IetekMeļu tops

Reitings 38
Reģ: 23.12.2018
Nu meičukiņi ??? to kādai vajadzēja izdarīt! ?
Šeit par visām ieteklmelēm + un -
vegānēm, nevegānēm, resnām un sportistēm
28.10.2019 18:36 |

Reitings 1106
Reģ: 09.01.2024
BurviigaaCiepa @ 16.11.2024 22:57
Sveikas, dāmas! Parasti te tikai palasu, bet šoreiz nevarēju klusēt. Nesen sāku strādāt kā mārketinga menedžere lieliskā uzņēmumā, un viens no uzdevumiem ir sadarboties ar influenceriem – piedāvāt viņiem produktus testēšanai apmaiņā pret publikācijām.
Uzrakstīju vienai dāmai, un, godīgi sakot, biju šokā. Viņa par 2 storijiem un 1 postu prasa 1,5 tūkstošus eiro! Un ziniet, viņai tikai 10k sekotāju, turklāt saturs – nekas īpašs. Pēc šīs pieredzes liekas – vai tiešām visi influenceri tik ļoti pārvērtē savu darbu?

Cena, protams, kosmiska. Bet atkarīgs arī, kuru uzņēmumu pārstāvi. Ja viņa redz, ka esi, piemēram, no liela uzņēmuma, tad tie 1.5k lielam uzņēmumam ir piliens jūrā. Kā vakar Amuna Davis izteicās storijos - TV reklāmas maksā n-tos tūkstošus, bet lielie uzņēmumi grib influenceru auditoriju par pāris simtiem. Jāpiebilst arī, ka influencera auditorija uzticas influencerim, ir personīga piesaiste utt, līdz ar to tās sadarbības aiziet labāk nekā bezpersoniskas TV reklāmas.
17.11.2024 08:40 |

Reitings 139
Reģ: 12.09.2019
Es uzskatu, ka katrs uzliek sev tādu cenu, kā pats vēlas. Nav jau nekādi noteiktie griesti. Izvēlies šo sadarbību, vai meklē citu satura autoru. Tieši tik vienkārši. Protams, ka cena ir kosmoss. Jāskatās kāds ir šis saturs - vai izveidotās reklāmas ir ar odziņu, kvalitatīvas, vai parasts ķep-ļep, ka tik izdarīts.
17.11.2024 09:00 |

Reitings 3544
Reģ: 26.05.2023
Ja reiz runājam par reklāmām, tad tikko apskatīju santaniim profilu un skatos, ka pēdējie 5 posti ir vienkārši apmaksātas reklāmas. Liekas diezgan padaudz , bet drošvien līdz ar to arī laba naudiņa nāk 🙃
Bet vienalga uzskatu, ka mazliet par daudz grib ķert un grābt, lai tik būtu. Pilnīgi gribās uzreiz unfollow,jo pārāk komerciāli paliek.
17.11.2024 09:13 |

Reitings 1524
Reģ: 15.09.2023
Palmumāja2 @ 16.11.2024 22:37
Kā jums patīk tas, cik ļoti Andža ir sašutusi par to ka viss instagrams ir pārvērties par reklāmas stabu? Viņai tipa naudu nevajag, jo viņas reklāmas ir citu iemeslu dēļ. Pekstiņu sacerētāja, pašai viss raibs no reklāmām, bet tas neskaitās.

Šo, vispār, aizsāka Amuna Davis vakar savos storijos runāt. Andža kā vienmēr piebalso. Bet šajā skatījumā es piekrītu Amuna Davis. Influenceri ir pārvērtušies par plikiem reklāmas stabiem, bez sava satura un pievienotās vērtības. Es pat vairs nesekoju viņiem, atsekoju. Kad šeit par kādu no viņiem runā, aizeju paskatīties, tas arī viss. Bieži vien, kad aizeju paskatītites, pat neklausos ko saka, jo viss sastāv no reklāmām, pārtinu ātri storijus un ar to arī beidzas mana sekošana viņiem.
17.11.2024 10:08 |

