vai ne? Kā tāds kucēnsOriona @ 14.09.2024 23:52Kā tas Jurijs skatās uz Jelinsku. Nu baaac.
Vārdotāja @ 16.09.2024 16:16bet dalībniekiem taču arī ir jāmaksā, vai ne?
perfekti teikts 🤣🤣🤣🤣LabaDabaDa @ 16.09.2024 16:16
Es atvainojos, bet kādai garīgi veselai sievietei tiešam vajag stilistu, lai neģērbtos kā Kiviča? :D Tur, man liekas, pietiek izberzēt acis. :D
MatildeR @ 16.09.2024 16:44
Jā, no pāra par pasākumu ar nakšņošanu kaut kas mazliet virs 1000€
susla @ 16.09.2024 18:30
Nopietni? Normāls cipars par tusiņu uz dažām stundām. Par to piķi jau var nobukot pasaulslavenas izrādes vai koncerta apmeklējumu Parīzē utt. un pat avio biļetes ceļojumam turp un atpakaļ. Lai klausītos Aminatu un uzēstu pa starpai, nu ļoti sālīts pasākums.
Bet tur izskatās, ka puse ir savējie sadarbību cilvēki un draugi.
Tas bija kā atsauce no filmas...Tuana @ 16.09.2024 18:34
Lai paskatītos kā Roberto vīnogas ar basām kājām spainī sabradā:D
Tas moments man visspilgtākais likās. Ehh, ko tik tiem māksliniekiem nenākas darīt par naudu, kā tādiem galma ākstiem sazin kas jāizgudro, lai pārsteigtu kungus..
Tuana @ 16.09.2024 18:34
Lai paskatītos kā Roberto vīnogas ar basām kājām spainī sabradā:D
Tas moments man visspilgtākais likās. Ehh, ko tik tiem māksliniekiem nenākas darīt par naudu, kā tādiem galma ākstiem sazin kas jāizgudro, lai pārsteigtu kungus..
charisma @ 16.09.2024 14:36
Piekrītu vārds vārdā par Punculi. Biju abonējusi viņas Telegram stila kanālu un pārtraucu pēc viena mēneša. Ļoti švaks saturs un ož pēc haltūras no Puncules puses - to kanālu izvelk tikai tā kosmetoloģe Darja, kura tiešām lika vērtīgus produktu apskatus. Principā vējā izmesta nauda. Nemaz nerunājot par Lauras personību - neviens viņai nav pateicis, ka augstprātība un riebīgums komunikācijā pret citiem galīgi nav seksapīla pazīme.
Salīdzinājumam - šobrīd esmu arī Signes Sprogas un Jūlijas Verbickas stila projektos, abi ir galvas tiesu augstāk par Puncules kanālu. Signe ļoti patīk savas foršās personības un stila izjūtas dēļ, savukārt Verbicka ir maksimāli profesionāla. Meitenes, ja gribat vērtīgāko stila kanālu, tad viennozīmīgi tas ir pie Verbickas.
cory @ 16.09.2024 19:56
Paldies, dāmas, ka padalījāties!
Man laikam lielākā problēma ar tiem stila maratoniem ir tāda, ka īsti nevaru ne Signes, ne Tonnes, ne Verbickas kanālos atrast, kā īsti izskatās tie stila maratoni. Visur tikai- gribi zināt, kā ģērbties rudenī, samakā 50-60 eiro un uzzināsi. Kaut kāda nojausma par to, ka attiecīgais stilists posto bildes/video no veikaliem ar aktuālajām lietām ir, bet es negribu vienkārši skatīties uz 'plikiem' sakombinētiem komplektiem, ja to var internetā par velti atskatīties. Un to, ka skinny jeans nav aktuāli šobrīd, to es arī saprotu. Man laikam būtu aktuāli saprast, kādām bāzes lietām jābūt garderobē rudenī un kā tās apspēlēt, piem ar aktuālajām rudents tendencēm. Un galīgi negribās, lai viss ko atrāda tajā grupā ir massmarket kā Zara un H&M. Pēdējā laikā cenšos investēt kvalitatīvākās lietās un gribētos arī dzirdēt, ko šīs stilistes domā par dizaineru lietu iegādi. Tās, kas ir piedalījušās kādā no tiem maratoniem, vai reāli manas vēlmes var izpildīt ar kādu no tām grupām vai man vienkārši jāņem privātā konsultācija? ?
600 eur vienai personai BEZ nakšņošanas.MatildeR @ 16.09.2024 16:44
Jā, no pāra par pasākumu ar nakšņošanu kaut kas mazliet virs 1000€
mīlestība tur sen nav. pieļauju, ka elīna ir līdzatkarīga vienkārši. artjoms jau sen viņu ir pasūtījis, bet kā pati elīna citā sezonā sbf teica, viņa ir kā atkarībniece un atkarība ir artjoms. jebkura sevi cienoša un mīloša sieviete jau pēc pirmās figņas būtu sapakojusi bērnus un mantas un dzīvotu savu labāko dzīvi ar normālu vīrieti. elīnai, acīmredzot, patīk mazohisms un patīk, ja pret viņu izturās kā pret s*du.Vārdotāja @ 16.09.2024 20:03Jebal… piedošanu. Neskatos stv un tos šoviņus. Man pietiek paskatīties pāris epizodes ar Gluzunovu un no Artjoma vēmiens nāk.
Tur tač abu starpā tāda agresija, pilnīgas kakas. Kur tur ir mīlestība?
Ariete @ 16.09.2024 20:04Tas pasākums ir latviešu šikošana "jo krutāk, jo labāk" ?
Slimība.Veiksme @ 16.09.2024 20:58Klau, Madara Raabe nav stāvoklī? Jeb ir kāds cits izskaidrojums svara pieaugumam? Baigi labi var redzēt pēdējā reelaa.
Zīmuļi tur iet kas grib pazīmēties 🤣susla @ 16.09.2024 20:13
Tā jau smuks tas pasākums, bet nu par cenu šoks. 600€ vienai personai. Bet par ko? Par iespēju pasēdēt skaisti dekrorētā telpā, kuru izdekorē aģentūra un paēst no name šefpavāra ēdienus ( tā pati saimniece esot izteikusies, savulaik) un padzert kaut kādus virs vidējā šampjus, klausoties Aminantu? Man vienai tas liekas neadekvāti? Max 300€ par personu un arī jau tā zin.
Ariete @ 16.09.2024 21:17Jeļa pēdējā storijā raksta tā, it kā kaut ko būtu sasniegusi pati. Visu apmaksāja pirmais vīrs un tagad O. Vadīt un atjaunot muižu ja rokās ir miljoni nav nekāda māksla. Ne jau viņi pelna kaut ko ar to. Nedomāju ka var atpelnīt to cik tur ieguldīts.