EmilijaArm @ 30.09.2025 20:30
Es apmēram reizi pusgadā viņu sameklēju un paskatos, vai ir kādi uzlabojumi viņas palātā. Šķiet, ka nav. Es brīnos, kā cilvēks ar šādu (ne)prāta struktūru vispār dzīvo parasto ikdienu - kur dzīvo, no kā maksā komunālos, vai ir attiecības ar radiniekiem... Viņa ir tik ļoti dīvaina. Sen šepat lasīju, ka tas Murgamedovs (vai kā tur) par šo dāmu ir pat informēts un bloķējis viņu. A viņa turpina dzīvot šajās "attiecībās"... Tik spocīgi. Šizofrēnija laikam.
akul12 @ 30.09.2025 16:34
Naudas ta nav, ne iegādāties, ne bankā kredītu dos ar tiktoka ienākumiem.
Pats Kambala sporta pensionārs ?
queen2820 @ 01.10.2025 10:14
Ja bet interesanti ,Olga taču publiski tirgo tos Marokas produktus ,taču kautkad kādu laiku atpakaļ bija raksts ,par to ka viņai tā tiesvedība,ka viņa aizņēmās to naudu un neatdeva ,ka viņai nekādu oficiālu ienākumu nav,un nav ko no viņas pieprasīt . Interesenti kā VID šo nemana .
Zuze111888 @ 01.10.2025 13:41Par Lauru Vizlu un filleriem gribu pakomentet. Vai Jus meitenes esat kadreiz dzive vinu redzejušas!? Pirmo reizi saskrejamies kopeja pasakuma pirms gadiem 3 un jau tad biju šoka par kraso starpibu starp bildem instagram un realitati! Vinai tak ir cita galvas/sejas forma un neizdevusies filleri- vaigos un zoda, del ta ir grubulis un zods vnk karajas leja del izstaipitas adas no fillera. Retusejot bildes gadiem to megina noslept..un gadiem laižot filleri ir reali izveidojies moon face! Apmeram menesi atpakal uzskreju vinai veikala ,tas ir pipec ko vina sev izdarijusi. Nu tie filleri migre un labi izskatas max gadu. Tagad ir parpildits nu cik vien var un del ta pati galva 2 reiz lielaka izskatas. Un ir smagi jowls no parlieku botoksa izmantoanas. žēl, ka jaunas meitenes sevi salidzina ar meiteni kas nemaz neiksiste. Pat pacenntos izveidoju kolazinas ar bildem no citiem profiliem un vinas , kas uznemtas +/- tajā paša laika. Laura labakais ko varetu darit ir to visu dissolvot un sakt sevi milet kada ir. Ši seksiga/parliecinata persona instagram ir pilniba neista.
https://failiem.lv/u/pskttj5gjr
Tonya @ 01.10.2025 13:58
esesmu Lauru dzīvē vairākas reizes redzējusi, pasākumos utt. Goda vārds, nesaprotu, kas tie par pārspēlējumiem, viņa labi izskatās, protams ir kaut kādas atšķirības, bet nu ne tā, ka cits cilvēks..
Tonya @ 01.10.2025 13:58
esesmu Lauru dzīvē vairākas reizes redzējusi, pasākumos utt. Goda vārds, nesaprotu, kas tie par pārspēlējumiem, viņa labi izskatās, protams ir kaut kādas atšķirības, bet nu ne tā, ka cits cilvēks..
Zuze111888 @ 01.10.2025 14:38
Un ludzu, vel bildite bez filtriem uznemta pirms nepilna gada. Atver ig un mazliet paanalize. Vai joprojam paliksi pie ta paša viedokla? :)
https://failiem.lv/u/2fkyuf8dgr
Zuze111888 @ 01.10.2025 14:38
Un ludzu, vel bildite bez filtriem uznemta pirms nepilna gada. Atver ig un mazliet paanalize. Vai joprojam paliksi pie ta paša viedokla? :)
https://failiem.lv/u/2fkyuf8dgr
Omniva55 @ 01.10.2025 10:55Kas taas pa cenam singei meiranei ? es neskaitu katru kapeiku bet vinai tiesam tas cenas ir neatbilstosas ???
Tonya @ 01.10.2025 15:03
Kapēc, lai es kaut ko analizētu :D u ok?
