viņas pieprasīt . Interesenti kā VID šo nemana .
01.10.2025 10:14 |

Reitings 2974
Reģ: 11.04.2023
queen2820 @ 01.10.2025 10:14

Ja bet interesanti ,Olga taču publiski tirgo tos Marokas produktus ,taču kautkad kādu laiku atpakaļ bija raksts ,par to ka viņai tā tiesvedība,ka viņa aizņēmās to naudu un neatdeva ,ka viņai nekādu oficiālu ienākumu nav,un nav ko no viņas pieprasīt . Interesenti kā VID šo nemana .

Tā iet, ka aizdod naudu, tikai Kambalas vārda dēļ, pelēkajam latvietim neaizdotu bez ienākumiem vai īpašumiem. 😁
01.10.2025 10:32 |

Reitings 814
Reģ: 26.07.2022
Kas taas pa cenam singei meiranei 😂 es neskaitu katru kapeiku bet vinai tiesam tas cenas ir neatbilstosas 😂😂😂
01.10.2025 10:55 |

Reitings 56
Reģ: 03.09.2025
Par Lauru Vizlu un filleriem gribu pakomentet. Vai Jus meitenes esat kadreiz dzive vinu redzejušas!? Pirmo reizi saskrejamies kopeja pasakuma pirms gadiem 3 un jau tad biju šoka par kraso starpibu starp bildem instagram un realitati! Vinai tak ir cita galvas/sejas forma un neizdevusies filleri- vaigos un zoda, del ta ir grubulis un zods vnk karajas leja del izstaipitas adas no fillera. Retusejot bildes gadiem to megina noslept..un gadiem laižot filleri ir reali izveidojies moon face! Apmeram menesi atpakal uzskreju vinai veikala ,tas ir pipec ko vina sev izdarijusi. Nu tie filleri migre un labi izskatas max gadu. Tagad ir parpildits nu cik vien var un del ta pati galva 2 reiz lielaka izskatas. Un ir smagi jowls no parlieku botoksa izmantoanas. žēl, ka jaunas meitenes sevi salidzina ar meiteni kas nemaz neiksiste. Pat pacenntos izveidoju kolazinas ar bildem no citiem profiliem un vinas , kas uznemtas +/- tajā paša laika. Laura labakais ko varetu darit ir to visu dissolvot un sakt sevi milet kada ir. Ši seksiga/parliecinata persona instagram ir pilniba neista.
https://failiem.lv/u/pskttj5gjr
01.10.2025 13:41 |

Reitings 931
Reģ: 31.03.2023
Zuze111888 @ 01.10.2025 13:41
Par Lauru Vizlu un filleriem gribu pakomentet. Vai Jus meitenes esat kadreiz dzive vinu redzejušas!? Pirmo reizi saskrejamies kopeja pasakuma pirms gadiem 3 un jau tad biju šoka par kraso starpibu starp bildem instagram un realitati! Vinai tak ir cita galvas/sejas forma un neizdevusies filleri- vaigos un zoda, del ta ir grubulis un zods vnk karajas leja del izstaipitas adas no fillera. Retusejot bildes gadiem to megina noslept..un gadiem laižot filleri ir reali izveidojies moon face! Apmeram menesi atpakal uzskreju vinai veikala ,tas ir pipec ko vina sev izdarijusi. Nu tie filleri migre un labi izskatas max gadu. Tagad ir parpildits nu cik vien var un del ta pati galva 2 reiz lielaka izskatas. Un ir smagi jowls no parlieku botoksa izmantoanas. žēl, ka jaunas meitenes sevi salidzina ar meiteni kas nemaz neiksiste. Pat pacenntos izveidoju kolazinas ar bildem no citiem profiliem un vinas , kas uznemtas +/- tajā paša laika. Laura labakais ko varetu darit ir to visu dissolvot un sakt sevi milet kada ir. Ši seksiga/parliecinata persona instagram ir pilniba neista.
https://failiem.lv/u/pskttj5gjr

esesmu Lauru dzīvē vairākas reizes redzējusi, pasākumos utt. Goda vārds, nesaprotu, kas tie par pārspēlējumiem, viņa labi izskatās, protams ir kaut kādas atšķirības, bet nu ne tā, ka cits cilvēks..
01.10.2025 13:58 |

Reitings 56
Tonya @ 01.10.2025 13:58

esesmu Lauru dzīvē vairākas reizes redzējusi, pasākumos utt. Goda vārds, nesaprotu, kas tie par pārspēlējumiem, viņa labi izskatās, protams ir kaut kādas atšķirības, bet nu ne tā, ka cits cilvēks..