Reitings 1524
Reģ: 15.09.2023
Sveikas, dāmas! Parasti te tikai palasu, bet šoreiz nevarēju klusēt. Nesen sāku strādāt kā mārketinga menedžere lieliskā uzņēmumā, un viens no uzdevumiem ir sadarboties ar influenceriem – piedāvāt viņiem produktus testēšanai apmaiņā pret publikācijām.
Uzrakstīju vienai dāmai, un, godīgi sakot, biju šokā. Viņa par 2 storijiem un 1 postu prasa 1,5 tūkstošus eiro! Un ziniet, viņai tikai 10k sekotāju, turklāt saturs – nekas īpašs. Pēc šīs pieredzes liekas – vai tiešām visi influenceri tik ļoti pārvērtē savu darbu?

Varbūt viņa, lai izveidotu storiju un postu, algo sev vizāžisti, fotogrāfu, kas to visu saliek kopā? Cena, protams, ka ir ļoti augsta, priekš 10 000 sekotājiem, manuprāt, neadekvāti augsta cena. Tikai reizēm der pārbaudīt šīs personas Instagram reitingus, tas, ka ir 10 000 sekotāju, nenozīmē, ka būt atdeve uz reklāmām, varbūt viņai mazi skatījumi, reakcijas no sekotājiem, varbūt pat daļa pirkto sekotāju.
17.11.2024 10:12 |

Reitings 5321
Reģ: 23.08.2022
Littleprince @ 17.11.2024 09:13
Ja reiz runājam par reklāmām, tad tikko apskatīju santaniim profilu un skatos, ka pēdējie 5 posti ir vienkārši apmaksātas reklāmas. Liekas diezgan padaudz , bet drošvien līdz ar to arī laba naudiņa nāk ?
Bet vienalga uzskatu, ka mazliet par daudz grib ķert un grābt, lai tik būtu. Pilnīgi gribās uzreiz unfollow,jo pārāk komerciāli paliek.

es nezinu, kā tas tas strādā, bet Nimane ir vienīgā, kuras reklāmas man nekrīt uz nerviem, kaut kā šķiet organiski iederas viņas rādītajā ikdienā :D ā, bija gan laikam vienreiz, kad mani izbesija, laikam saistībā par kafijām/kafijas aparātiem :D
piebildīšu gan, ka neviena influencera reklāmām es neticu, un arī pēc viņu ieteikuma neko nepērku.
17.11.2024 10:25 |

Reitings 5321
Reģ: 23.08.2022
Palmumāja2 @ 16.11.2024 22:37
Kā jums patīk tas, cik ļoti Andža ir sašutusi par to ka viss instagrams ir pārvērties par reklāmas stabu? Viņai tipa naudu nevajag, jo viņas reklāmas ir citu iemeslu dēļ. Pekstiņu sacerētāja, pašai viss raibs no reklāmām, bet tas neskaitās.

nu viņai jau vajadzētu būt vienai no pēdējām, kurai būt sašutušai :D
pati viens liels staigājošs reklāmas stabs :D
17.11.2024 10:31 |

Reitings 1852
Reģ: 27.04.2023
Lupinlups @ 16.11.2024 18:21
Atkal Anete ir tāda divkose, pati te sēž un cītīgi citus apkakā, kamēr Threados cepjas par to, ka indīgas sievietes lasa viņas ierakstus un aprunā viņu. Agnese Zeltina viņai nokomenteja, ka tas, ko redzam un kaitina mūs apkārtējos, spoguļo tevi pasu. Tak Anetei, atkal nav miers, viņa dzīvojot brīnišķīga un skaista pasaule ? Anete, man tas neiet kopā, tāpat kā Tava super veselība ar vitamīnu kaudzēm ko lieto (reklamē). Ja Tu dzīvo sava rozā burbulī, nu tak nelien te lasīt, komentēt, necep 10 threadus dienā un neatbildi katram muļķim kas kaut ko ieraksta !!!

