Mrs.True @ 04.11.2024 13:49
Krimināllietas viņai ir - vispārīgi tās uzrāda kā faktu, bet, ja grib vairāk uzzināt, tad ASV visādās cilvēku meklēšanas lapās ir jāpiemaksā par to. Turklāt, ieejot ar Latvijas IP, tās lapas tiek uzreiz bloķētas.
Kāds bija Gobzemam teicis un to viņš publicēja storijos, ka viņa sēž par pantu saistībā ar narkotikām. Nekas vairāk toreiz netika publiskots...
varbūt jau izlaista. Brīnos ka mūsu prese par šo klusē..cory @ 04.11.2024 20:49
Ir tāda lieta, kā VPN un pieņemot, ka viņa ir Floridā (pēc soc tīkliem izskatās, ka ir pārvākusies atpakaļ uz turieni no LA), tad pēc neliela google search, var atrast portālu Florida Department of Corrections, kur var meklēt ieslodzītos. Ne uz Ines Misan, ne Inese Misane vārda man neatrod nevienu ierakstu.
ko Vauluta teica? 🧐Zanemuahh @ 04.11.2024 19:39
Man gan bija vairāk šoks par viņas attieksmi. To, ka maza, var redzēt pēc pasākumu foto uz citu fona. To, ka tik nekomunikabla un attālināta no visiem, gan nedomāju. Likās būs sirsnīgāka par visiem pārējiem, spriežot pēc viņas reels utt., bet nekā. Vēsa, atturīga un ka tik kaut ko ietirgot. Citus influencerus gan sagaidīja ar plašu smaidu ? Šrit var just, ka tikai piķis ir mērķis, nevis klients.
Domāju precīzi to pašu ko Laura Valuts storijos šodien teica, gan par Andžas, gan Denisa stendiem.
Spīķe ar Evelīnu vienmēr pie saviem stendiem sagaida ar smaidu un visiem atbild pat uz stulbākajiem jautājumiem skaidro kaut vai pa 10x, ja prasa. Redzēju arī, ka Spīķei nāca klāt bildēties un viņa vēl samīļoja to meiteni.
Agrāk man likās, ka viņa jau toč būs iedomīgāka, bet dzīve parāda pretējo. Par abām viedoklis mainījās. Par vienu uz slikto, par otru uz labo pusi.
Grūtniecība, protams nav slimība, bet arī skatos un brīnos. Tomēr kas pats sevi sargā, to dieviņš sargā.Villanelle @ 04.11.2024 22:59Līva Goba kaut cik piedomā pie tā ko dara? Skatos, ka Ēģiptē aktivitātes kā pēc grāmatās "ko nav ieteicams darīt, ja esi stāvoklī" ?♀️
Un Helēna R tiešām ir eskortniece? Vai bagāti vecāki/suggar daddy?
Mia6 @ 04.11.2024 21:52varbūt jau izlaista. Brīnos ka mūsu prese par šo klusē..
Villanelle @ 04.11.2024 22:59Līva Goba kaut cik piedomā pie tā ko dara? Skatos, ka Ēģiptē aktivitātes kā pēc grāmatās "ko nav ieteicams darīt, ja esi stāvoklī" ?♀️
Un Helēna R tiešām ir eskortniece? Vai bagāti vecāki/suggar daddy?
Lupinlups @ 04.11.2024 19:51žēl, pēdējā laika izklausās, ka vispirms jāprecas, lai pēc tam saprastu, ka jāšķiras ? varbūt kļūdos, bet liekas Samanta Tina arī varētu pēc kāda laika šai pulcina būt. Tas vīrietis tāds galīgi ne prieks viņas liekas
Otiiilija @ 04.11.2024 19:37Manās rokās nonāca, Elita Drakes 8 mīlestības valodas - tas ir tīrs pašslavināšanas un nebeidzamas “es, es, es” paraugdemonstrējums. Pilna pretrunām katrā lappusē! Piemēram, ka alkoholu nelieto, bet visu grāmatu grozās ap vīna glāzi — pat grūtniecības un zīdīšanas laikā. Tāpat arī it kā tēlo “supermammu”, kura vienmēr ir blakus dēlam, bet reāli visur klejo apkārt, kamēr bērns nogrūsts vecākiem. Un tādā garā.
Un par vīriešiem… viņa nesmādē aizņemtos, precētos….pati uzticību nekultivē (tas gan tikai starp rindām lasāms, bet pietiekami skaidrs). Un viņas garīgā attīstība? Nu… no coments. Ja tas ir dzīvesstāsts (noteikti) tad njaaaa…vienīgais, kas šo grāmatu padara lasāmu, ir otras autores valoda un redaktoru profesionalitāte.
BB @ 04.11.2024 19:05Es četri uz koferiem skatos tet plus. Tāpēc jau otro esmu redzējusi, gaidu komentārus :D šodien skatīšos jau trešo sēriju
Par Dionu neko daudz nezināju, bet viņa arī diezgan kaitinoša izrādās, puiši gan tīri ok
Fantasia @ 05.11.2024 08:15
Man liekas tur šajā sezona ir kādi norādijumi no producentu puses. Nu nevar būt,ka iepriekš visi šie cilvēki nebija tādi kuriem patīk kasīties, šeit šajā sezonā visi ar saviem putniem. Diona it kā Elitu nepazīst, bet jau pie izbraukšanas ar sejas izteiksmēm ņirgājās... Nu esmu skatījusies citur viņu,tāda viņa nav. Vēl taisīt skandālu par kūciņu... Pasaules traģēdija.
jā, baigi krīt acīs tās lūpas. Tās nevajadzēja palielināt, viņas pašas par sevi ir plānas, un tagad, mēģinot viņas dabūt pufigas ir panākts reāli mākslīgs efekts, kas vairs nav estētiski. Pirms tam bija ļoti ok. Ar seju- noteikti sašpricēts viss, kas bija pieejams. Vispār, tas viss koptēls - seja, mati, viss tagad izskatās kaut kā ne īpaši skaisti. Pirms tam, ar īsajiem matiem, dabīgo krāsu un nesamocīto seju, izskatījās ļoti glīta.krustcele @ 05.11.2024 08:14Ko Dzenīte ir izdarījusi ar savu seju!?!?! ?
krustcele @ 05.11.2024 08:14Ko Dzenīte ir izdarījusi ar savu seju!?!?! ?
garsigs_persiks @ 04.11.2024 17:30Kā jau te dažas iepriekš izteica pieņēmumus - Kashers tikko nāca klajā ar paziņojumu, ka abi ar Jāni tomēr ir šķīrušies...
Veiksme @ 05.11.2024 09:25jā, baigi krīt acīs tās lūpas. Tās nevajadzēja palielināt, viņas pašas par sevi ir plānas, un tagad, mēģinot viņas dabūt pufigas ir panākts reāli mākslīgs efekts, kas vairs nav estētiski. Pirms tam bija ļoti ok. Ar seju- noteikti sašpricēts viss, kas bija pieejams. Vispār, tas viss koptēls - seja, mati, viss tagad izskatās kaut kā ne īpaši skaisti. Pirms tam, ar īsajiem matiem, dabīgo krāsu un nesamocīto seju, izskatījās ļoti glīta.
krustcele @ 05.11.2024 08:14Ko Dzenīte ir izdarījusi ar savu seju!?!?! ?