IetekMeļu tops

Reitings 38
Reģ: 23.12.2018
Nu meičukiņi ??? to kādai vajadzēja izdarīt! ?
Šeit par visām ieteklmelēm + un -
vegānēm, nevegānēm, resnām un sportistēm
28.10.2019 18:36 |

Patīk
Reitings 613
Reģ: 05.08.2020
Raella @ 10.01.2022 19:59
Visas te tā pazīst Edgaru vai viņš kāda vietējā slavenība? ?
Vai tad pirms viņa Danenbergsone bija kaut kāda no pagrīdes nākusi,ja viņš to savāca?nodzērušos,no sliktas ģimenes utt
Edgars no malas šķiet jauks,bet vienreiz pasūtīju balonus,nu galīgi neradija par sevi iespaidu kā par labu,jauku pārdevēju,lai gan sūtījums bija par 80 eur un vel samaksāju par piegādi uz Rīgu,kā bija runāts
Vēsi izkāpa no auto, un pat nepalīdzēja ielikt man tos iekšā
Lai gan nu jā Kristīne vispār tai brīdī sēdēja mašīnā,pat ārā neizkāpa ? man kaut kā pieredze,ka visi tie mazie uzņēmēji vienmēr ļoti jauki pret klientiem
atkarīgs, kas Tavā izpratnē ir visas :D šobrīd redzēju divus cilvēkus, sevi ieskaitot,jā,neticams skaitlis, ko varētu cilvēks iemantot savā dzīves gājumā!
Par Kristīni neko nezinu un viņas pagātni, jo pazinu jau tikai Edgaru. Viņš bija ļoti jauks,pieklājīgs, skolas mīlulis visiem, vienmēr meitenēm vēra durvis,nesa uz rokām, arī vecāks būdams, palika tāds pats. Ciemos ejot, nesa ziedus visām mājas sievietēm, rūpējās par ciemiņiem, kad tie bija pie viņa un tā tālāk.
Tas kā ir tagad, ja godīgi, tad bail domāt,jo kā jau teicu, Kristīne nekad nevarētu būt viņa tips, bet no otras puses mēs jau nezinam aizkulises,kas un kā tur bija tik sīki
Kā izpaužas vēsa izkāpšana no mašīnas? Viņš vismaz izkāpa, bet Kristīne pat neizkāpa sasveicināties, tas gan man šķiet jocīgi,ja atbrauc abi pie saviem klientiem.
10.01.2022 20:14 |

Reitings 4759
Reģ: 22.10.2020
piparkucina1 @ 10.01.2022 19:54
Sveikas!
Ir ļoti daudz influenceru, aizdomājos par to, kuram es vispār ticu un uzticos par to, kas tiek reklamēts.
Ja Tev būtu jāizvēlas viens influenceris, kura viedoklim tici un uzskati, ka reklāmas par produktiem nav meli (+protams, piesaista arī personība), kurš tas būtu? Bet tikai vienu favorītu! Un kas tieši raisa uzticību?
Lai izdevies vakars! Būšu priecīga palasīt Jūsu viedokļus :)

Neviens ietekmelis nevieš uzticību. Visus viņu reklamētos produktus ielieku melnajā sarakstā.
10.01.2022 20:16 |

Reitings 244
Reģ: 06.01.2022
Par Kristīni neko nezinu un viņas pagātni, jo pazinu jau tikai Edgaru. Viņš bija ļoti jauks,pieklājīgs, skolas mīlulis visiem, vienmēr meitenēm vēra durvis,nesa uz rokām, arī vecāks būdams, palika tāds pats.

Tieši tādu es pazīstu Edgaru.
10.01.2022 20:17 |

10 gadi
Reitings 1282
Reģ: 07.12.2011
Vinš pat nepasmaidīja ne brīdi,kā smaida pārsvarā visos story, ok varbut slikta diena,bet mēs taču visi zinām,ka pārdevējam nav sliktu dienu,viņam jābūt laipnam un smaidīgam visu laiku
Katra zina esmu daudz pirkusi no vietējiem mazajiem,jaunajiem uzņēmējiem un tur bija cita attieksme
Jā šī pat neizkāpa ārā,gribeju vismaz dzīve apskatīt 😀
Un to,ka viņa nestrādā pat ne hobija līmenī,to es gan nesaprotu,ka sievietei nav sava nauda
10.01.2022 20:19 |

Patīk
Reitings 613
Raella @ 10.01.2022 20:19
Vinš pat nepasmaidīja ne brīdi,kā smaida pārsvarā visos story, ok varbut slikta diena,bet mēs taču visi zinām,ka pārdevējam nav sliktu dienu,viņam jābūt laipnam un smaidīgam visu laiku
Katra zina esmu daudz pirkusi no vietējiem mazajiem,jaunajiem uzņēmējiem un tur bija cita attieksme
Jā šī pat neizkāpa ārā,gribeju vismaz dzīve apskatīt ?
Un to,ka viņa nestrādā pat ne hobija līmenī,to es gan nesaprotu,ka sievietei nav sava nauda
mm es par to noteikti neatstātu rūgtumu sevī,jo tiešām nekad nevar zināt, varbūt Kristīne iznesa smadzenes :Dtādā ziņā mums baigi viegli kaut ko sadomāties, bet nezinam to fonu. Mazums, Kristīne sados mizā par to,ka uzsmaidīja citai sievietei :D mani tas tiešām nepārsteigtu , bet tas ir tikai minējums
10.01.2022 20:22 |

