Sunlight @ 16.10.2024 18:49Kādai tiešām tā Dāvida beibe šķita simpātiska? ? Viņa pati principā atzinās, ka stalkoja viņu un koļīja pat par spīti tam, ka tas jāklis bija attiecībās. Tur vēl viens gadījums, kad atradies podiņš un vāciņš. Sieviete, kas vēl ņaud, ka “kas es esmu Dāvidam, ja viņam ir sieva Jana?”. Sirsniņ, man tev sliktas ziņas ?
krustcele @ 18.10.2024 06:23Kas nez tā bija pa plastisko operāciju, ko vēlējās Vavilova veikt? Deguns, plakstiņi? Es laikam šajā atpalikusi, jo nekas cits nenāk prātā
Dāvids izskatās pēc tāda vīrieša , kurš notīsies, kad piedzims bērns un sāksies visādas problēmas . Nu neizskatās viņš pēc vīrieša , kas meklē ilgstošas attiecības , to jau vien var spriest pēc tā , ka nezin cik iepazīšanās šovos pabijis un meitenes maina kā zeķes . Der tikai atcerēties , ja viņš jau vienai aiz muguras tikās ar tevi Arnita , tad nebrīnies , kā arī aiz tavas muguras tiksies ar nakošo zaķi.
MTY @ 18.10.2024 11:29
Jā, jāa noteikti! Arnita izskatās tik garlaicīga, ka Dāvids noteikti aiztīsies ar laiku :D
Arnitai viens, Dāvidam diviThesame @ 18.10.2024 11:35
A kas tur ir ar to pāri? Viņiem katram ir arī savi bērni, vai tās bija baumas, ko redzēju?
queen2820 @ 17.10.2024 18:01
Dāvids izskatās pēc tāda vīrieša , kurš notīsies, kad piedzims bērns un sāksies visādas problēmas . Nu neizskatās viņš pēc vīrieša , kas meklē ilgstošas attiecības , to jau vien var spriest pēc tā , ka nezin cik iepazīšanās šovos pabijis un meitenes maina kā zeķes . Der tikai atcerēties , ja viņš jau vienai aiz muguras tikās ar tevi Arnita , tad nebrīnies , kā arī aiz tavas muguras tiksies ar nakošo zaķi.
es tieši skatijos, ka labi pieņēmusies. Pirms tam čīkstēja, ka pupu neesot un kāpēc viņai jāstaigā ar krūšturi, re pienāca kg un pupi arī izauga 😀 nez kā viņa bērnu bērnos, arī tik ar smutijiem 😁Varone1 @ 17.10.2024 16:09Alise Mango minēja ka svarā pieņēmusies par 20kg, nez vai bērns piedzims standartiņa svarā vai lielāks jo tomēr augļu cukuri katru dienu, visu dienu, visu laiku. LV ginekologs gjau galvu saķertu un liktu mainīt ēdienkarti
Valdet @ 16.10.2024 16:26Par Dāvidu un Arnitu.. pareizi saprotu, ka Dāvids neliekas ne zinis par saviem 2 bērniem un Arnita par savu 1 bērnu un tagad abiem kopīgs bērns būs? Vai nav tik traki un rūpējas par iepriekšējiem bērniem? Baigi nenoticēju arī Dāvida atrunai par briljantu gredzenā, ka lombards nenovērtēja ?
Ir irDebilazet @ 18.10.2024 19:52Stužuka ir stāvoklī, vai atkal feik ziņas??