IetekMeļu tops

Reitings 38
Reģ: 23.12.2018
Nu meičukiņi ??? to kādai vajadzēja izdarīt! ?
Šeit par visām ieteklmelēm + un -
vegānēm, nevegānēm, resnām un sportistēm
28.10.2019 18:36 |

Patīk
Reitings 613
Reģ: 05.08.2020
Bērniem ir jāļauj priecāties, gan dziedāt, gan darboties, gan baudīt bērnību, bet ir jāsaprot laiks un vieta, kad vajag uzvesties kulturāli
Kā var to nesaprast?
10.01.2022 15:32 |

10 gadi
Reitings 24
Reģ: 19.11.2009
Adventures100 @ 10.01.2022 15:16
man tiešām pat 5min traucētu, es samaksju naudu par biļeti , grubu mierīgi aizlidot, bet jāklausās kā svešs bērns dzied, vispār neinteresē. Jā man ir 2 bērni, un viņi neklaiga publiskās vietās, arī pie ārsta rindā var nosēdēt 1h, bez skandāliem UN bez telefona, veikalos nevartas pa zemi, ja neperku, ko prasa. Atslēga tajā, ka pats nesēd pie telefona un mierīgi parunajies ar savu bērnu, lai viņam nav garlaicīgi. ??‍♀️??‍♀️

Pirms trešā bērna es domāju līdzīgi. Es visus bērnus audzinu vienādi. Esmu stingrā mamma. Bet...ir bet. Trešais bērns raksturā atšķiras pilnībā. Es zinu ka iešana uz veikalu nebūs viegla, poliklīnikā bērns skraida un trokšņo, esmu nobesījusies ja ir aizkavējies pieraksts. Es esmu tā izmisusī mamma kas nēsā pa rokām. Dod telefonu, un skraida pakaļ. Bet es nekad nenosodīju mammas, kurām bērni uztaisa niķi veikalā vai uz ielas. Es saprotu ka bērns tā var uzvesties arī lidojot, es neaizstāvu, bet arī nenosodu. Paši mēs braucam visur ar auto pa Latviju tikai. Neesmu pati emocionāli gatava ar visu haosu kaut kur tālāk braukt. Lidmašīnā noteikti nekāptu jo es zinu ka mēs kaitinatu tieši šādas personas kas vienkārši domā ka lidojums ir samaksāts un visas ekstras paredzētas tieši viņiem 😉
Bet ceru ka mazākais izaugs līdz sāks sadzirdēt kā publiski sevi savaldīt. Bet ieteiktu nekad neteikt ka tavi bērni tā neuzvedās 🙂
10.01.2022 15:32 |

Patīk
Reitings 613
Nav runa par to, ka bērni tā neuzvedas, bet runa ir par to, ka mammīte par to priecājas un slavina, vispār nereaģējot
10.01.2022 15:34 |

10 gadiPatīk
Reitings 2457
Reģ: 20.07.2013
Mora @ 10.01.2022 15:09

Oho, pēc Kristīnes nopratu, ka tas ir viņas un Edgara lolojums. Redz kā. Tad sanāk, ka pati tiešām neko, viss uz vīra pleciem. Cepuri nost viņam par to.
Arī mums ar vīru draugu lokā ir viens pāris, kurš nebaidos teikt, ka kopā ir tikai tādēļ, ka draudzene palika stāvoklī. Puisim cepuri nost, apprecēja meiteni. It kā laimīgi dzīvo, bet zinu, ja būtu bijis citādāk un meitene nebūtu palikusi stāvoklī, nebūtu tagad ar viņu kopā. Jā, bērnu mīl bezgala, arī sievu mīl, bet ticu, ka nav viegli, ka visa nasta uz viņu vienu, jo sieva tā arī pateica, ka strādāt netaisās, ka tas ir jādara vīrietim, viņai tikai labi jāizskatās (jup, viņa ir viena no tām....). Piebildīšu, ka meitene sākumā mērķtiecīgi mēģināja palikt stāvoklī, jo puisis ļoti patika un negribēja, lai ir kopā ar kādu citu. .
Kristine ''māk'' tikai paspīdēt soc.tīklos. Viņai tur pa lielam sakara nekāda.. Edgars - viņa ģimene un protams ''Saskaņa''
10.01.2022 15:38 |