Reitings 2588
Reģ: 10.09.2021
Nu nez, domajat vinai maz laika aiznem atbildet visiem Kalnlaciem un Pupas baloniem? Jus pat nespejat iedomaties cik biezi daudz raksta un uzdod visus jautajumus. Manuprat, apsveicami, ka tads darbs, lai sanaktu laika ari saviem berniem. Un Kristine ir stastijusi pasa sakuma, ka viniem ar Edgaru interesants stasts, ka sakuma viss nebija gludi - tas nav nekads noslepums.
Tik interesanti kas tur toreiz vinai notika ar Nimani, ka sanaidojas. Ar Dzeniti tak ari sastridejas. Un tad Nimane aizskreja draudzeties ar Dzeniti 😁
10.01.2022 20:24 |

Patīk
Reitings 613
Tik ļoti ceru,ka Kristīne nav izvirzījusi ambīcijas, ka re, uztaisīji bērnus, tagad apgādā mūs :D tas kā viņi sagāja kopā un bērns tik ātri, ir pārāk dīvaina lieta,jo Edgaram īsi pirms tam bija nenormālākā iemīlēšanās ne Kristīnē :D kur tas pazuda, kur parādījās Kristīne, ej nu saproti
10.01.2022 20:25 |

Reitings 244
Vinš pat nepasmaidīja ne brīdi,kā smaida pārsvarā visos story, ok varbut slikta diena

Viņam noteikti bija slikta diena. Jo nekad neesmu redzējusi viņu nesmaidot. Un kopā ar viņu es esmu bijusi diena dienā, vairāku gadu garumā. Un jā, nenoliegšu, ka arī man viņš patika. Viņš bija meiteņu mīlulītis. Ļoti simpātisks un harizmātisks puisis.
10.01.2022 20:30 |

10 gadi
Reitings 1282
Reģ: 07.12.2011
Ja nenoliedzami simpātisks un patīkams šķiet no malas tas gan
Ko viņš viņa atrada😀
Viņu abi vecāki gan nekad nav kopā redzēti,varbūt pat nepatiesas
No malas jau šķiet,ka Kristīnei labas attiecības ar viņa vecākiem, ja jau tik bieži tur uzturas
10.01.2022 20:40 |

Reitings 395
Reģ: 15.04.2015
Dvinska laika ziņās ļoti labi un jauneklīgi izskatās, nebiju iepriekš redzējusi viņu tv un ar uzacīm arī laikam nē 😁
10.01.2022 20:41 |

Reitings 56
Reģ: 15.07.2021
Marleena @ 10.01.2022 20:30

Viņam noteikti bija slikta diena. Jo nekad neesmu redzējusi viņu nesmaidot. Un kopā ar viņu es esmu bijusi diena dienā, vairāku gadu garumā. Un jā, nenoliegšu, ka arī man viņš patika. Viņš bija meiteņu mīlulītis. Ļoti simpātisks un harizmātisks puisis.

Kur jūs redzat simpātisku? Manā gaumē nav arī tumšādaini, muskuļoti vīrieši, bet ka vairākas pēc kārtas raksta, ka simpātisks... Nop. Tāds mīksts liekas, pat nespēju izskaidrot viņa izskatu. Kristīnei pēc vizuālā manuprāt viņš it nemaz nepiestāv. Te es par raksturu neko nepiesienos, jo nepazīstu, vienkārši brīnos par to, ka vairākas raksta, ka simpātisks.
10.01.2022 20:47 |

Patīk
Reitings 3319
Reģ: 10.08.2019
Nu nez, domajat vinai maz laika aiznem atbildet visiem Kalnlaciem un Pupas baloniem?

Gribēju vienreiz pasūtīt balonus uz dzimšanas dienu, aizrakstīju, pajautāju,kas un kā, sākumā man atbildēja,bet kad jau precizēju, ko un cik vēlos tad man vairs netika atbildēts. Kaut kā nesmuki likās.
10.01.2022 20:50 |

Reitings 2588
Nezinu, Kristine ir ar saviem minusiem, bet visuma skaista meitene un milja mamma. Savulaik ar vinu komuniceju, bija loti atsauciga! Godigi sakot, biskjit liekas, ka jums tas Edgars parak patik, ka gribat noniecinat Kristini. Piekritu, ka kritiku neprot uztvert un chikstiga, ka nogurusi … bet nekas tads, lai tagad teiktu, ko vins vina atrada.
10.01.2022 20:52 |

