Mežezera delīrijs @ 21.10.2024 12:18
Nu, es teiktu, ka "anonīmi" ir atslēgvārds šeit, ne? Ne es te ieviesīšu hailaitu sēriju "pregnancy", ne padarīšu savu grūtniecību par reklāmas objektu, ne arī man te kāds forumā sekos līdzi. Pieminēju pieredzes salīdzināšanai, jo jā, es personīgi nesaprotu ne iemeslu tik agri paziņot no sava neanonīmā profila, ne visus tos ģender revīl video. Bet katrs, protams, dara, kā grib. Līvai ir tiesības paziņot agri, man ir tiesības uz viedokli.
Burberry @ 21.10.2024 12:22
Viņš strādā tavasriepas.lv
Braucot uz Jūrmalu, ceļa malā ir serviss.
Dadaaa @ 21.10.2024 12:52Draudzene atgriezās no Turcijas, bija vienā viesnīcā ar Kiviča Maradu, ļoti ļoti šausminājās par viņas draudziņa izturēšanos, esot bijis reāli riebīgs , meitenes dresējis it īpaši vienu. Teica riebīgs vīrietis?
Dadaaa @ 21.10.2024 12:52Draudzene atgriezās no Turcijas, bija vienā viesnīcā ar Kiviča Maradu, ļoti ļoti šausminājās par viņas draudziņa izturēšanos, esot bijis reāli riebīgs , meitenes dresējis it īpaši vienu. Teica riebīgs vīrietis?
Ko lai dara, to foršo un ideālo vīriešu visām nepietiek.LivaLauva1 @ 21.10.2024 12:58
Ja tā godīgi, man Madara patīk, vienkārša, jauka un centīga. Bet tas draugs, nezinu, kaut kā nav īsti līdz galam.
Džinga @ 21.10.2024 12:46
Jautājums paliek atklāts - ko tā viņas postošana jums vispār maina?
Un ja grūtniecību nedrīkst tik agri atklāt, lai kāds nepiedomā kaut ko sliktu - pašas saprotat, ka jūs esat tās, kas šobrīd domā tās sliktās lietas?
Mežezera delīrijs @ 21.10.2024 13:12
Nemaina neko, tāpat kā 95% pārējā šīs diskusijas satura. Un neviens nesaka, ka nedrīkst agri paziņot. Saka, ka šādi vienkārši nav saprātīgi rīkoties. 25% ir tāda, nu, bieža statistika, tas nav "mana tante zina cilvēku, kura māsīcai tā gadījās". Mēs visas zinām vairākas sievietes, kuras ir zaudējušas grūtniecību. Ja tu esi influenceris un visiem izziņoji, ka "bērns ir", un tad kaut kas notiek - tev ir ne tikai pārdzīvojumi, bet vēl jāiet ēterā visiem skaidroties. Man personīgi šķiet, ka tā ir drausmīga situācija, kurā es negribētu sevi nolikt. Gan jau Līvai tā nešķiet (vai arī viņa vienkārši par to nedomā / nav informēta).
Ja par slikto, tad jā, es par to domāju - tieši tāpēc, ka tāda statistika ir. Un es ne tikai neplātos apkārt, bet arī nepieķeros tam auglim, kamēr nebūs kādas 20 nedēļas vismaz, nedomāju vārdus, neplānoju vispār nekādas lietas uz priekšu, ar pāris dzīvesveida izņēmumiem dzīvoju tā, it kā man nebūtu bijušas divas strīpiņas. Bet, kā jau teicu, katrs dara, ko grib.
Džinga @ 21.10.2024 13:16
Kaut kā šķērmi paliek tevis rakstīto lasot, sorii
Mežezera delīrijs @ 21.10.2024 13:20
Tad nelasi.
Mežezera delīrijs @ 21.10.2024 13:12
Nemaina neko, tāpat kā 95% pārējā šīs diskusijas satura. Un neviens nesaka, ka nedrīkst agri paziņot. Saka, ka šādi vienkārši nav saprātīgi rīkoties. 25% ir tāda, nu, bieža statistika, tas nav "mana tante zina cilvēku, kura māsīcai tā gadījās". Mēs visas zinām vairākas sievietes, kuras ir zaudējušas grūtniecību. Ja tu esi influenceris un visiem izziņoji, ka "bērns ir", un tad kaut kas notiek - tev ir ne tikai pārdzīvojumi, bet vēl jāiet ēterā visiem skaidroties. Man personīgi šķiet, ka tā ir drausmīga situācija, kurā es negribētu sevi nolikt. Gan jau Līvai tā nešķiet (vai arī viņa vienkārši par to nedomā / nav informēta).
Ja par slikto, tad jā, es par to domāju - tieši tāpēc, ka tāda statistika ir. Un es ne tikai neplātos apkārt, bet arī nepieķeros tam auglim, kamēr nebūs kādas 20 nedēļas vismaz, nedomāju vārdus, neplānoju vispār nekādas lietas uz priekšu, ar pāris dzīvesveida izņēmumiem dzīvoju tā, it kā man nebūtu bijušas divas strīpiņas. Bet, kā jau teicu, katrs dara, ko grib.
to var pārbaudīt jebkurš, un nē viņam nekas nepieder.LivaLauva1 @ 21.10.2024 12:54
Viņam tas pieder, ne tikai strādā.
tā pata kaa var parbaudit KAS KURAM IR KREDITA ( ja kas) lai nav jafantaze 😀🤗 un kas kuram pieder/ nepieder!krustcele @ 21.10.2024 13:49to var pārbaudīt jebkurš, un nē viņam nekas nepieder.
Dumiķītei Gobai nesekoju, bet viņas "Ir bērns" man izleca kā suggested. Tas nozīmē, ka tā idiote ir samaksājusi, lai tas rādās plaši?! Nobloķēju to stulbeni, viņas kliedzošais tupums gan agrāk, gan tagad vnk nav izturams...
Mc.Queen @ 21.10.2024 14:23
Tu jauc suggested ar sponsored.
Suggested ir tas, ko algoritms Tev iesaka un domā,ka Tev varētu patikt/interesēt.
krustcele @ 21.10.2024 13:49to var pārbaudīt jebkurš, un nē viņam nekas nepieder.