cory @ 05.11.2024 00:45
Tajā lapā uzrāda arī vēsturiskos datus, ja tādi ir un pēdējās viņas boyfrienda publiski postotās bildes ir no 2019.gada soc tīklos. Tāpēc man liekas, ka diez vai viņa sēž kaut kur, jo ierakstu par to publiskajās datu bāzēs nav un par narkotikām jau parasti dod diez gan nopietnus sodus, lai šī jau būtu paspējusi iznākt laukā. Kas man liekas interesantāk, ka internetā uzrādās, ka viņa ir pazīstama vēl ar šādiem vārdiem:
Ines T Misan
Ines B Misan
Ines Townley
Ines T Bruzika
Ines Brovzika Townley
Ines Broujika Misan
Inese Misane
Inese Misane Townley
kurš bija viņas pēdējais draugs? Kur var tās bildes redzēt?cory @ 05.11.2024 00:45
Tajā lapā uzrāda arī vēsturiskos datus, ja tādi ir un pēdējās viņas boyfrienda publiski postotās bildes ir no 2019.gada soc tīklos. Tāpēc man liekas, ka diez vai viņa sēž kaut kur, jo ierakstu par to publiskajās datu bāzēs nav un par narkotikām jau parasti dod diez gan nopietnus sodus, lai šī jau būtu paspējusi iznākt laukā. Kas man liekas interesantāk, ka internetā uzrādās, ka viņa ir pazīstama vēl ar šādiem vārdiem:
Ines T Misan
Ines B Misan
Ines Townley
Ines T Bruzika
Ines Brovzika Townley
Ines Broujika Misan
Inese Misane
Inese Misane Townley
Domāju precīzi to pašu ko Laura Valuts storijos šodien teica, gan par Andžas, gan Denisa stendiem.
EmilijaArm @ 05.11.2024 10:22
Kā viņu atrast instagramā? skatītos cau anonīmo lūramrīku, jo savulaik viņa mani nobloķēja
EmilijaArm @ 05.11.2024 10:22
Kā viņu atrast instagramā? skatītos cau anonīmo lūramrīku, jo savulaik viņa mani nobloķēja
Zanemuahh @ 05.11.2024 11:19
Tagad, ja bloķēts viens konts, tad bloķējas visi uz tās ierīces. Attiecīgi visdrīzāk nevarēsi atrast ne no viena konta.
Mc.Queen @ 05.11.2024 11:16
Ko Valuta teica par Denisa un Andžas stendiem?
krustcele @ 05.11.2024 08:14Ko Dzenīte ir izdarījusi ar savu seju!?!?! ?
iespaids , ka kaķim zem astes pārsvarā viss un visi ko translē Instagram no rita līdz vakaram. Tāda sajūta , ka Pilnīgi vēlas pierādīt pasaulei cik viņi pārāki un cik viss patiesi un skaisti , bet galu galā apakšā izrādas cits … un jaudīgiem , laimīgiem nepietiek laika nemitīgi visu piefiksēt un transeltet telefona prieks sekotajiem 😌SarmaD @ 05.11.2024 10:43Laimīgais geju pāris izšķīries! Visa tā ņemšanās, precēšanās kaķim zem astes. Geji sarosās, Kašers brīvsolī. ?
ilūzija @ 05.11.2024 13:28iespaids , ka kaķim zem astes pārsvarā viss un visi ko translē Instagram no rita līdz vakaram. Tāda sajūta , ka Pilnīgi vēlas pierādīt pasaulei cik viņi pārāki un cik viss patiesi un skaisti , bet galu galā apakšā izrādas cits … un jaudīgiem , laimīgiem nepietiek laika nemitīgi visu piefiksēt un transeltet telefona prieks sekotajiem ?
Mia6 @ 05.11.2024 13:12Maija Rozīte arī nav šķīrusies ? Neseko vairs vīram. Un tie pēdējie video, visi ar tādu max sex vibe?
Krizdole @ 05.11.2024 13:36
Vai tad kaut kad ir bijis savādāk? Viņa taču visu laiku tāda kā nogribējusies kaķene
it ká es šeit minèju orientāciju . Par Lv Instagram “slavenībām” iet runa .Džinga @ 05.11.2024 13:32
Itkā hetero pāri nerīkotu kāzas un fotosesijas.
ilūzija @ 05.11.2024 13:49it ká es šeit minèju orientāciju . Par Lv Instagram “slavenībām” iet runa .
Sigita11 @ 05.11.2024 14:28Skatos Četri uz koferiem ar Drāki un Dionu un man abas šķiet kaitinošas, bet Diona pat laikam vairāk.
Un smieklīgi šķiet, ka kaut kur vai tik kādā rakstā nebija teikts, ka Ivars Krasts viņai teicis, ka viņa tādu nobriedušākas sievietes iespaidu atstājot nekā ir viņas vecums, tāpēc viņi to lielo vecuma starpību savās attiecībās neizjūt. Kontekstā ar to "nobriedušās sievietes" iespaidu, ko viņa atstāj šovā, varam izdarīt secinājumus par Krastu! ?