Reitings 1089
Reģ: 28.08.2021
Edgars... iet runa par to vīrieti (bērnu tēvu, vīru, dzīvesbiedru-vienalga), kas ir Danenbergsones foto? Ja par viņu, tad sorry, gaume katram atšķiras. Galīgi ne manā gaumē, ne manā stilā. Pilnībā parasts vīrietis, ne ar ko neatšķiras no pārējiem. Un par skolas mīluli... khe, khe, nu nezinu gan ;)
10.01.2022 20:59 |

Reitings 244
Nav noslēpums, ka Edgars ballītēs bučojās ar tikko iepazītām meitenēm, kuras bija kaut cik simpātiskas. Ar Kristīni tas pats stāsts. Tikai Kristīne ātri apbērnojās.
Tāpēc arī kāzas nebija lielas. Bija ļoti pieticīgas.
Zinot Edgaru, kāzas būtu oi, oi kādas, ar savu lielo mīlestību, jo finanses tiešām atļauj.
Kristīne savukārt nākt no diezgan pieticīgas ģimenes. Ja viņai ne Edgars, nespīdētu tā sociālajos portālos, jo nebūtu ko parādīt.
10.01.2022 21:02 |

10 gadi
Reitings 24
Reģ: 19.11.2009
Kā pāri es gan viņus aizstāvešu. Ok internets, viss var nešķist tā kā ir patiesībā. Bet nu jūtas var redzēt starp viņiem. Un ok pieņemsim ka palika stāvoklī ātri, bet tak ģimene tika turpināta ar otru bērnu. Piekritīšu drīzāk viedoklim, kā pārāk dažām Edgars patīk un tāpēc ir tāda nepatika pret Kristīni 😉 Un lai arī Edgars nav tas saucamais mans tips, man viņš arī šķiet simpātisks 😀
Cik esmu komunicējusi ar Kristīni, super draudzīga šķita. Arī biju sūtījusi balonus, viņa pat palīdzēja man izveidot kompozīciju labāku lai nebūtu pārspīlēts. Nevaru pateikt nevienu sliktu vārdu. Veda man gan citi cilvēki, bet tāpat atsaucīgi. Piedāvāja pat līdz dzīvoklim uznest. Nevaru neko sliktu pateikt.
Ok postā atbildēja nepareizi, bet ja godīgi tā visi instagrameri atbild kad kādam kas nepatīk. Tur vajadzētu iemācīties citu komunikāciju.
Bet par tādiem infuluenceru pāriem...starp šiem es redzu saikni. Agrāk kad sekoju Dzenītei, tur gan man šķita ka nav tādas tās attiecības kā tiek pasniegtas, un to var teikt par daudziem.
10.01.2022 21:24 |

Reitings 2588
Nu Kristine atri apbernojas , nu un kas? Paskat kas sanacis, forsa un laimiga gimene. Edgars malacis, uznemas atbildibu! Citreiz dzive neplanotas lietas beigas izversas ta ka tam jabut, ja ne pat labak 🙃 man personigi Edgars neuzruna, bet senakajos live atstaja tiesam patikamu iespaidu, tads draudzigs un komunikabls, ka nebrinos, ka daudzam vins esot paticis 😁
10.01.2022 21:29 |

Reitings 2588
. Gribēju vienreiz pasūtīt balonus uz dzimšanas dienu, aizrakstīju, pajautāju,kas un kā, sākumā man atbildēja,bet kad jau precizēju, ko un cik vēlos tad man vairs netika atbildēts. Kaut kā nesmuki likās.

Neuzrakstiji velreiz? Logiski, ka ta vestule tad tika nejausi atverta vai piemirsies atbildet. Man ar citiem ta ir bijis. Tadas lietas medz notik, tados gadijumos uzrakstu velreiz un viss atrisinas.
10.01.2022 21:32 |

Patīk
Reitings 613
Gribētos atļauties pateikt,ka man nav padsmit gadiņi, lai dusmotos uz sievieti, kura ir kopā ar vīrieti, kurš,manuprāt,ir simpātisks. Manā izpratnē Edgars ir simpātisks,jo ilgi un dikti iepazinu viņu kā cilvēku, man pirmais iespaids nāk no iekšējās pasaules. Jā,jā, baigi saldi, bet tā ir :D ja man ar cilvēku ir izveidojušās gadiem ilgas jaukas attiecības un esam tiešām labi draugi,gan ar ģimeni, gan pašu, man cilvēks tiešām šķiet skaists.
Par Edgaru, kā jau iepriekš teicu, visu cieņu, ka viņš ir kopā ar viņu un nav aizmucis, jo tā tiešām ir jāprot. Es tikai nesapratu kā viņiem saskan, jo viņa nav no viņa gaumes plaukta, bet minēju arī to, ka mēs jau visu nezinam, cilvēki mainās, gaumes arī.
10.01.2022 21:45 |

Reitings 4
Reģ: 31.03.2021
Man arī tas Kristīnes Edgars absolūti nesimpatizē. Nav nedz simpātisks pēc sejas,un tas augums ir visnepatīkamākais-kā liels lempis.
10.01.2022 21:47 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits