Neko sliktu tur nesaskatu, vienīgi man paliek nenormali slikti no tā siltuma, ir bijis pat līdz ģībonim.
Tāpēc, es labāk izvēlos tādu virtuvi, kur tu visu izvēlies pats svaigu un tev to pagatavo - tu vari izvēlēties vai palikt un skatīties kā gatavo vai iet pie sava galdiņa. Tā, manuprāt, ir labāk.
mayja @ 10.11.2021 09:06Liene uresina vispār ir kaut kas nesaprotams. Skatījos viņas bezmaksas 2h live. Beigu beigās, lai visu saprastu jāpērk kurss par 200€ ?
Un viņas daži story ir apbrīnojami. Mīļā, vai Tu esi jutusies nepārliecināta par sevi? Tas tāpēc, ka neesi parliecinata par sevi
un vēl briesmīgāka par to Uresinu ir visas apgarotās, kas nu dzīvē visu sasniedz pēkšņi, pateicoies viņai. liana.kazmere, nu vēmiens nāk no tās “apgarotības” 😅 vēl tas ka priekšā pakaļā bāž savus sīkos 🤦♀️Apple of my eye @ 11.11.2021 02:29
Pirkt Lienes Uresinas kursu varētu būt diezgan bezjēdzīgi.
Tieši ar draudzeni šo apspriedām, ka pati Uresina ir izgāzusi droši vien tūkstošus par Tony Robbins (kurš vispār ir diezgan wtf - te var paskatīties, cik sektai līdzīgi tas ir: https://www.youtube.com/watch?v=aPI5TexgiXA&t=2s), un tagad Liene bāž to Robinsu priekšā-pakaļā (noteikti arī maksā par viņa vārda izmantošanu). Nu bet reāli tas ir tāds tukšais bla-bla, kad dienas beigās secinājumam vajadzētu būt, ka neko neesi ieguvis :D
Un vispār - tie kouči, kuri bez psihologa izglītības (un vairāku gadu praktiskās pieredzes!) uzdodas bezmaz par ārstiem, tad no tiem vajadzētu bēgt ko kājas nes.
Vakarkleita @ 10.11.2021 21:51
Avotu ielā 31! Esmu manījusi ieejot vārtrūmē ?
missfortune @ 11.11.2021 08:43Miglānei gan patīk drāma. ? "Dieviņš, dvēselīte, gribētos to cilvēku paglābt." ?
la femmina @ 10.11.2021 21:07Rīta Goroveca pārceļas uz Zviedriju?!? Viņa jau šeit raudāja, ka nav ko darīt utt. ko tad Zviedrijā?
liilac @ 11.11.2021 09:45
Mani vispār viņa visu laiku ir pārsteigusi.. it kā vienu laiku skatījos video un man patika, bet tāpat daudz kas ap viņiem dīvains. Kāda velna pēc pieauguši cilvēki entos gadus īrē dzīvokli centrā, bet nepērk.. Viņi tak sen jau būtu nomaksājuši lielāko daļu kredīta un tagad vēl varētu izīrēt to dzīvokli kamēr prom un penīt naudiņu.. bet nu jā, kopš viņa pievērsās tam patreon, man reāli izbesija. nevis, lai reāli strādātu un liktu makeup, uzacis, bet vnk pievienojas patreon. Es principa pēc nepērku neviena patreon, jo tas šķiet absurdi. Nu tad labāk skatīties ārzemju youtube..
Aamelija @ 10.11.2021 21:15
Jānis īstenībā savam vecumam ir izskatīgs. Man gan pašai saista vīrieši ar augstāko izglītību un bez kaitīgiem ieradumiem, bet ne visām sievietēm ir šādi kritēriji, tā ka pieļauju, ka viņam tiešām nebija grūti atrast draudzeni.
Daisey @ 11.11.2021 11:03Vizla varbūt ir simpātiska, bet KĀDĒĻ??? Kādēļ ir tās acis jābola kā sūdvabolei? ? aaaah. Izskatās nedaudz slimi.
es arī iedomājos - TV atrādīja, lai kādu sadarbību izkļinčitu. Bet nez vai kāds vēlēsies sadarboties, ja jau speciālists teica, ka vnk vajag pamainīt ēdiena paradumus…chiepinja @ 11.11.2021 11:25Gluzunova, ak mans dievs, mazāk rīt vajag, tāds pelmenis, TIK izplūdis ķermenis, bet dēļ slinkuma, TV un par brīvu vieglāk nogriest lieko ādu ???
Jau plāno nākamo?! Jesus vismaz ļauj kaut gadu atpūsties sievietei no grūtniecības...missfortune @ 10.11.2021 12:31
Tas viņa uzburtais ģimenes modelis ir galvā, jo tad Jeļenai nebūtu jāskrien uz darbu divas nedēļas pēc dzemdībām.
Un par autokrēsliņu. Autokrēsliņš neaizstāj ratus. Tā pozīcija nav bērna mugurkaulam draudzīga.
Man visinteresantak šķiet, ka cilvēki, kuri tā rūpējas par savu fizisko formu, augumu, piekopj veselīgu dzīvesveidu, ar bērnu dara pretējo - ķengursoma, ratu vietā autokrēsliņš, iegrūst Babybjorn.