Palmumāja2 @ 05.10.2024 12:16Es kādu laiku sekoju Janas Dovidenko un Atkal Anetes kontiem. Nu bāc, man arī tā gribās! Ko jūs meičuki domājat par viņu keto uzturu? Vai kāda varbūt ir mēģinājusi? Man bails vai nevar baigi sačakarēt veselību?
garsigs_persiks @ 14.10.2024 23:02Davidenko pati nesen bija rakstījusi, ka ar sportu šobrīd nenodarbojas, bet drīzumā plāno to sākt darīt, lai uzlabotu ķermeņa tvirtumu, līdz ar to viss nomestais svars ir tikai uztura maiņas rezultāts
Palmumāja2 @ 14.10.2024 22:26
Es šito jau pirms laika rakstīju, bet sapratu no komentiem, ka keto nav baigi veselīgi, ja? Vispār neēst ogļhidrātus? Es bez maizes nevaru!
Terra Incognita @ 14.10.2024 22:11Vai es kaut ko jaucu, vai Davidenko sakarā tika pieminēta keto diēta? Ja tā, tad stingri pieturoties var nomest ļoti daudz svara īsā laikā pat bez sporta. Keto diētā galvenokārt pārtiek no olbaltumvielām un taukiem, bet ogļhidrātus uzņem pavisam minimāli. Tādā veidā ir diezgan grūti dienā savākt pat 1200 kalorijas, ēdiens ir sātīgs un vienkārši ir grūti vairāk apēst. Tikai grūtā lieta ir to visu uzturēt ilgtermiņā, īpaši, ja cilvēkam ir insulīna rezistence (kas ir ļoooti daudziem cilvēkiem ar lieko svaru).
Mc.Queen @ 15.10.2024 07:00Beitika - resna un čīkst. Salceviča arī resna un nemāk ģērbties. Tagad Dimanta - arī resna un stulbi smejoties.
Jums kāda apaļīgā “influencere” šķiet OK? Vai visas sliktas? ?
Mc.Queen @ 15.10.2024 07:00Beitika - resna un čīkst. Salceviča arī resna un nemāk ģērbties. Tagad Dimanta - arī resna un stulbi smejoties.
Jums kāda apaļīgā “influencere” šķiet OK? Vai visas sliktas? ?
Meitenes, vai te ir bijusi diskusija par to, kādēļ dziedātāja Emilija Bērziņa ģērbjas/ izskatās kā džeks? Vai viņa pati par to kādreiz ir runājusi?
Palmumāja2 @ 14.10.2024 22:26
Es šito jau pirms laika rakstīju, bet sapratu no komentiem, ka keto nav baigi veselīgi, ja? Vispār neēst ogļhidrātus? Es bez maizes nevaru!
Yeahyeahyeahs @ 15.10.2024 09:34
Kāpēc kritika par nesvaru jāsavelk ar svaru? Dimantu tikko rādīja Četri uz koferiem. Viņa tur uzvedās neglīti. Smējās nevietā, dzēra, taisīja skandālus dzērumā un uz paģirām, bija liekulīga - par vienu konkrētu strīdu teica, ka ir Intrišas pusē, bet izteicās tieši otras strīdā iesaistītās puses Horena labā. Vispār visi tur uzvedās neglīti un Intriša vienīgā atstāja cilvēcīgu iespaidu, kas man bija pārsteigums, jo viņas tēls Tik tokā nepatīk. Ja Intriša taisītu saturu ārpus sava tēla, tad piesekotu viņai.