Brendija @ 13.10.2022 18:47Pēc vēdera formas jau nu toč neko nevar noteikt ? man visi draugi pareģoja meitu. Piedzima dēls?
Ceru, ka Dzenīte dabūs to dzimumu, ko vēlas, varbūt atmaigs un atplauks, un būs ne tik kašķīga, kā ar dēliem. Varbūt visa vaina bija dzimumā, ka viņa tik īgna? Nabaga puiši☹
Maija ... @ 13.10.2022 17:55
Saderam uz 100 eur?
ja jā ,katad .man bija divi pilnībā dažādi formas un vēl visi vecie ļaudis otrajā gr tieši teica,ka būs puisītis līdz pēdējam. Bet nekā 🤣Maija ... @ 13.10.2022 19:07
Var, ja māk atšķirt. Piemēra pēc var apskatīties kāds vēders bija Nīmanei un kāds ir Dzenītei, bet nu, gan jau, ka drīz Dzenītei būs gender reveal video, kur redzēsim.
mēģinās tikt? Dzimums takā mainās vēderā uz dzemdēšanas brīdi?😁Maija ... @ 13.10.2022 17:35Dzenītei ar vienu būs vieglāk pēc dvīņiem, varēs vairāk izbaudīt. Redzēs, vai mēģinās tikt pie meitas, jo pēc vēdera redzams, ka būs šis bērniņs arī būs puika ?
Marleena @ 11.10.2022 19:50Benčikam tā zilā acs ir tāpēc, jo ieskrēja durvīs, kā rezultātā stipri atsita vaigu un viss aizgāja uz aci. Acs viņai nesāp, sāp tieši vaigs.
Vajag skatīties laivus līdz galam, tad arī viss tiks zināms. Neviens viņai nav iesitis.
krixis3 @ 13.10.2022 23:44Nesekoju Dzeniitei, bet kad man patika....ka tik ilgi saglabāja noslēpumā grūtniecību. Jo pēc vēdera var saprast, ka laiks jau paliels. Šoreiz pat nav svarīgi vai lai cilvēki paši sāktu interesēties foruma iespaidā vai haios vai kas cits. Bet tas man patika. Nevis kā didrihsone jau 10 nedēļā paziņoja
nightjar @ 13.10.2022 23:38Šeit tāds skaudiens par Jutu lasās. Cilvēks bauda dzīvi, jaunas attiecības, un abi izskatās ļoti labi kopā. Jā, nav Juris pats klasiski izskatīgākais bildēs, bet var redzēt, ka ir cilvēks, kas māk labi dzīvot, ar labu draugu loku, un nav viss jāpakārto Instagramam.
No tāda, kā Gints, jāmūk pa gabalu.
SantaBarbara @ 13.10.2022 23:55
Kāpēc uzreiz skaudiens ,tas tikai forši ,ja ir laimīga!Ja,vien vina ir īsta un atklāta pati pret sevi!
Kad ar Gintu bija ,tad sevi parādija pavisam savādākā gaismā bija baigā barbija -skaistas kleitas,eksotiski celojumi un fancy restorāni ,kā arī sludināja super veselīgu ēšanu vēlāk atzina ,ka tāda dzīve bija Ginta ietekmė !
Tagad berž vecu kemperi,staigā trenuškās,ker lašus un ėd picas!
Jautājums vai šī ir īstā Juta? Vai šī ir Juta ,kas ir Jura ietekmė,ko mēs redzam!?
Es ticu ,ka Juris ir foršs dzeks un māk pelnīt naudu,bet būtu Juris no Kekavas un pat ja ar prastu pelnīt naudu visdrīzāk Juta paietu garām neatskatoties …
IceCream @ 14.10.2022 00:46Nav man skaudība, dies pas. Esmu pieredzējusi paziņu lokā kā ar katru jaunu vīrieti pilnīgi citas intereses, cilvēks izplūst tajā otrā, tai pat laikā apgalvojot, ka nu atradis savu īsto es. Un pēc laika atkal cits vīrietis nāk ar jaunu dziesmu. Kā jau šajā diskusijā, izsaku savu viedokli par redzēto, ne jau viņai rakstu un mācu. Viņa savus storijus liek citiem cilvēkiem, tad nu attiecīgi rodas viedoklis.