Lupinlups @ 22.04.2025 18:43un ko vīrs dara ? Ne jau ar pusdienu krodzinu var to atļauties. Man labāk patīk kā Kambaliene ēdienu inflienceries apzīmē (nu neviena cita kā Ķimene man te nenāk prata) - par kapu izvadītajas balsī ? Nja, tā dzeršana dod savus skanas efektus, gan jau jaunība arī pipets uz nebēdu
akul12 @ 22.04.2025 13:38
Jauna turīga štucera medībās ?
Dita.D @ 22.04.2025 22:14Callmemaddie jeb Madarai Lieciniecei atkal kārtējā fotosesija ar ziedošiem kokiem.
Es nesaprotu, tiešām cilvēkiem patīk tāda veida kontents? Braukt pa muižām, pļavām, puķudobēm, vilkt augstpapēžu kurpes, kleitas, somiņas utt un taisīt cheap paskata “fotosesijas”?
Julies @ 23.04.2025 09:30Man arī Danenbergsones peldkostīms liekas komisks. Tā kā zīdaiņiem tie bounceri ar milzīgu apeņu izgriezumu, rada ļoti neproporcionālu skatu un ķermeni. Vai tiešām pati neredz, cik neglīti tas izskatās?
Nē, nu meiteņu pelkostīmus var uzskatīt par stilīgiem, labi, neierasti melni, bet īpaši nekā piedauzīga tur nav. Bet māte gan ar daļēji redzamu vāveri varētu prasties un pati apjēgt, ka skats gan vulgārs, gan komisks, izskatās vāvere līdz padusēm, bet pārējā ķermeņa nav. :D Borats atradās.
Ainulai @ 23.04.2025 10:20
?? jā, tāds Borata vaibs. Un var redzēt, ka viņa pati ļoti neveikli jūtas tajā peldiķī, ja jau ar somu piesedzas. Un pa kuru laiku Edgars tā apresnējis? Dadbod.
Valdet @ 23.04.2025 11:05Man taisni vai žēl, ka vairs nepatīk Danenbergsone. Bija tik forša… tagad foršā ceļojumā, bet atkal raud storijos, ka nabaga sekotāji nav redzējuši viņas ceļojuma storijus un postus. Viņa taču tā centās priekš sekotājiem, ak vai. Nu jopcik, ne viņa pelna ar tiem postiem.. get a life. Baudi ceļojumu un nedomā par sekotājiem. Vot šis ir tas punkts, ka viņai trūkst jēdzīgas nodarbošanās, ka jānodarbojās ar bezjēdzīgām lietām. Nodarbotos ar kko jēdzīgu ikdienā priekš sevis nevis citiem, nebūtu šāda cepšanās par to cik nabaga sekotāju nav redzējuši un ielikuši sirsniņas.
Lupinlups @ 22.04.2025 18:46Līvai Spuravai derētu ielūkoties spoguli, tā čolka izskatās vienkārši krimināli. Kopā ar apaļajam uzacīm, make up, vienkārši nav iespējams klausīties ko viņa tur murmule, jo acis piesietas matiem. Līva, ataudzē matus, biji glīta meitene ar celiņu pa vidu, tā čolka ir briesmīga ?
Es nesaprotu kā viņai berni nav noņemti?EmilijaArm @ 23.04.2025 11:13Te ir kāda no Jēkabpils? Ļoti gribu priekš sevis saprast - kas ir tā Ksenija Ņezenkina? Jocīga sieviete, jocīgi tiktoki un reeli... Viņu vnk nav iespējams saprast - tur ir kaut kādas novirzes vai viņa vnk troļļo sabiedrību? Kas nav redzējuši šīs sievietes priekšnesumus, pat grūti pastāstīt to savdabību :)
Ariete @ 23.04.2025 12:17Es nesaprotu kā viņai berni nav noņemti?
jā, piemēram, atver to balonu darbošanos tagad Spānijā. 🙂Valdet @ 23.04.2025 11:05Man taisni vai žēl, ka vairs nepatīk Danenbergsone. Bija tik forša… tagad foršā ceļojumā, bet atkal raud storijos, ka nabaga sekotāji nav redzējuši viņas ceļojuma storijus un postus. Viņa taču tā centās priekš sekotājiem, ak vai. Nu jopcik, ne viņa pelna ar tiem postiem.. get a life. Baudi ceļojumu un nedomā par sekotājiem. Vot šis ir tas punkts, ka viņai trūkst jēdzīgas nodarbošanās, ka jānodarbojās ar bezjēdzīgām lietām. Nodarbotos ar kko jēdzīgu ikdienā priekš sevis nevis citiem, nebūtu šāda cepšanās par to cik nabaga sekotāju nav redzējuši un ielikuši sirsniņas.
Melleņkūka @ 23.04.2025 16:02Klau, bet Liene Ušakova tiešām joprojām ir Ušakova, ne Zundovska? Instagram arī vēl stāv Ušakova.