core @ 12.01.2022 14:02Nu viņai bērni tā noteikti saka, tāpēc tādu izvēlējās :D
u.604737e44a238 @ 12.01.2022 17:37Bērni daudz ko saka, bet likt tādu analfabētismu par zīmola nosaukumu ir tipiski Dzenes stilā.
Gondons @ 12.01.2022 17:46
Neesmu nekāda Dzenītes fane vai aizstāve, bet kas tā par modi nodirst no galvas līdz kājam un par visu? Ja nepatīk cilvēks vai skauž viņa attīstība un panākumi, tad jāiet pavemt un vairs neskatīties uz to personu, jau iepriekš tika minēts, nav ko tirzāt vairs viņu šeit, jo nav nekas interesants. Vēl jo vairāk dirst par to, kā bērni runājuši un cik amizanti tas izklausās.
Par pašu zīmolu runājot, apsveicami, ka viņai izdevās kaut ko tādu realizēt un ar nosaukumu, kas nav tipiskais ‘dzenisu fashion’ , ‘dzenisu clothing’ utt. Vismaz tam ir kāda doma un nav tik ordinārs kā visi citi. Neizskatās arī, ka iet tik slikti, kā dažas gribētu, attīstās un ir kas arī pērk.
Lielākā daļa no visām nodirsējām dara savu 8/17 darbu vai sēž mājās ar bērniem un nevelta sevi nekādai izaugsmei. Pati forumu palasu tīri aiz intereses, jo visiem influenceriem nesekoju, bet ne jau nonstop nodiršu, jo vienkàrši kāds besī.
Sievietes, kad jūs kādreiz pratīsiet pateikt kādu labu vārdu vai vienreiz paturēt savu žulti pie sevis, ja kāds piepilda jūsu nepiepildīto sapni :D
woman_wonderland @ 12.01.2022 17:52Kad Jekaterina jautā par lāzerepilācijas meistaru, un Juta ieliek reklāmu ??
aha, man šis arī vienmēr liek pasmaidīt.jamaika @ 12.01.2022 18:00Nu kādēļ vienmēr visiem kaut kas skauž? Ja ko sliktu pasaka - “oooo skauž”, ja ko labu saka - “ooo fane”. Nu kas jums ir? ?
nu jau Dzenītes uzfilmētajā video, Jolanta sēdēja un ēda un nemaz neskatīās/nepiedalījās sarunās ar viņiem. Nezinu, man izskatījās izbesījusies, varbūt vienkārši nogurusi.Valdet @ 12.01.2022 18:48Es domaju uz 1 vai 2x tiksanas reizem Dzenitei ar Jolantu ir ok. Bet manuprat, vinas nevareru but draudzenes. Jolanta ir parak atklata un godiga, Dzenite atri vien apvainotos. Un tapat Jolantai Dzenite parak ariskiga. Nu tas ir mans viedoklis no malas.
la femmina @ 12.01.2022 19:03
jamaika @ 12.01.2022 16:33Kristīnei Miljonei tie mati paliek ar vien drausmīgāki un drausmīgāki, kaut kādas divas šķipsnas pieaudzētās. Viņai vajadzētu noņemt tos pieaudzētos matus un uztaisīt īsu griezumu un kārtīgi sākt atveseļošanās darbus. Aiziet uz tām pašām atjaunojošām procedūrām, rekonstruktoru. Nu tik traki. ?
Dzenîtes utes centieni audzèt popularitàti ir tik zemiski 😅😅😅Nemierīgā @ 12.01.2022 15:48Un es domāju, kāpēc Dzenīte atvēra kontu! Ak tad tāpēc, ja viņu ietagoja konts, kuram ir 80 k followeri! LOL!
Viņa tak ir viena losene. Nu vismaz 200 sekotājus savāca klāt! Un par bērniem, protams , normāli , ka bērni kaunas, bet vai normāli, ka muterītei svarīgāk story uztaisīt, kā savaldīt sīčus, nu nezinu, nezinu.