Nevienu bridi neteicu, ka vina izskatas slikti. Drizak- maksilgi/neisti. Ja tavuprat divreiz mazaka galva bildes un pilniba citas sejas forma neka dzive ir “kautkadas atskiribas” okej..katram savs.😁
01.10.2025 14:05 |

Reitings 56
Tonya @ 01.10.2025 13:58

Un ludzu, vel bildite bez filtriem uznemta pirms nepilna gada. Atver ig un mazliet paanalize. Vai joprojam paliksi pie ta paša viedokla? :)
https://failiem.lv/u/2fkyuf8dgr
01.10.2025 14:38 |

Reitings 56
Reģ: 21.02.2025
Zuze111888 @ 01.10.2025 14:38

Un ludzu, vel bildite bez filtriem uznemta pirms nepilna gada. Atver ig un mazliet paanalize. Vai joprojam paliksi pie ta paša viedokla? :)

Pat ausis samazinajusi daudzas bildes kur tās ir redzamas
01.10.2025 14:55 |

Reitings 931
Reģ: 31.03.2023
Zuze111888 @ 01.10.2025 14:38

Kapēc, lai es kaut ko analizētu :D u ok?
Jā, palieku pie tā paša viedokļa, arī tajā ko ieliki, viņa izskatās labi un izskatās pēc sevis. Ir starpība kas fotogrāfē, lenķis, ko mēs izceļam utt. Tu laikam savos soc tīklos liec visas bildes pēc kārtas, vienalga pašai vai patīk vai izdevusies vai nē.
01.10.2025 15:03 |

Reitings 159
Reģ: 05.09.2025
Omniva55 @ 01.10.2025 10:55
Kas taas pa cenam singei meiranei ? es neskaitu katru kapeiku bet vinai tiesam tas cenas ir neatbilstosas ???

Interesanti, cik ilgi Meirāne izmantos to šķiršanās kārti, lai dabūtu uzmanību, uzprasītos uz ziedojumiem, dāvaniņām utml.? Principā izskatās, ka Santas intervijā saka, ka pati izlēma šķirties, tad par ko vēljoprojām tās piebildes IG pie katra ieraksta nemitīgi par šo tēmu?
01.10.2025 15:13 |

Reitings 56
Reģ: 21.02.2025
Tonya @ 01.10.2025 15:03

Jā, palieku pie tā paša viedokļa, arī tajā ko ieliki, viņa izskatās labi un izskatās pēc sevis. Ir starpība kas fotogrāfē, lenķis, ko mēs izceļam utt. Tu laikam savos soc tīklos liec visas bildes pēc kārtas, vienalga pašai vai patīk vai izdevusies vai nē.

Sis viss liekas loti piekasigi,Tomer fakts- neviena bilde nav tik plats zoklis un gara zoda zona. Mute pat cita novietojuma ka pievienotaja bilde. Varbut esi vienkarsi musdienu nevesiligas bilzu apstrades piekriteja. Atskiriba tiesam ir. Un ja neesi gatava iedzilinaties kapec akli aizstavi un vispar iesaisties diskusija?
01.10.2025 15:18 |

Reitings 418
Reģ: 03.11.2019
Tonya @ 01.10.2025 15:03

Vo! Nācu rakstīt pecīzi to pašu!
01.10.2025 15:19 |

Reitings 418
Reģ: 03.11.2019
Es pilnībā varu iztēloties ''tā tipa'' bildes, kuras publicē LV nolicējas 😀
01.10.2025 15:23 |

10 gadi
Reitings 1246
Reģ: 20.05.2013
EmilijaArm @ 30.09.2025 20:30

Es apmēram reizi pusgadā viņu sameklēju un paskatos, vai ir kādi uzlabojumi viņas palātā. Šķiet, ka nav. Es brīnos, kā cilvēks ar šādu (ne)prāta struktūru vispār dzīvo parasto ikdienu - kur dzīvo, no kā maksā komunālos, vai ir attiecības ar radiniekiem... Viņa ir tik ļoti dīvaina. Sen šepat lasīju, ka tas Murgamedovs (vai kā tur) par šo dāmu ir pat informēts un bloķējis viņu. A viņa turpina dzīvot šajās "attiecībās"... Tik spocīgi. Šizofrēnija laikam.
viņa joprojām seko tam Khabibam, es domāju , ka viņš nav viņu ievērojis, ik dienu saņem gan jau instagramā kkādus fanu apliecinājumus. Viņa ja tikai pārpublicē viņu, pa lielam nekaitīga. Neuzmācas jau publiski. Bet nu skaidrs , ka tur ir kāda diagnoze , bet kopumā viņa izskatās labestīga, gan jau ļaunu nodomu nav. Dzīvo savā pasaulītē, gan jau kāds viņu uzpasē, noteikti ir kāds pabalsts no kā dzīvo.
01.10.2025 15:25 |