Patīk
Reitings 11059
Reģ: 01.10.2016
Taurenis @ 10.01.2022 15:32

Pirms trešā bērna es domāju līdzīgi. Es visus bērnus audzinu vienādi. Esmu stingrā mamma. Bet...ir bet. Trešais bērns raksturā atšķiras pilnībā. Es zinu ka iešana uz veikalu nebūs viegla, poliklīnikā bērns skraida un trokšņo, esmu nobesījusies ja ir aizkavējies pieraksts. Es esmu tā izmisusī mamma kas nēsā pa rokām. Dod telefonu, un skraida pakaļ. Bet es nekad nenosodīju mammas, kurām bērni uztaisa niķi veikalā vai uz ielas. Es saprotu ka bērns tā var uzvesties arī lidojot, es neaizstāvu, bet arī nenosodu. Paši mēs braucam visur ar auto pa Latviju tikai. Neesmu pati emocionāli gatava ar visu haosu kaut kur tālāk braukt. Lidmašīnā noteikti nekāptu jo es zinu ka mēs kaitinatu tieši šādas personas kas vienkārši domā ka lidojums ir samaksāts un visas ekstras paredzētas tieši viņiem ?
Bet ceru ka mazākais izaugs līdz sāks sadzirdēt kā publiski sevi savaldīt. Bet ieteiktu nekad neteikt ka tavi bērni tā neuzvedās ?

Man liekas, ka viss, ko saki, ir pilnīgi saprotami, un ja, piemēram, pie ārsta vai lidojumā kāds bērns uzvedas traki, to jau var just, vai vecāki netiek galā, vai negrib tikt galā. Ja ir tā, ka tiešām nevar neko sarunāt, nevar savākt, tas, protams, biški kaitina, bet neviens jau nepārmestu. Kā jau teici - bērni ir dažādi, un tur neviens nav vainīgs.
Pārmet tad, ja acīm redzami, vecākiem tas liekas mīlīgi un forši, un lai tik sīkie ņemās. Un ja paši nejūt, vai vienalga, ka citiem traucē.
Man pirms pāris mēnešiem lidojumā viens spārdīja krēsa aizmuguri. Bet nu, tur es sapratu, ka vecāki dara, ko var, lai vispār piedabūtu viņu nosēdēt, un tur jau neko nevar darīt, nav par ko dusmoties.
10.01.2022 15:38 |

10 gadi
Reitings 24
Reģ: 19.11.2009
isanalapsa @ 10.01.2022 15:34
Nav runa par to, ka bērni tā neuzvedas, bet runa ir par to, ka mammīte par to priecājas un slavina, vispār nereaģējot

Nu tas gan jā, es tur censtos pierunāt lai ir miers. Tas protams nav kaut kas normāli. Pati to padomāju kad skatījos.
10.01.2022 15:39 |

Patīk
Reitings 613
Taurenis @ 10.01.2022 15:39

Nu tas gan jā, es tur censtos pierunāt lai ir miers. Tas protams nav kaut kas normāli. Pati to padomāju kad skatījos.
tieši tur arī veidojas atšķirība. Neviens jau,manuprāt, nebija domājis, ka visi bērni ir 100% klusi , loģiski katram ir savas situācijas, bet šoks bija tikai un vienīgi Kristīnes nostājā
Tādēļ arī pati minēju, ka ne jau bērniem ir jāaizrāda, bet vecākiem, kuri nereaģē un vēl ķiķina, cik ''jawkinji''bērniņi
10.01.2022 15:42 |

10 gadiPatīk
Reitings 2457
Reģ: 20.07.2013
Sintijauzava , kā pati teici
Kam vieglāk sevi savaldīt,Tev vai 3gadniekam?

