atkarīgs, kas Tavā izpratnē ir visas :D šobrīd redzēju divus cilvēkus, sevi ieskaitot,jā,neticams skaitlis, ko varētu cilvēks iemantot savā dzīves gājumā!Raella @ 10.01.2022 19:59Visas te tā pazīst Edgaru vai viņš kāda vietējā slavenība? ?
Vai tad pirms viņa Danenbergsone bija kaut kāda no pagrīdes nākusi,ja viņš to savāca?nodzērušos,no sliktas ģimenes utt
Edgars no malas šķiet jauks,bet vienreiz pasūtīju balonus,nu galīgi neradija par sevi iespaidu kā par labu,jauku pārdevēju,lai gan sūtījums bija par 80 eur un vel samaksāju par piegādi uz Rīgu,kā bija runāts
Vēsi izkāpa no auto, un pat nepalīdzēja ielikt man tos iekšā
Lai gan nu jā Kristīne vispār tai brīdī sēdēja mašīnā,pat ārā neizkāpa ? man kaut kā pieredze,ka visi tie mazie uzņēmēji vienmēr ļoti jauki pret klientiem
piparkucina1 @ 10.01.2022 19:54Sveikas!
Ir ļoti daudz influenceru, aizdomājos par to, kuram es vispār ticu un uzticos par to, kas tiek reklamēts.
Ja Tev būtu jāizvēlas viens influenceris, kura viedoklim tici un uzskati, ka reklāmas par produktiem nav meli (+protams, piesaista arī personība), kurš tas būtu? Bet tikai vienu favorītu! Un kas tieši raisa uzticību?
Lai izdevies vakars! Būšu priecīga palasīt Jūsu viedokļus :)
Par Kristīni neko nezinu un viņas pagātni, jo pazinu jau tikai Edgaru. Viņš bija ļoti jauks,pieklājīgs, skolas mīlulis visiem, vienmēr meitenēm vēra durvis,nesa uz rokām, arī vecāks būdams, palika tāds pats.
mm es par to noteikti neatstātu rūgtumu sevī,jo tiešām nekad nevar zināt, varbūt Kristīne iznesa smadzenes :Dtādā ziņā mums baigi viegli kaut ko sadomāties, bet nezinam to fonu. Mazums, Kristīne sados mizā par to,ka uzsmaidīja citai sievietei :D mani tas tiešām nepārsteigtu , bet tas ir tikai minējumsRaella @ 10.01.2022 20:19Vinš pat nepasmaidīja ne brīdi,kā smaida pārsvarā visos story, ok varbut slikta diena,bet mēs taču visi zinām,ka pārdevējam nav sliktu dienu,viņam jābūt laipnam un smaidīgam visu laiku
Katra zina esmu daudz pirkusi no vietējiem mazajiem,jaunajiem uzņēmējiem un tur bija cita attieksme
Jā šī pat neizkāpa ārā,gribeju vismaz dzīve apskatīt ?
Un to,ka viņa nestrādā pat ne hobija līmenī,to es gan nesaprotu,ka sievietei nav sava nauda
Vinš pat nepasmaidīja ne brīdi,kā smaida pārsvarā visos story, ok varbut slikta diena
Marleena @ 10.01.2022 20:30
Viņam noteikti bija slikta diena. Jo nekad neesmu redzējusi viņu nesmaidot. Un kopā ar viņu es esmu bijusi diena dienā, vairāku gadu garumā. Un jā, nenoliegšu, ka arī man viņš patika. Viņš bija meiteņu mīlulītis. Ļoti simpātisks un harizmātisks puisis.
Nu nez, domajat vinai maz laika aiznem atbildet visiem Kalnlaciem un Pupas baloniem?
. Gribēju vienreiz pasūtīt balonus uz dzimšanas dienu, aizrakstīju, pajautāju,kas un kā, sākumā man atbildēja,bet kad jau precizēju, ko un cik vēlos tad man vairs netika atbildēts. Kaut kā nesmuki likās.