Anete ir ļoti toksiska. Itkā dzīvo brīnišķīgu dzīvi, bet inde nāk pa visiem galiem ārā. Ir bijusi saskare. Kautkàds pasaules nabas sindroms viņai ir
17.11.2024 10:51 |

Patīk
Reitings 24182
Reģ: 27.01.2021
Nasirova Vita savā Ig broadcast channel dalās par šķiršanos no vīra - jeb izmanto klasisko sob story paņēmienu, lai pārdotu savus jaunākos kursiņus. Īsti neko jau viņa tur nepastāsta, drīzāk jau vairākkārt minēto, ka vīrs aizliedzis runāt latviski, neko vairāk. Rodas iespaids, ka tiek izlaistas vairākas svarīgas detaļas (nav, protams, viss jāatklāj), lai vīru pataisītu par vainīgo, bet sevi - par šķīsto, sievišķīgo, apspiesto, trauslo būtni. Un pēc katra teikuma - spiediet sirsniņas, sūtiet uguņus, reaģējiet. Mazliet nožēlojami. Ticu, ka vīrs vienkārši viņas prasības attiecībā pret pašas ieguldījumu un mūžīgo zāģēšanu vienkārši neizturēja.
17.11.2024 10:56 |

10 gadi
Reitings 3576
Reģ: 25.05.2009

Nez kāpēc mani tas neparsteidz. Pēc man pieejamās info Sudrabkaija apmēram piecus gadus atpakaļ par postu un storijiem (precīzu daudzumu vairs neatceros, bet nebija daudz) ņēma ~500 eiro. Un manā skatījuma viņa nekad nav bijusi baigi populārā influencere. Tā kā nebrīnos, ja citas influenceres prasa tagad vēl vairāk, jo nu pa šiem gadiem tomēr inflācija, dzīve sadārdzinājusies un savu pakalpojumu cenas jāceļ uz augšu 😄 Kā citādi tāda piem Dzene ar 3 bērniem un vīru bezdarbnieku var atļauties mēnesi nodzīvot Havaju salās, kas ir dārgakais ASV štats?
17.11.2024 11:03 |

10 gadi
Reitings 3489
Reģ: 09.07.2011
be.beta @ 17.11.2024 10:25

es nezinu, kā tas tas strādā, bet Nimane ir vienīgā, kuras reklāmas man nekrīt uz nerviem, kaut kā šķiet organiski iederas viņas rādītajā ikdienā :D ā, bija gan laikam vienreiz, kad mani izbesija, laikam saistībā par kafijām/kafijas aparātiem :D
piebildīšu gan, ka neviena influencera reklāmām es neticu, un arī pēc viņu ieteikuma neko nepērku.

Nīmanei reklāmas organiski iederas saturā, jo nekāda cita dižā satura jau viņai bez reklāmām nemaz nav. Kas tad tur beigās paliek - bērnu brokastu šķīvis un dārza puķes pāris reizes mēnesī? 😀 Bet nu vispār jau, par influenceru saturu runājot - ja būs aitas, būs arī cirpēji, gluži tāpat kā visur citur. Tāpēc, ja ar saviem 10k var par reklāmu prasīt pāri tūkstotim un kāds uzņēmums to gatavs arī maksāt - why not?! Labāk tā, nekā par pāris simtiem vai vispār apmaiņā pret barteri reklamēt visu pēc kārtas, nemaz neiedziļinoties produktā.
17.11.2024 11:04 |

10 gadi
Reitings 5525
Reģ: 05.08.2013
Ir influenceri, ar labu saturu, kuri to #apmaksātareklāma uztaisa kvalitatīvi - ar ideju, noformējumu un prot pasniegt. Tas arī noteikti paņem daudz laika - video filmēšana, apstrāde, iespējams pat fotostudija utt. Un tad ir tāda kivičiene, kurai pašai vajadzētu piemaksāt, ka viņai atļauj to produktu vispār savos drebelīgajos, ar kartupeli filmētajos storijos likt. Un atrodas uzņēmumi, kuriem pie kājas - galvenais, ka viņai 20k sekotāju - principā bezjēdzīgi iztērēti uzņēmuma līdzekļi.
Manuprāt, influenceris, tas ir darbs un tas ir katra paša ziņā - uzķerties vai nē. Es nezinu vai pārmest, ka influenceris ir kļuvis par reklāmas stabu ir okej - jo būtībā tas ir viņa darbs. Protams, man nepatīk tas, ka izliekas, ka nav apmaksāts saturs un #patipirku.
17.11.2024 11:24 |

Moderators
Reitings 5060
Reģ: 13.11.2016
https://www.slavenibas.lv/bilzu-galerija/226/1/diana-kubasova/
Nejauši internetā uzdūros Kubasovai agrā jaunībā.
Ātrie secinājumi:
1. Skaistums, kas ir salīdzinoši dabīgāks (mazāk mākslīgs) rullē vairāk par mākslīgāku.
2. Mums, latvietēm, kurām pārsvarā ir gaiša āda, gaišas acis, labāk piestāv blondi mati.
17.11.2024 11:50 |

Reitings 2493
Reģ: 11.10.2022
man kasera reklamas vnm loti patik un ir vel dazi,ko uzreiz ta nevaru atcereties,kur redzams,ka profisionali pieiet,nevis tikai vnk noruna tekstu
17.11.2024 12:47 |

Reitings 974
Reģ: 31.01.2023
KrūzīteDūzīte @ 17.11.2024 10:51

Anete ir ļoti toksiska. Itkā dzīvo brīnišķīgu dzīvi, bet inde nāk pa visiem galiem ārā. Ir bijusi saskare. Kautkàds pasaules nabas sindroms viņai ir
Ja jau tik toxiska un nepatīkama, kā tas vīrs tik ilgi kopā? Piesiets pie radiatora, vai?
17.11.2024 12:49 |

Reitings 53
Reģ: 26.08.2024

Nu, te ir vairāki aspekti. Pirmkārt, brīvā tirgus ekonomikā katrs ir tiesīgs par savu darbu prasīt tik, cik uzskata par pareizu. Negribi - nepērc. Tu arī par Hermes Birkin somas oriģināla cenu esi sašutusi? Droši vien nē, vienkārši nepērc, un viss.
Otrkārt, ja uzņēmumam 1.5 tūkstoši ir baisa nauda, es apdomātu, vai pie šāda budžeta vispār vajag ieguldīties influenceros. Influenceru mārketings ir vai nu turīgajiem uzņēmumiem, vai nu tādiem, kam naudas daudz nav, bet kas var sarunāt labu barteri.
Treškārt, viss beigu beigās atduras pret ROI, vai ne? Atkarībā no engagement rate un veiksmīgas reklāmas šis cilvēks ar 10 000 sekotājiem jums var atnest 300 jaunus klientus, kas nozīmē, ka savu 1.5K ātri atpelnīsiet. Vai tādā situācijā influencerim joprojām būtu jāstrādā par kapeikām? Diez vai.
17.11.2024 13:00 |

Reitings 386
Reģ: 24.08.2024
Tulpenia @ 15.11.2024 10:32
Nora Svece izskatās izšķīrusies, fonā pavisam cita virtuve.
jā, arī to pamanīju, jo pa vidam vēl bija liels klusums no viņas.
17.11.2024 13:49 |

Reitings 261
Reģ: 19.02.2023
Zinu, ka te ir lielākais Dzenītes heiteru klubs, bet viņas reklāmas gan ir pārdomātas un ļoti kvalitatīvas.
17.11.2024 14:10 |

Reitings 279
Reģ: 18.10.2019
Kalmanes jaunākais story. Tāds ķermenis tagad skaitās skaists un veselīgs?
17.11.2024 14:45 |

10 gadi
Reitings 723
Reģ: 10.01.2012
Candycane @ 17.11.2024 14:45
Kalmanes jaunākais story. Tāds ķermenis tagad skaitās skaists un veselīgs?
bèdu ieleja …
17.11.2024 15:49 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits