chiepinja @ 27.07.2023 06:49Jūs dāmas te zināt visu...kas Alīnai Peinerei tie pa legingiem pēdējā bildē? ?
bet tie nav kokvilnas un nav ādas, interesē kur tādus var LV iegādāties 🤔cory @ 27.07.2023 07:09
Gan jau tie paši, kas Vizlai viņas bildēs. Viņām tas stiliņš tāds vienāds un mēdz uzvilkt arī vienādas drēbes. Bet ja nopietni, tad pārāk basic melni legingi, lai pateiktu brendu no bildes vien.
Clara @ 27.07.2023 07:50Timma,protams,nav inteliģences paraugs, bet tik ilgi dzīvojot ārzemēs,kur pārsvarā viss notiek angļu valodā, tās biežās gramatikas kļūdas storijos ir kaut kas cits.
noskaidroju - SKIMSchiepinja @ 27.07.2023 09:52bet tie nav kokvilnas un nav ādas, interesē kur tādus var LV iegādāties ?
Gardenia @ 26.07.2023 21:26Tos visus eskorta faktus visa Rīga zina un vēl vairāk. Pārējais ir itin viegli noskaidrojams! Tu vēl kā tāds riktīgi labs advokāts varētu uzņemties aizstāvību viņas dabas dotajam skaistumam. Noteikti domāsi, ka tas viss arī no interneta ņemts. Atklāšu Tev noslēpumu plastiskās operācijas viņai ir ļoti daudz Tu pat nevari iedomāties pēc kādas čigānietes viņa kādreiz izskatījās pirms Kaspara un Kaspara sākumā.
Gardenia @ 26.07.2023 22:21Ta nu gan problēma? tak pie kaspara FB, ja dzīvā ēterā nekad nebiji pati redzējusi.
Mani nekrata neviens no viņiem, arī neapdiršu. Tikai gaidīju Kazanovska nākamo balagānu, domāju neviens netic, ka būs pa mierīgo. Tas nu tikai būs atkarīgs no tā cik viņš ieriebt gribēs. Tories sagādāja visiem jautrību👍dzestaislietotajs @ 27.07.2023 16:18
aa znachit visa riga staveja klat? vai tomer visa riga iet pec viena tante teica, jo vairak naudas ka visam parejam vecenem, kas ir arii ta “visa riga”.
Un ko tu te tagad starpini par tam plastiskajam? Viņa pati ievieto to. Ka tikai kadu nodirst, man liekas tad, kad trukst argumentu tad ari izskata tēma tiek paņemta. Saki, ko tu gribi, bet es šeit runaju par to, ka tu tik labi zini, ka vina eskorta stradaja? Pati esi no eskorta? Kopa stradajat? Tavs viirs pasutija? vai reali tikai no nostastiem????? Nu pasaki konkretu faktu, nevis “ VISA RIGA ZINA”, taka tads bernu dwrxa berns, “BET VISI…” ???
Nu ok vinai ir plastiskas operacijas, talak? tevi tas krata? to var redzet un vina pati to publisko.
chiepinja @ 27.07.2023 10:24noskaidroju - SKIMS
Protams, Vizlas autoritāte, kā neiedomājos.
man liekas, ka tie ir tie pa 76€. Smuki gan 👍cory @ 27.07.2023 17:57
Jā, skims bija mana pirmā doma, bet es īsti nevarēju skims mājaslapā atrast modeli, kas atbilstu (koriģējošie nebija pilni legingi, bija sporta, bet ar logo uz ceļa un vēl vieniem basic melniem bija tas savilkums/kroka uz dibena) tapēc atmetu ar roku ? Katrā ziņā Alīnai labi viņi izskatās un augums arī viņai labs.
Liani @ 27.07.2023 19:23Es kko laikam nesaprotu, Maija Rozīte velk lencīšu topiņus, zem kuriem vel krūšturu lences ārā lien. Tas ir ok? Kādreiz es vilku tādus topus ar bezlencīšu krūšturiem, ka tik neredz krūšturlences.
Liani @ 27.07.2023 19:23Es kko laikam nesaprotu, Maija Rozīte velk lencīšu topiņus, zem kuriem vel krūšturu lences ārā lien. Tas ir ok? Kādreiz es vilku tādus topus ar bezlencīšu krūšturiem, ka tik neredz krūšturlences.
nē nu jā @ 28.07.2023 00:09
Ak tu mūžs, un kas tur tāds? ???