nu tad kāpēc kristīne nesavaldīja ne sevi ne savu bērnu? :D
10.01.2022 15:47 |

Reitings 307
Reģ: 29.08.2020
Nē,mani bērni ir mierīgi un ne manas audzināšanas,bet tempermenta dēļ,bet es ar lielu prieku skatos uz aktīviem bērniem,JO Tu viegli vari savu bērnu salauzt,lai viņš būtu ērts sabiedrībai no 3!! gadiem,vai arī ļaut viņam dziedāt un varbūt tur izaugs nākošā Laima Vaikule.Es esmu pieaugušais.Par savu labklajību padomāju 5 soļus uz priekšu pati.Austiņas,audiogrāmata,žurnāls-viss.Kad redzu jaunus cilvēkus dusmīgi skatāmies uz bērniem,smaidu!!!!Jūs visu laiku sēžat telefonos,bet nevarat ielikt austiņas?Tad kā jūs atsķiraties no 3gadīga bērna,ja pat lidmašīnā,kurā vienmēr kāds raud,vemj vai smejās,jo tie nav apstākļi kuros esam katru dienu,jūs naivi paļauties uz citiem?Par kādu intelektu jūs varat runāt?😂
10.01.2022 15:47 |

Reitings 307
Meitenes,bērns dziedāja,nevis ārdijās.Pašas jūs neaudzinātas,ja par mežoni varat nosaukt dziedošu trīsgadnieku!
10.01.2022 15:50 |

Patīk
Reitings 11059
Reģ: 01.10.2016
Sintijauzava @ 10.01.2022 15:47
Nē,mani bērni ir mierīgi un ne manas audzināšanas,bet tempermenta dēļ,bet es ar lielu prieku skatos uz aktīviem bērniem,JO Tu viegli vari savu bērnu salauzt,lai viņš būtu ērts sabiedrībai no 3!! gadiem,vai arī ļaut viņam dziedāt un varbūt tur izaugs nākošā Laima Vaikule.Es esmu pieaugušais.Par savu labklajību padomāju 5 soļus uz priekšu pati.Austiņas,audiogrāmata,žurnāls-viss.Kad redzu jaunus cilvēkus dusmīgi skatāmies uz bērniem,smaidu!!!!Jūs visu laiku sēžat telefonos,bet nevarat ielikt austiņas?Tad kā jūs atsķiraties no 3gadīga bērna,ja pat lidmašīnā,kurā vienmēr kāds raud,vemj vai smejās,jo tie nav apstākļi kuros esam katru dienu,jūs naivi paļauties uz citiem?Par kādu intelektu jūs varat runāt??

Klau, es saprotu, ka "jauniešu forumiņā" ir ienākusi viedāka, vecāka sieviete, lai iemācītu mums dzīves vērtības, jo mēs jau visas tikai sēžam telefonos un sūdzamies. 😀 Bet man šķiet, ka der ieklausīties arī citos viedokļos. Salauzt bērnu ir pavisam kas cits, kā pateikt, lai mazā, saspiestā telpā uzvedas klusāk, kā parasti.
10.01.2022 15:50 |

Reitings 307
viņa arī teica kušs vai lai dzied skaļāk?vai uzreiz bija jābļauj lai aizverās?Man patīk meiteņu divkosība,kuras vienā brīdī pieprasa realitāti(kas ir bērnu dziedāšana,raudāšana,spiegšana) un tad grib lai visi bērni kā no koncentrācijas nometnes.Drīz visas ceļosim.Es, vecā dāma,varbūt kādai iemācīšu vārdu austiņas un audio litaratūra❤️🥰
10.01.2022 15:58 |

Patīk
Reitings 613
Sintijauzava @ 10.01.2022 15:58
viņa arī teica kušs vai lai dzied skaļāk?vai uzreiz bija jābļauj lai aizverās?Man patīk meiteņu divkosība,kuras vienā brīdī pieprasa realitāti(kas ir bērnu dziedāšana,raudāšana,spiegšana) un tad grib lai visi bērni kā no koncentrācijas nometnes.Drīz visas ceļosim.Es, vecā dāma,varbūt kādai iemācīšu vārdu austiņas un audio litaratūra❤️?
To būs grūti izdarīt,ja pat nezini kā raksta vārdu "literatūra" .
Ja runājam nopietni, nevajag pārspīlēt, bet izprast, ko šeit meitenes centās pateikt. Nav jalasa tikai sausi burti un jāpsiho, bet jāizprot doma. Citādāk tas ir kā pret sienu😕
10.01.2022 16:05 |

