100% amen!Arahne @ 29.12.2022 14:51
Man ir nepieciešams viens medikaments, kas visus entos gadus nāca no Krievijas. Šobrīd šo preci vairs LV neieved, bet ir aptiekas, kur vēl noliktavās ir atlikumi. Meklēju šīs aptiekas un sūtu šo medikamentu. Tad, ko - esmu PAR Krievijas karu, man jāemigrē uz Krieviju un esmu Putina fans? Jūs pašas vispār filtrējat? Aitas, jebal
baigi jau bumbas un spridzeklis ar granātu sponsorējis no funkcionālā ēdiena 😀😀😀😀😀 te jau galējībās un vienkārši dažas ir slimas fanes ukrainas Zeļenskim, starp citu, kurš uz interviju ieradās 1,5 paku vērtā jakā😀, ak vai, Ukrainā tak karš bet zeļenskim pufele pa pusotru paku😀, diez kāds sēžot pagrabā tumsā to ievērtē? Vai visas tās Ukrainas “soskas” , kuras brauc uz Vāciju Angliju pie kosmetologa jo re ,Ukrainā viss ciet 😀 vai vēl daža laba , kuru sauc par Sofiju Stužuku ieemigrēja Latvijā un arī čīkst , ka te sūdīgs manikīrs un lidos nez kur tur , lai filleri savā sapampušajā sejā vēl ietriektu😀 un kameras priekšā paraudātu kā re mīl ukrainu un viņai tur kaut kas sāp😀Lula @ 29.12.2022 14:46
forums nebeidz pārsteigt ? Nu labi, ne viss forums, bet daži indivīdi. Tas ir mindblowing, redzēt, ka kāds vēl atbalsta rus preču pirkšanu un pārdošanu. Ok, viss apnicis, nu neiziedo, dzīvo savā burbulī, bet aizstāvēt kara finansēšanu? wow
HARDLUXURY @ 29.12.2022 13:59laikam te dažas aizmirst paskatīties kā paši latvieši dzīvo ikdienā, ípaši pensinonāri. Apnikusi šitā ukraiņu bāšanu priekšā un pakaļā un kā kas , tā arguments. Starp citu “Hruščova” Jūsu mājas lielākās daļas arī ir krievu laiku un krievu celtas?? viss emigrējiet uz ukrainu?
Arahne @ 29.12.2022 13:45
Šis man arī apnicis. Kad pašu bērniem vajadzēja, nevarēja 50tk saziedot, kad Ukraiņiem - lūdzu, ņemiet visu, pat apenes atdošu! ZB šis uzpūstais burbulis!
Arahne @ 29.12.2022 13:45
Šis man arī apnicis. Kad pašu bērniem vajadzēja, nevarēja 50tk saziedot, kad Ukraiņiem - lūdzu, ņemiet visu, pat apenes atdošu! ZB šis uzpūstais burbulis!
Apple of my eye @ 29.12.2022 15:35
Nav jēgas, apsēstie nedzird, bet tieši tā - viss karš un vājprāts, kas ap to darījās (un darās), ļoti labi parāda, ka lielākā cilvēku masa ir pilnīgs aitu bars, ko var tik viegli kontrolēt ar ziņām. Cik viegli novērst uzmanību, sarīdīt vienu pret otru, ielikt galvā domas, ko domāt un par ko uztraukties
Krizdole @ 29.12.2022 12:06Tas Maijas Rozītez stils ? ok, vienmēr īss un vēl īsāks kleitas, jo jāparāda tievās kājas, jo DJ-meitene, bet tie zābaki ? augstā mode?
u.604737e44a238 @ 29.12.2022 16:31Kad brīnos, kas gan vēl pērk NL mēslus, kas vēl joprojām cepas par Covid vakcīnām, kas balso par Šleseru un kam Lembergs šķiet baigi foršais čalis, es palasu šo forumu, un man viss top skaidrs.:D Kremļa trollis pat klaču forumā pamanās skaitīt, cik daudz naudas Zelenskis par savu jaku izdevis... Kā daļa skrēja ar puķēm krievu tankus sagaidīt toreiz, tā būtu papilnam tādu cilvēku arī tagad. Šoreiz gan, pateicoties ukraiņiem, cerams, to nepiedzīvosim. Manā burbulī, par laimi, cilvēki joprojām ziedo, joprojām aktīvi seko līdzi ziņām, svin visas ukraiņu uzvaras un jūt līdzi ukraiņiem visos uzlidojumos un uzbrukumos. Karš turpinās un paldies tām, kas to atgādina, ja gadījumā kādai "neitrālai un mieru mīlošai būtnei" tas aizmirsies.
HARDLUXURY @ 29.12.2022 13:59laikam te dažas aizmirst paskatīties kā paši latvieši dzīvo ikdienā, ípaši pensinonāri. Apnikusi šitā ukraiņu bāšanu priekšā un pakaļā un kā kas , tā arguments. Starp citu “Hruščova” Jūsu mājas lielākās daļas arī ir krievu laiku un krievu celtas?? viss emigrējiet uz ukrainu?
guccibabe @ 29.12.2022 14:53
Ok, tas ir viens, bet tajā pašā laikā arī Ukrainai ziedo naudu/kara tehniku, lai šis karš turpinātos. Koks ar diviem galiem, kas nebeigsies kamēr abām valstīm tiks piegadāti ieroči u.tt.
Un te neaizstāvu ne Krieviju, ne Ukrainu.
guccibabe @ 29.12.2022 14:53
Ok, tas ir viens, bet tajā pašā laikā arī Ukrainai ziedo naudu/kara tehniku, lai šis karš turpinātos. Koks ar diviem galiem, kas nebeigsies kamēr abām valstīm tiks piegadāti ieroči u.tt.
Un te neaizstāvu ne Krieviju, ne Ukrainu.
Es gan ieteiktu pašiveret par tuvāko laiku.sakot ar 2014 gadu pēc Krimas aneksijas.Un kāpec tagadeja situacija ir tāda kāda ir.Jo mūsdienu paaudzei tas ir tāls un nereāls,( 1,2 pasaules karš,padomju laiki vēl senāki kari),tas viss ir jazin bet tas neatbilst šai paaudzei.Daļai sabiedribas ir iesēdies viens scenārijs,daļai cits.Vislabāk ir papētīt,pēdējos 25 gadus.kas Mūsu mierigajā LV(ja tā var teikt) sapņos nv rādijies.Globuss @ 29.12.2022 19:07krievijas fanītēm un visiem, kuri vēl nav noskatījušies Edvīna Šnores dokumentālo filmu “The soviet story” (2008. g.), iesaku to noskatīties. Youtube ir iespējams noskatīties šo filmu latviešu valodā (“Padomju stāsts”), arī angļu un citās valodās.
par profila "cepuri",Teksts bija ne tā noformulēts.Nikai bija "ārstē bailes un trauksmi" hipnokouči nearstē..Sprinģe uzrakstija iestādem ,lai informē,lai nomainītu tekstu.Nika nomainija,ja kas.brunettte9 @ 29.12.2022 20:38
Kas? Ko? Kā?? ???