Reitings 10138
Reģ: 14.04.2023
Mia6 @ 01.10.2025 15:25
viņa joprojām seko tam Khabibam, es domāju , ka viņš nav viņu ievērojis, ik dienu saņem gan jau instagramā kkādus fanu apliecinājumus. Viņa ja tikai pārpublicē viņu, pa lielam nekaitīga. Neuzmācas jau publiski. Bet nu skaidrs , ka tur ir kāda diagnoze , bet kopumā viņa izskatās labestīga, gan jau ļaunu nodomu nav. Dzīvo savā pasaulītē, gan jau kāds viņu uzpasē, noteikti ir kāds pabalsts no kā dzīvo.
Viņa kādu brīdi Centrāltirgū pārdeva dārzeņus . Izstaroja ļoti trakas sievietes vaibu, runāja ar visiem pircējiem taa skaļi…likās kaut kur redzēta trakā un tad atcerējos
01.10.2025 18:05 |

Reitings 17
Reģ: 03.05.2023
Villanelle @ 01.10.2025 15:23
Es pilnībā varu iztēloties ''tā tipa'' bildes, kuras publicē LV nolicējas ?

Tieši to pašu nodomāju 😁
Pat nedaudz aizdomājos, kurš cilvēks, influenceris, slavenība būtu mana laika vērts, lai es taisītu kolāžas, salīdzinātu zodu, galvas lielumu, raktu augšā kkādus vecos Ig postus utt. Crazy, ko ar cilvēkiem dara bezdarbība 😁
01.10.2025 18:46 |

Reitings 56
Poda Birste @ 01.10.2025 18:46

Tieši to pašu nodomāju ?
Pat nedaudz aizdomājos, kurš cilvēks, influenceris, slavenība būtu mana laika vērts, lai es taisītu kolāžas, salīdzinātu zodu, galvas lielumu, raktu augšā kkādus vecos Ig postus utt. Crazy, ko ar cilvēkiem dara bezdarbība ?

Kapēc ne, ja tikai paturpinu jau vakar uzsāktu diskusiju,ir presoniga pieredze. Ja ši briniskiga kolaza kurai veltiju 15 minutes no sava dargā laika, palidzes,liks kaut 1 meitenei aizdomaties, ka instagrama redzētās retušētas lelles nemaz dzive ta neizskatās un musdienas ir iespejams panemt sejas daļas un ka plastalīnu pārkārtot zemāk/augstak ,pat austiņas un kakls neiztur atlasi kam nepieskarsies fotošopa pirksts ,esmu jau apmierināta. Un beigas vel sakam - tā ir tā pati persona tak!! atpazīt tak var! TIKAI izkartojums un propocijas visām detaļam pamainijušās , tak nekas tāds, manuprāt- absurds.
Neuztraucies par manu laiku vai bezdarbibu,Ne par to komentars saulite. Tomēr, tu ari esi šeit pat un velti savu laiku šim , es tikai centīgāka par tevi :)
01.10.2025 19:17 |

Reitings 4120
Reģ: 07.09.2023
Mia6 @ 01.10.2025 15:25

Bija dažus gadus atpakaļ sižets par viņu Bez Tabu vai degpunktā, esot Ziepniekkalna bomžus ar degšķidrumu mēģinājusi apliet un aizdedzināt, jo tie esot gribējuši viņu sadurt ar nažiem vai ko tamlīdzīgu. Un redzot kā viņa izpildās IG, skaidrs ka tur ir šizofrēnija vai kas tamlīdzīgs. Ļoti žēl gan viņas bērnus gan apkārtējos, jo kas to lai zin , kas viņai jebkurā brīdī var ienāk prātā .
01.10.2025 20:17 |

10 gadi
Reitings 29
Reģ: 04.05.2013
Burnicki, aizved savu Martu uz normālu bodi, lai uzvelk normālas drēbes...vecīt, tev piķis nav problēma, nopērc smukas drēbes, nevis šitās lētās, bezgaumīgās lupatas, kas bija ceļojumā...🙈 nu briesmīgi skatīties
lai bišķiņ sakopj arī savas "peļu" astītes.
Kad ir piķis, bet nav gaumes = skumji.
01.10.2025 20:46 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)