Natali @ 30.10.2024 10:11
Piekritu! Man šķiet, ka šeit runā skaudība, Anna izskatās ļoti labi un sasniegumi arī runā paši par sevi, tas nav kā mazajā Latvijā tikt pamanītai, Krievijā ir ļoti liela konkurence. Par privāto dzīvi- ne jūs zināt, ne jūsu daļa.
Kate9 @ 30.10.2024 09:57Oshas kundze jau arī vairāk nav jauna meitene , ir 30+ kategorijā un arī sev veic daudz “uzlabojumus “?. Ko var heitot Anjku? Tā vsmz pati ir sevi pasaules mērogā paraadijusi un kādu kapeiku (maigi izsakoties) pati nopelnijusi, nevis vicējusies kā muša ap sūdu kaudzi pret kaut ko, kas vinu uzturēs!
Natali @ 30.10.2024 10:11
Piekritu! Man šķiet, ka šeit runā skaudība, Anna izskatās ļoti labi un sasniegumi arī runā paši par sevi, tas nav kā mazajā Latvijā tikt pamanītai, Krievijā ir ļoti liela konkurence. Par privāto dzīvi- ne jūs zināt, ne jūsu daļa.
riitarosme @ 29.10.2024 23:02
Par kadu kristisko domasanu tu runaa? Vins eiropaa var nopelnit daudz lielaku ligumu nekaa krievijas otras/tresas liigas komanda. Neruna mulkibas.
Vins ir loti talantigs un vinam vel bija kur sevi pieradit. Pec krievijas pirmas ligas komandas sabruksanas aizbrauca uz usa, lai sevi pieraditu, bet tur tikai par vinu zemas ligas izradija intersi. Sedakova ar kara saksanos vairs uz nevienu valsti nevareja aizbraukt, tapec vins ari nevienu piedavajumu nevareja pienemt, jo sieva putiniste.
Seit virietis vienkarsi savu karjeru izmeta pa logu delj skirtas sievas?
Raidījumu neredzēju, bet tāda ķiķināšana raksturīga zālītes lietotājiem.Natali @ 30.10.2024 09:50Fonā gāja šis raidījums. Satikās- divi bērni- tā ķiķināšana, grūti uztvert, ko saka, ja pa vidu smejas, būtu jāstrādā ar to abiem.
Es it kā saprotu, ko Miks saka par bērniem, noticēju, ka bijusī sieva cenšas ieriebt caur bērniem.
Kate9 @ 30.10.2024 10:29
?. Šeit tiek kidātas normālas stipras un pašpietiekamas sievietes no to lietotāju puses, kur pašām viss tur ir dirsā-gan ar izskatu, gan karjeru, gan vīriešiem!
Par fotošopu neko neesi dzirdējusi?Tonya @ 30.10.2024 11:02Gan Anna, gan Jānis ir pilnīgi uzmanības alkstoši tīņi, idioti.
Bet ja par izskatu, gaumes jautājums, man šķiet, ka tagad tieši Anna izskatās labāk. Seja smalkāka, viņa ir īsa augumā, iepriekš seja izskatījās liela, masīva neproporcionāla.
Natali @ 30.10.2024 09:50Fonā gāja šis raidījums. Satikās- divi bērni- tā ķiķināšana, grūti uztvert, ko saka, ja pa vidu smejas, būtu jāstrādā ar to abiem.
Es it kā saprotu, ko Miks saka par bērniem, noticēju, ka bijusī sieva cenšas ieriebt caur bērniem.
krmmm @ 30.10.2024 14:34
Soctīklos izleca īss fragments no tās sarunas, ka Miks nerunājot kādu nedēļu, kad viņam kkas nepatīk, un Endija visu to laiku sevi šausta, jo nesaprot, ko izdarījusi. Toxic af, lai nu veicas, apprecot tādu bēbi, kas acīmredzot nekādas mācības no iepriekšējām attiecībām nav apjēdzis (Laura ko lidzīgu par viņu stāstīja, šķiet)
Nu labi, tā ir. Bet vai iemīlējies vīrietis izmanto silence threatment? Man tās meičas paliek žēl, kad sāksies nopietnā dzīve un bērni...es viņu neapskaužu.Angelette @ 30.10.2024 15:42Vai jūs nezinat, ka iemīlējušies cilvēki kļūst bērnišķīgi, daudz smejas, ķiķina ? Intervija man patika ?
Kate9 @ 30.10.2024 09:57Oshas kundze jau arī vairāk nav jauna meitene , ir 30+ kategorijā un arī sev veic daudz “uzlabojumus “?. Ko var heitot Anjku? Tā vsmz pati ir sevi pasaules mērogā paraadijusi un kādu kapeiku (maigi izsakoties) pati nopelnijusi, nevis vicējusies kā muša ap sūdu kaudzi pret kaut ko, kas vinu uzturēs!
Fleming @ 30.10.2024 16:42Endija saka, ka Miks nesa mājās naudu, vēl viņam prasa, lai palīdz ar bērniem, vēl ar grīdu... kā lai tas cilvēks sevi nepazaudē ? Endij, kad tev būs darbs, bērni un mājas solis, šo atceries! Visa loģistika un mājsaimniecība uz tevi, kad neesi darbā. Galvenais, lai Miks nepazaudē sevi ?
krmmm @ 30.10.2024 14:34
Soctīklos izleca īss fragments no tās sarunas, ka Miks nerunājot kādu nedēļu, kad viņam kkas nepatīk, un Endija visu to laiku sevi šausta, jo nesaprot, ko izdarījusi. Toxic af, lai nu veicas, apprecot tādu bēbi, kas acīmredzot nekādas mācības no iepriekšējām attiecībām nav apjēdzis (Laura ko lidzīgu par viņu stāstīja, šķiet)
Kirbis32 @ 30.10.2024 18:29
Kāds Sakars sanas izskatam?
Sana nav toxiska un savus bērnus nepamet večiem un viņai noteikti nav gājuši pāri visi sportisti un nez vēl kadi veci kā lielajai,platajai alai Sedokovai.
Sana etiska un neko publiski nerisina!