Tā ir jā. Introvertiem, kuri nemāk atjaunošanās mehānismus un tos nepraktizē ikdienā, lielā kolektīvā nav ko darīt- viss būs tikai sliktāk.selestine @ 29.05.2025 21:39man liekas,ka Anetei viss sagaja sreija,kad aizgaja stradat..darbs un vel ar cilvekiem liela kolektiva sausmigi ized spekus..seviski ka saprotu,vina izskatas loti introverts cilveks...zinu pec sevis,ka es judzos,kad man katru dienu jabut darba....labprat sedetu viena
jāgaida slavenais teiciens: rīt visu pastāstīšu😀Mc.Queen @ 29.05.2025 19:13Par ko atkal Spīķe runā? Atkal haipo
mrthkjj @ 29.05.2025 21:47Tā ir jā. Introvertiem, kuri nemāk atjaunošanās mehānismus un tos nepraktizē ikdienā, lielā kolektīvā nav ko darīt- viss būs tikai sliktāk.
wtf? Viņa strādā priekš citiem?selestine @ 29.05.2025 21:39man liekas,ka Anetei viss sagaja sreija,kad aizgaja stradat..darbs un vel ar cilvekiem liela kolektiva sausmigi ized spekus..seviski ka saprotu,vina izskatas loti introverts cilveks...zinu pec sevis,ka es judzos,kad man katru dienu jabut darba....labprat sedetu viena
Par izdegšanu - tā ir Atkal Anete nevis Spīķe.Vārdotāja @ 29.05.2025 23:03wtf? Viņa strādā priekš citiem?
Esmu palaidusi garām. Viņai tak bizīts ar šampūniem utt
selestine @ 29.05.2025 21:39man liekas,ka Anetei viss sagaja sreija,kad aizgaja stradat..darbs un vel ar cilvekiem liela kolektiva sausmigi ized spekus..seviski ka saprotu,vina izskatas loti introverts cilveks...zinu pec sevis,ka es judzos,kad man katru dienu jabut darba....labprat sedetu viena
selestine @ 29.05.2025 21:39man liekas,ka Anetei viss sagaja sreija,kad aizgaja stradat..darbs un vel ar cilvekiem liela kolektiva sausmigi ized spekus..seviski ka saprotu,vina izskatas loti introverts cilveks...zinu pec sevis,ka es judzos,kad man katru dienu jabut darba....labprat sedetu viena
Nastja32 @ 30.05.2025 09:38
Pilnīgi piekrītu. Ja esi kādu laiku izbaudījis brīvu darba režīmu, ir ļoti grūti atgriezties korporatīvajos džungļos. Un viņai patīk brīvība, mežs, suņi.
Vēl man šķiet, ka viņai ir grūti pavilkt tik mazus bērnus, pusaudžus. Viņa śķiet tāda ļoti vecišķa mamma.
Plus tā apsēstība ar veselību, diētu eksperimenti un pamatā bailes no nāves, tur jau vien trauksme visu laiku ir klātesoša.
mokabezpiena @ 30.05.2025 15:21Kāpēc no Dzenītes nāk tāds mean girl vibe visu laiku? Goda vārds, no katra viņas posta un storija staro iedomība. ?
Taisa haipu, dura tāda! Influenceri sajukuši prātā! Pat no onkoloģijas taisa saturu. Pretīgi!selestine @ 30.05.2025 19:50Sausmigs tas pedejais storijs Anetei....tas vezis sanak vinai pasai jeb kadam tuviniekam?tad nebrinos,ka var nojugties un kautko domat ka pasniegt instagrama saturu tas vispar vairs nav svarigi...?
Vēzis ir Henrietai Verhoustinskai, viņa ir Anetes radiniece?selestine @ 30.05.2025 19:50Sausmigs tas pedejais storijs Anetei....tas vezis sanak vinai pasai jeb kadam tuviniekam?tad nebrinos,ka var nojugties un kautko domat ka pasniegt instagrama saturu tas vispar vairs nav svarigi...?
Tieši tā. Ir lietas no kurām reitingu nevajadzētu sev celt.Claire @ 30.05.2025 22:14Taisa haipu, dura tāda! Influenceri sajukuši prātā! Pat no onkoloģijas taisa saturu. Pretīgi!
selestine @ 30.05.2025 19:50Sausmigs tas pedejais storijs Anetei....tas vezis sanak vinai pasai jeb kadam tuviniekam?tad nebrinos,ka var nojugties un kautko domat ka pasniegt instagrama saturu tas vispar vairs nav svarigi...?