Palmumāja2 @ 22.09.2025 09:33
Tu jocīga esi? Kādu pusgadu projām? ? Neviens viņai neļaus dzīvot tajā nenormāli dārgajā Vitalitātes akadēmijā sešus mēnešus! ? Nedēļu iečekoties un mājās turpināt.
LabaDabaDa @ 22.09.2025 14:39Tiesa sākusi izskatīt krimināllietu pret Gobzemu... Par izspiešanu un neslavas celšanu. ?
man sāk likties, ka gluznovai tā pat kā viņas mazajam ir autiskā spektra traucējumi 🤷♀️Liepa...... @ 22.09.2025 19:19Nu KĀ, KĀ GLUZUNOVA ir tik akla... Visur tagad ar Artjomu, tik laimīga...bet tik tiko vēl raudāja...nu kā var šitā spēlēt teātri..
viņa domā, ka beidzot apprecēsies un visas problēmas izgaisīs.. kaut kādas mazas meitenes gaidas... taču realitātē,neviens cits viņu negrib precēt... Tad nu jāņem tas kas ir...
Atkal jālien tajā šovā,lai varētu kāzas uztaisīt..par brīvu, uz sadarbībām.. pašiem nav neviena īpašuma..bet kāzas grib svinēt..
Par bērnu, bērniem nemaz neizteikšos...
Burberry @ 22.09.2025 19:51
Ceru, ka arī nāksies viņam atbildēt par savu muti, tiešām ceru.?
Apvaino un izdomā nepatiesas lietas par cilvēkiem (ne visiem, protams). Vakar arī par Lauvu izgāzis sū***, bezkauņa.
nez vai par Jelinsku un Verpakovski ir taisnība?🤭Hermiine89 @ 21.09.2025 22:19Laikam to Nurmuižas šampi prezentēja. Neko citu īpašu nemanīja. Poršu Oļegs neuzdāvināja un uz ceļa Jeļas priekšā nekrita. Varbūt nākamgad.
pechele @ 22.09.2025 22:20Kas ar Miglāni? Vairs nedzīvo Īrijā.
Redzēju kopā rociņās ar vīrieti gados.
Diez atpakaļ LV dzīvo?
Magnolija @ 23.09.2025 08:25Dzenīšus burkā gan negaidīju. Ir iemesls ieslēgt, bet ļoti viņi atšķiras no pārējām ģimenēm. Pārējo jātin garām.
Tiešām dēļ finansēm piedalās?
Bet kopumā viņi tur parāda, ka labi un mierīgi tiek galā ar stresainām situācijām, patīk man viņi kā vecāki, saderīgi. Tikai kā tiem puišiem ies pirmajā klasē, ka tik slikti runā abi. Traki.
smūtijs @ 23.09.2025 08:40
Es arī nesaprotu, kāpēc Dzenīši ir burkā, jo parasti tur ir ģimenes ar kādām problēmām. Neticās, ka dēļ finansēm.
Vārdotāja @ 23.09.2025 00:05nez vai par Jelinsku un Verpakovski ir taisnība??
Citruss @ 23.09.2025 11:07
Zinu no droša avota, ka jau vairākus gadus guļot ?
Kā tad, zinot viņa...Ko tad nepateici mums, čūsku vecenēm? Pēc Gobzema visi gudri. Bet nu es to Oļegu nesaprotu, paciest blakus tādu klušu, kas salaiž ar citiem? Tas tak vecim lielākais apvainojums!Citruss @ 23.09.2025 11:07
Zinu no droša avota, ka jau vairākus gadus guļot ?
Pilgrim @ 23.09.2025 11:30Kā tad, zinot viņa...Ko tad nepateici mums, čūsku vecenēm? Pēc Gobzema visi gudri. Bet nu es to Oļegu nesaprotu, paciest blakus tādu klušu, kas salaiž ar citiem? Tas tak vecim lielākais apvainojums!