Patīk
Reitings 613
Sintijai gan dīvaini lidojumi gadījušies, kur visu laiku kāds vemj vai naidīgi skatās uz viņas bērniem. Nebiju redzējusi tādus gadījumus. Pārsvarā viss ir civilizēti
Sintijai der saprast, ka viss nav tikai "viens vai otrs", vienmēr eksistē balanss dzīvē.
10.01.2022 16:12 |

Reitings 307
Mans nodoma nav būt jūsu sienai.Es zinu,ka šeit bieži nāk ietekmeles un lasa,ko par viņām raksta un pat ja jūs esiet tikai 10 meitenes,ja visas raksta negatīvo,viņām uz to mirkli liekas,ka VISI tā domā.Teju vienmēr esmu bijusi viena no tām,kura atrod otro pusīti jebkurai instamelei.Kāpēc?Jo tas viens pozitīvais uz 10 negatīvo fona,tam cilvēkam nozīmē ļoti daudz.Esmu pati runājusi ar vienu no šeit aprunātām instamelēm,kura tiešām bija sašāvusies par visu slikto un pietieka ar vienu aizstāvošu komentāru,lai viņa saprastu,ka nav tā ka visi viņu ienīst.Šobrīd mentālā veselība daudziem ir kritiska.Ne velti slavenības taisa pašnāvības.Es nelieku jums mainīties,bet drusku pamainam % pozitīvo pret negatīvo,esam tomēr pieaguši cilvēki.
10.01.2022 16:15 |

Reitings 307
Ar to es domāju-turpini dirst,bet arī man ir tiesības dirst pretī.😊❤️✌️
10.01.2022 16:17 |

Patīk
Reitings 613
Kā jau teicu,ka nevajag dzīvot tādos principos,bet balansā. Izteikums,ka kāds kādu ienīst, ir krietns pārspīlējums. Es neienīstu Kristīni un viņas ģimeni. Ja kāds pasaka,ka nav smuki pozicionēt neaudzinātību kā kaut ko foršu, tam ar naidu nav nekāds sakars.
Ir jābūt garīgi nelīdzsvarotam cilvēkam, lai ienīstu kādu instagrama dēļ
10.01.2022 16:19 |

Reitings 2588
Reģ: 10.09.2021
Es domaju, ka daudzam vnk nepatika Kristines atbilde uz to hate komentaru. Es neteiktu, ka tas hate komentars bija jauks, aizvainojosh tomer bija, bet ta Kristines atbilde bija ne par keksi. Nu tur tiesam kada vel skaudiba utt, vnk cilveks norada, ka berns nedrikst dziedat lidmasina. Es gan uzskatu, ka nekas traks nebija, miligi - lai tik dzied. Bet vnk ta Kristines atbilde bija ta, kas nepatika un tapec te apruna ka vina ta vareja atbildet.
10.01.2022 16:25 |

Reitings 244
Reģ: 06.01.2022
Es brīnos, kā Edgars, kurš ir inteliģents un patīkams cilvēks, varēja būt kopā ar tādu Kristīni.
Saprotams, ka palika stāvoklī, un Edgaram vajadzēja precēt, lai nav nesmuki.
Edgaram ir bijušas vairākas meitenes. Viņš ļoti patika meitenēm. Nācis no kārtīgas un turīgas ģimenes, labi mācījies.
10.01.2022 16:26 |

Reitings 898
Reģ: 17.07.2021
Dangbergsone sacepas par to ka kāds viņai aizrādīja, pieklusinat savu bērnu lidmašīna.
Pilnīgi piekrītu, savam vaukšķim tomēr iemācīt paturēt muti ciet vai darit to klusāk, kas tā par visatļautību.
Iedomājies no sevis karalieni. Aita pati vien ir un savus bērnus audzina kā aita, aitu bara, meee meee aita Krisitne.
10.01.2022 16:27 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits