Adventures100 @ 10.01.2022 15:16man tiešām pat 5min traucētu, es samaksju naudu par biļeti , grubu mierīgi aizlidot, bet jāklausās kā svešs bērns dzied, vispār neinteresē. Jā man ir 2 bērni, un viņi neklaiga publiskās vietās, arī pie ārsta rindā var nosēdēt 1h, bez skandāliem UN bez telefona, veikalos nevartas pa zemi, ja neperku, ko prasa. Atslēga tajā, ka pats nesēd pie telefona un mierīgi parunajies ar savu bērnu, lai viņam nav garlaicīgi. ??♀️??♀️
Kristine ''māk'' tikai paspīdēt soc.tīklos. Viņai tur pa lielam sakara nekāda.. Edgars - viņa ģimene un protams ''Saskaņa''Mora @ 10.01.2022 15:09
Oho, pēc Kristīnes nopratu, ka tas ir viņas un Edgara lolojums. Redz kā. Tad sanāk, ka pati tiešām neko, viss uz vīra pleciem. Cepuri nost viņam par to.
Arī mums ar vīru draugu lokā ir viens pāris, kurš nebaidos teikt, ka kopā ir tikai tādēļ, ka draudzene palika stāvoklī. Puisim cepuri nost, apprecēja meiteni. It kā laimīgi dzīvo, bet zinu, ja būtu bijis citādāk un meitene nebūtu palikusi stāvoklī, nebūtu tagad ar viņu kopā. Jā, bērnu mīl bezgala, arī sievu mīl, bet ticu, ka nav viegli, ka visa nasta uz viņu vienu, jo sieva tā arī pateica, ka strādāt netaisās, ka tas ir jādara vīrietim, viņai tikai labi jāizskatās (jup, viņa ir viena no tām....). Piebildīšu, ka meitene sākumā mērķtiecīgi mēģināja palikt stāvoklī, jo puisis ļoti patika un negribēja, lai ir kopā ar kādu citu. .
Taurenis @ 10.01.2022 15:32
Pirms trešā bērna es domāju līdzīgi. Es visus bērnus audzinu vienādi. Esmu stingrā mamma. Bet...ir bet. Trešais bērns raksturā atšķiras pilnībā. Es zinu ka iešana uz veikalu nebūs viegla, poliklīnikā bērns skraida un trokšņo, esmu nobesījusies ja ir aizkavējies pieraksts. Es esmu tā izmisusī mamma kas nēsā pa rokām. Dod telefonu, un skraida pakaļ. Bet es nekad nenosodīju mammas, kurām bērni uztaisa niķi veikalā vai uz ielas. Es saprotu ka bērns tā var uzvesties arī lidojot, es neaizstāvu, bet arī nenosodu. Paši mēs braucam visur ar auto pa Latviju tikai. Neesmu pati emocionāli gatava ar visu haosu kaut kur tālāk braukt. Lidmašīnā noteikti nekāptu jo es zinu ka mēs kaitinatu tieši šādas personas kas vienkārši domā ka lidojums ir samaksāts un visas ekstras paredzētas tieši viņiem ?
Bet ceru ka mazākais izaugs līdz sāks sadzirdēt kā publiski sevi savaldīt. Bet ieteiktu nekad neteikt ka tavi bērni tā neuzvedās ?
isanalapsa @ 10.01.2022 15:34Nav runa par to, ka bērni tā neuzvedas, bet runa ir par to, ka mammīte par to priecājas un slavina, vispār nereaģējot
tieši tur arī veidojas atšķirība. Neviens jau,manuprāt, nebija domājis, ka visi bērni ir 100% klusi , loģiski katram ir savas situācijas, bet šoks bija tikai un vienīgi Kristīnes nostājāTaurenis @ 10.01.2022 15:39
Nu tas gan jā, es tur censtos pierunāt lai ir miers. Tas protams nav kaut kas normāli. Pati to padomāju kad skatījos.
Kam vieglāk sevi savaldīt,Tev vai 3gadniekam?
Sintijauzava @ 10.01.2022 15:47Nē,mani bērni ir mierīgi un ne manas audzināšanas,bet tempermenta dēļ,bet es ar lielu prieku skatos uz aktīviem bērniem,JO Tu viegli vari savu bērnu salauzt,lai viņš būtu ērts sabiedrībai no 3!! gadiem,vai arī ļaut viņam dziedāt un varbūt tur izaugs nākošā Laima Vaikule.Es esmu pieaugušais.Par savu labklajību padomāju 5 soļus uz priekšu pati.Austiņas,audiogrāmata,žurnāls-viss.Kad redzu jaunus cilvēkus dusmīgi skatāmies uz bērniem,smaidu!!!!Jūs visu laiku sēžat telefonos,bet nevarat ielikt austiņas?Tad kā jūs atsķiraties no 3gadīga bērna,ja pat lidmašīnā,kurā vienmēr kāds raud,vemj vai smejās,jo tie nav apstākļi kuros esam katru dienu,jūs naivi paļauties uz citiem?Par kādu intelektu jūs varat runāt??
To būs grūti izdarīt,ja pat nezini kā raksta vārdu "literatūra" .Sintijauzava @ 10.01.2022 15:58viņa arī teica kušs vai lai dzied skaļāk?vai uzreiz bija jābļauj lai aizverās?Man patīk meiteņu divkosība,kuras vienā brīdī pieprasa realitāti(kas ir bērnu dziedāšana,raudāšana,spiegšana) un tad grib lai visi bērni kā no koncentrācijas nometnes.Drīz visas ceļosim.Es, vecā dāma,varbūt kādai iemācīšu vārdu austiņas un audio litaratūra❤️?