Dovana @ 28.09.2024 00:07Es šodien atpakaļ pēc pāris gadiem pieslēdzos sporta klubā. Mani iedvesmoja Fiļa Olga?
Vārdotāja @ 28.09.2024 01:10tā protams ir lētāk savā ziņā, jo ar vienu piegàjienu visu salabo, bet sedācijā pēc pacienta reakcijām nejūt vai nav par dziļu ieurbts utt, jo pacients iemidzināts. Ja pacienam nav kaut kas riktīgi, to nevar pateikt.
Nu vienīgais variants, ka ir laboti zobi pirms tam pie kaktu dakteres, kura nav visu izdarījusi kārtīgi un zobi zem plombas sākuši bojàties
amareto @ 27.09.2024 23:42Atkārtošos, bet šis nav skaisti. Tāpat kā krasta, kurusova… respect visam, ko Santa dara, bet šis ir pa traku
Palmumāja2 @ 28.09.2024 08:46
Cik viņai gadu? Izskatās kā sažuvusi večiņa… Ļoti bēdīgi. Tas nav krūšu kauls, tas ir plecs bildē.
Claire @ 28.09.2024 09:18Meitenes, jums neliekas, ka Dvinska atkal ir gaidībās? Man viņa tāda aizdomīga šķiet?
Claire @ 28.09.2024 09:18Meitenes, jums neliekas, ka Dvinska atkal ir gaidībās? Man viņa tāda aizdomīga šķiet?
Teikt jau var vienu, bet dzīve var izspēlēt visādus jokus😁Inelle @ 28.09.2024 09:39
Viņa teica, vairāk bērniem, nē
Un nodomāju, viņa jaunāko bērnu auklē? Tikai tusē apkāert. Ig klusē par viņas mātišķumu.
sedācija neiemidzina, sedācijā pacients ir pie apziņas🤔Vārdotāja @ 28.09.2024 01:10tā protams ir lētāk savā ziņā, jo ar vienu piegàjienu visu salabo, bet sedācijā pēc pacienta reakcijām nejūt vai nav par dziļu ieurbts utt, jo pacients iemidzināts. Ja pacienam nav kaut kas riktīgi, to nevar pateikt.
Nu vienīgais variants, ka ir laboti zobi pirms tam pie kaktu dakteres, kura nav visu izdarījusi kārtīgi un zobi zem plombas sākuši bojàties
Inelle @ 28.09.2024 09:39
Viņa teica, vairāk bērniem, nē
Un nodomāju, viņa jaunāko bērnu auklē? Tikai tusē apkāert. Ig klusē par viņas mātišķumu.
ar televīziju jau ir tā - ja ātri nebūsi atpakaļ un formā, atradīs citu. Mums TV dīvu netrūkst. Nebūs Rūta, būt citaOriona @ 28.09.2024 13:22
Viņa vienkārši grib būt tā stilīgā mūsdienu mamma, kas ir visur un dara visu, lai viņai intervijā pajautātu:- kā tu to visu paspēj? Un tad viņa atbildētu:- es nepaspēju, bet būtībā tas ir laika menedžements, un ģimene ir mans stiprais plecs palīdzībā.?
Sēdēt mājās ar zīdaini?? Nu ne tak, cik daudz pasākumi un laika ziņas notiks bez viņas līdzdalības. To nevar pieļaut.
Oriona @ 28.09.2024 13:22
Viņa vienkārši grib būt tā stilīgā mūsdienu mamma, kas ir visur un dara visu, lai viņai intervijā pajautātu:- kā tu to visu paspēj? Un tad viņa atbildētu:- es nepaspēju, bet būtībā tas ir laika menedžements, un ģimene ir mans stiprais plecs palīdzībā.?
Sēdēt mājās ar zīdaini?? Nu ne tak, cik daudz pasākumi un laika ziņas notiks bez viņas līdzdalības. To nevar pieļaut.
Lanalv @ 27.09.2024 22:55Un vēl mani interesē kādēļ pajuka Betas Beidz, Roja un Kristiānas Grāmatiņas draudzība ?
amareto @ 27.09.2024 23:42Atkārtošos, bet šis nav skaisti. Tāpat kā krasta, kurusova… respect visam, ko Santa dara, bet šis ir pa traku
Lanalv @ 27.09.2024 22:53Bet nu re- Simona atkal redzama kopā ar savu vīru! Tā ka vasarā padzīvoja atsevišķi un ir atgrizusies kopdzīvē!
olga22_olga22 Tur tiešām ir no kā iedvesmoties! Ļoti viņai spēcīga fiziskā sagatavotība, kā viņa spēj līdzsvaru noturēt vispār bomba! 👌 Kristinkai savu nožēlojamo kardio trenažiera soļošanu labāk vispār nelikt. Oj, oj, oj uz ko tas Oļegs ir nomainījisVarava @ 28.09.2024 01:13
Kāds Olgai IG? Arī gribu iedvesmoties:)
Paldies.
Hermiine89 @ 27.09.2024 23:52Oj! Krūšu vietā tikai kauls izlīdis. Žēlīgi. Cerams, ka pārejoši. Negribas ticēt, ka izdilusi mērķtiecīgi. Varbūt šķiršanās dēļ.
Vārdotāja @ 27.09.2024 12:11Jēziņ, Elīna.
Tas, ka Tu raudi ir Tavas pašas vaina…. Tik mazam bērnam ņemt ārā nervus…
Saprotiet taču, ka ārstēšana “miegā” ir pats pēdējais, ko var darīt, ja viss ir tik tālu aizlaists.
Zeme atveries!!!!!!!!
nu jau, nu jau. Abas dāmas taču ir krasi atšķirīgas.Dovana @ 28.09.2024 19:11olga22_olga22 Tur tiešām ir no kā iedvesmoties! Ļoti viņai spēcīga fiziskā sagatavotība, kā viņa spēj līdzsvaru noturēt vispār bomba! ? Kristinkai savu nožēlojamo kardio trenažiera soļošanu labāk vispār nelikt. Oj, oj, oj uz ko tas Oļegs ir nomainījis