zane.io @ 08.06.2025 12:37
Es izturēju pat mazāk par 5 min!
Ronald, beidz sevi apkaunot!! Tā Marta tak ir dumjāka kā zābaks! Un viņa izskatās kā pilnīga Signes kopija!
nu viņai jau nav pimà lauliba, pieredze uz šo ir :) un ar tādu apģērbu kā 16gadniecēm , pavideja legingi un īss topins. ātri atradis kādu pilotu , lai var tālāk baudīt dzīvi, kaut tie 40 .sauliiite.paula @ 08.06.2025 00:10
Signe nokrāpa Ivo. Bet..neizprotu info par Vapni
OMG noskatījos tikko!!! OMG , nu briesmīgi, esmu pārsteigta par braukšanas prasmēm... viss jāsaka priekšā.... :Dmaijpukjiite @ 08.06.2025 14:36man sanāca smiekli, kad viņa nogriezās uz Vienības gatves un Ronalds viņai prasīja, vai viņa redzēja zīmi, kur bija norādīts, cik braukšanas joslu ir katrā virzienā. Čiepai pretī tieši pabrauca vairākas mašīnas un viņa tāda - vienvirziens? :D :D :D :D
Kirbitis @ 08.06.2025 23:02
Vispar ta ATSEKOSANA viens otram ir funny, es ta dariju kad man bija 16 un dusmojos uz boyfrendu, tad protesta atsekoju- ????
Korse @ 09.06.2025 11:12Ja reiz te par visādām the end! Kas ar Laviņu un viņa sievu ir/nav kopā ?
Viņi man liekas ļoti skaists un saderīgs pāris. Un uzskatu, ka tas pateicoties tam, ka nesludina pa pasauli savu lielo mīlu. Dzīvo vienkārši saticīgi, audzina bērnus un nelien katram žurnālam uz vāka, kā to dara tie paši pieminētie Simsoni.Tonya @ 09.06.2025 13:09
Jana un Rodrigo? Ir kopā, pč laikā arī Jana stāstīja kaut kādā intervijā, ka ir bijis grūts laiks laulībā, bet ir kopā.
pieaudzis vīrietis, bet uzvedas kā nepieaudzis tīnis. Čali, nevienam neinteresē tava privātā dzīve, tavas bijušās un tavas nākošās, tev kā instruktoram un autoskolas sejai tas, ka tu visu laiku tā vietā, lai strādātu, posto, kā sunītis tev piedirš gultu un kā tu maini meitenes kā zeķes, par labu nenāk :Dkrmmm @ 09.06.2025 00:17
maijpukjiite @ 09.06.2025 13:53pieaudzis vīrietis, bet uzvedas kā nepieaudzis tīnis. Čali, nevienam neinteresē tava privātā dzīve, tavas bijušās un tavas nākošās, tev kā instruktoram un autoskolas sejai tas, ka tu visu laiku tā vietā, lai strādātu, posto, kā sunītis tev piedirš gultu un kā tu maini meitenes kā zeķes, par labu nenāk :D
krmmm @ 09.06.2025 14:45
Jā, uzvedas kā tīnis. Vispār arī tas autoskolas mārketings ir palicis jocīgs. Ja agrāk likās forša un moderna autoskola, tad tagad reklāmas materiālus primāri veido sakačātas beibes, kas īsos svārkos bildējas pie auto. Ja man būtu aktuāli iet autoskolā, tad šis viss noteikti nepiesaistītu
krmmm @ 09.06.2025 14:45
Jā, uzvedas kā tīnis. Vispār arī tas autoskolas mārketings ir palicis jocīgs. Ja agrāk likās forša un moderna autoskola, tad tagad reklāmas materiālus primāri veido sakačātas beibes, kas īsos svārkos bildējas pie auto. Ja man būtu aktuāli iet autoskolā, tad šis viss noteikti nepiesaistītu
viņa vispār pilngadīga ir?kriksisix @ 09.06.2025 15:50https://www.instagram.com/p/DKIFfspC-Ur/?img_index=3
tā trešā bilde ir ļoti jocīga ja zina kontekstu ... ?
Yes min @ 09.06.2025 12:31
Ļoti pareiza rīcība. Kad šķiršanās ir sāpīga, tieši iesaka beigt visur sekot un no contact stratēģija vismaz 30 dienas, lai ātrāk tiktu galā ar šķiršanās sāpēm.
Magnolija @ 08.06.2025 22:05Simsoniem the end? Ivetai bildes ar vīru izņemtas un abi viens otram neseko.
tikko izleca pedejais Martelly tiktok video..beidzot zinu ko nozīmē sveškauns..man izskatijas,ka Ronaldam pašam kauns par Martas stulbumu🤣5919 @ 09.06.2025 15:08
Man liekas arī absurdi, ka katru savu draudzeni pataisa par autosskolas seju. Pati, pirms kāda nu jau 1.5 gada biju pieteikusies BAVA autosskolā, un Signe kaut kā tik ļoti neleca acīs. Likās tas fakts, ka viņa postos figurē ir ok, jo daļa no komandas, ja nemaldos, arī administrācijā darbojās, bet Marta, ak vai. Neuzskatu, ka meitene, kas visu laiku iesmej par to, ka nemāk braukt, tāpat pats Ronalds zemtekstā to ir pateicis, būtu atbilstoša autosskolas seja.
Minkačū @ 09.06.2025 16:26viņa vispār pilngadīga ir?
sandrute @ 09.06.2025 18:40Vai kāda ir bijusi pie Zeltinas uz energiterapiju? Vai palīdzēs sakārtot dzīvi un enerģētiku? Nevaru atrast atsauksmes vai vērts iet.