Jā, palieku pie tā paša viedokļa, arī tajā ko ieliki, viņa izskatās labi un izskatās pēc sevis. Ir starpība kas fotogrāfē, lenķis, ko mēs izceļam utt. Tu laikam savos soc tīklos liec visas bildes pēc kārtas, vienalga pašai vai patīk vai izdevusies vai nē.
Vo! Nācu rakstīt pecīzi to pašu!Tonya @ 01.10.2025 15:03
Kapēc, lai es kaut ko analizētu :D u ok?
Jā, palieku pie tā paša viedokļa, arī tajā ko ieliki, viņa izskatās labi un izskatās pēc sevis. Ir starpība kas fotogrāfē, lenķis, ko mēs izceļam utt. Tu laikam savos soc tīklos liec visas bildes pēc kārtas, vienalga pašai vai patīk vai izdevusies vai nē.
viņa joprojām seko tam Khabibam, es domāju , ka viņš nav viņu ievērojis, ik dienu saņem gan jau instagramā kkādus fanu apliecinājumus. Viņa ja tikai pārpublicē viņu, pa lielam nekaitīga. Neuzmācas jau publiski. Bet nu skaidrs , ka tur ir kāda diagnoze , bet kopumā viņa izskatās labestīga, gan jau ļaunu nodomu nav. Dzīvo savā pasaulītē, gan jau kāds viņu uzpasē, noteikti ir kāds pabalsts no kā dzīvo.EmilijaArm @ 30.09.2025 20:30
Es apmēram reizi pusgadā viņu sameklēju un paskatos, vai ir kādi uzlabojumi viņas palātā. Šķiet, ka nav. Es brīnos, kā cilvēks ar šādu (ne)prāta struktūru vispār dzīvo parasto ikdienu - kur dzīvo, no kā maksā komunālos, vai ir attiecības ar radiniekiem... Viņa ir tik ļoti dīvaina. Sen šepat lasīju, ka tas Murgamedovs (vai kā tur) par šo dāmu ir pat informēts un bloķējis viņu. A viņa turpina dzīvot šajās "attiecībās"... Tik spocīgi. Šizofrēnija laikam.
Viņa kādu brīdi Centrāltirgū pārdeva dārzeņus . Izstaroja ļoti trakas sievietes vaibu, runāja ar visiem pircējiem taa skaļi…likās kaut kur redzēta trakā un tad atcerējosMia6 @ 01.10.2025 15:25viņa joprojām seko tam Khabibam, es domāju , ka viņš nav viņu ievērojis, ik dienu saņem gan jau instagramā kkādus fanu apliecinājumus. Viņa ja tikai pārpublicē viņu, pa lielam nekaitīga. Neuzmācas jau publiski. Bet nu skaidrs , ka tur ir kāda diagnoze , bet kopumā viņa izskatās labestīga, gan jau ļaunu nodomu nav. Dzīvo savā pasaulītē, gan jau kāds viņu uzpasē, noteikti ir kāds pabalsts no kā dzīvo.
Villanelle @ 01.10.2025 15:23Es pilnībā varu iztēloties ''tā tipa'' bildes, kuras publicē LV nolicējas ?
Poda Birste @ 01.10.2025 18:46
Tieši to pašu nodomāju ?
Pat nedaudz aizdomājos, kurš cilvēks, influenceris, slavenība būtu mana laika vērts, lai es taisītu kolāžas, salīdzinātu zodu, galvas lielumu, raktu augšā kkādus vecos Ig postus utt. Crazy, ko ar cilvēkiem dara bezdarbība ?
Mia6 @ 01.10.2025 15:25viņa joprojām seko tam Khabibam, es domāju , ka viņš nav viņu ievērojis, ik dienu saņem gan jau instagramā kkādus fanu apliecinājumus. Viņa ja tikai pārpublicē viņu, pa lielam nekaitīga. Neuzmācas jau publiski. Bet nu skaidrs , ka tur ir kāda diagnoze , bet kopumā viņa izskatās labestīga, gan jau ļaunu nodomu nav. Dzīvo savā pasaulītē, gan jau kāds viņu uzpasē, noteikti ir kāds pabalsts no kā dzīvo.