Dovana @ 15.10.2024 16:18Piedod, bet es pat jūtu caur ekrānu kā smird viņas tauki?? es kādreiz strādāju ar tādu resnuli, bože moj kā viņa smirdēja kad bija mēnešreizes??
Buža @ 15.10.2024 16:11
Vienā istabā, tumšā, zem segām, noguruši - viņa nevar gulēt, bet skaidrā dienas laikā, peldkostīmā, kurš ierauts pakaļā tik nenormāli, ka acis izpiedušās staigāt pa svešu valsti, uz ielas gan tīri neko... mīļie, kādi standarti.?
Tie vecie ārzemnieki tur uz viņu skatījās vairāk, kā tāds viens onkulis Horens un aktiera čalis.
Bailes noteikti, ka kāds ieraudzīs viņas seju bez tās špakteļa kārtas.
Kā Šreka Fionai pēc pusnakts obligāti jābūt vienai, lai neviens nekad neieraudzītu to, ka pār viņu nācis lāsts un viņa ir neglīta. ???
Dovana @ 15.10.2024 16:36Variet dusmoties uz mani mīļās Dievietes, bet būšu kā Dāvids Romāns Andrejevs man arī nepatīk resni nekopti cilvēki!
Dovana @ 13.10.2024 15:44Mīļā es esmu narciss uz visiem 100! Visām sievietēm ir jābūt narcisiem! Savādāk mēs nevaram būt Dievietes. Sevi ir jāmīl!
Anne Shirley @ 15.10.2024 18:35Neesmu skatījusies 4 uz koferiem, bet Katrīna gan man ir personīgi pazīstama. Ļoti nepatīkami lasīt to, kas te sarakstīts, jo principā viņa ir ārkārtīgi jaudīga, silta un interesanta personība. Žēl, ka radijusi par sevi maldīgu priekšstatu ar šo raidījumu.
Jēziņ, tie tomēr nav "nepazīstami" Janka un Vaļera no ielas, vai no name maniaki 🤦♀️Sunlight @ 15.10.2024 15:59
Es tiešām gribētu redzēt, kā tu gulētu vienā istabā ar 2 nepazīstamiem vīriešiem ?
Sievietei vienkārši ir standarti un tas ir pavisam normāli.
Man Salcēviča patïk, bet ģērbjas viņa tiešām tizliMc.Queen @ 15.10.2024 07:00Beitika - resna un čīkst. Salceviča arī resna un nemāk ģērbties. Tagad Dimanta - arī resna un stulbi smejoties.
Jums kāda apaļīgā “influencere” šķiet OK? Vai visas sliktas? ?
Dovana @ 15.10.2024 16:42Visu dzīvi atcerēšos kā man 2 resnas kursa biedrenes apēd otro vēl gaļas salātus vai zupu un galvenais desertu vajag? es paņemot vienu otro knapi pusi noēdu un jutos paēdusi. Tad te daža laba brīnās, ka es saku ēdienu bāž mutē un rij kā cūkas!
Pilgrim @ 15.10.2024 20:37Jēziņ, tie tomēr nav "nepazīstami" Janka un Vaļera no ielas, vai no name maniaki ?♀️
tiešām.. jau kuro dienu ES, MAN un ES un MAN 🥱Terra Incognita @ 15.10.2024 20:43
Ak dieviņās, nu kuram tas interesē.
Anne Shirley @ 15.10.2024 18:35Neesmu skatījusies 4 uz koferiem, bet Katrīna gan man ir personīgi pazīstama. Ļoti nepatīkami lasīt to, kas te sarakstīts, jo principā viņa ir ārkārtīgi jaudīga, silta un interesanta personība. Žēl, ka radijusi par sevi maldīgu priekšstatu ar šo raidījumu.
draudzenes viņas saka, ka šai X kājas esot 😟 sejiņa glītā. Nez tie filtri vai reality 😀Vārdotāja @ 15.10.2024 15:44Simona Kubasova izskatàs ļoti labi, bet nu nepiestāv tās īsās kleitas, ka kājàm tik plati staigà.
Pilgrim @ 15.10.2024 20:37Jēziņ, tie tomēr nav "nepazīstami" Janka un Vaļera no ielas, vai no name maniaki ?♀️
Dovana @ 15.10.2024 16:42Visu dzīvi atcerēšos kā man 2 resnas kursa biedrenes apēd otro vēl gaļas salātus vai zupu un galvenais desertu vajag? es paņemot vienu otro knapi pusi noēdu un jutos paēdusi. Tad te daža laba brīnās, ka es saku ēdienu bāž mutē un rij kā cūkas!
Sunlight @ 15.10.2024 22:00
Ja cilvēks redzēts televīzijā, tad skaitās pazīstams un vienā gultā gulēt ir baigi forši? ? Labs!