Sisenis @ 07.11.2021 21:55Ai kā tai Saulietei kož šie foruma komentāri. Nu tā kož, ka rupjībās jāraksta un jāsaka, ka pilnā rīklē smejas. Man šķiet viņa pati saprot, ka 20x braukt uz vienu galamērķi neliecina par prāta spējām. Pasaule tiešām ir liela, ir vel daudz vietu ko redzēt un sajūtu ko iegūt. Bet Sauliete man šķiet nekad nav bijusi tāda kartes atklājēja. Laiski pagulšņāt pie baseina un ieēst ko izsmalcinātu, lai instagramā var atrādīt.
BellaCiao @ 08.11.2021 10:03Vibe vajadzētu nosūtīt uz vienu palātu ar Lieni Kiviču. Abām ir kaut kādas smagas mentālas problēmas un nepamatots naids uz visu pasauli.
Scandinavian @ 08.11.2021 10:03Kā jums Tīnas kostīmi?
Es nevaru saprast pielietojumu, lai ko tādu uzvilktu. Sūnu zaļajam augša ir ok. Būtu labāk samta kleitas baroka stilā piedāvājusi.
Love @ 08.11.2021 01:12
Viņa tajā intervija pastāsta - negribēja gaidīt 3 mēnešus pēc implantiem lai tiktu atkal uz sporta zāli. Tāpēc izdomāja ņemt pa visam ārā.
Arī saka, ka enerģētiski viņas ex vispār esot viņu uzmudinājis uz tiem implantiem, tāpēc gribēja tik vaļā.
Bordo @ 07.11.2021 23:09Tai Anetei zo kaut kā neticu. Sen atpakaļ lasīju intervijas un domāju, ka neredzu viņu attiecībām nākotni. Neredzēju no viņas tādu mīlestību, drīzāk izdevīgumu. Tagad arī skatos, ka vairs nav kopīgu bilžu.
Šie man tiešām patīk! Man nepatika tie džemperi, bet šie kostīmi tiešām skaisti! Apsveru domu nopirkt🙏🏽Scandinavian @ 08.11.2021 10:03Kā jums Tīnas kostīmi?
Es nevaru saprast pielietojumu, lai ko tādu uzvilktu. Sūnu zaļajam augša ir ok. Būtu labāk samta kleitas baroka stilā piedāvājusi.
liilac @ 08.11.2021 10:31
jā, viņa jau kādu gadu atpakaļ stāstīja, ka izņēma un nolēma nelikt atpakaļ, jo tā jau no sākta gala nav bijusi viņas patiesa vēlme pēc implantiem, bet puiša. Tad vēl bija vesels posts, ka sevi jāmaina tikai tad, ja pati vēlies.
BellaCiao @ 08.11.2021 10:03Vibe vajadzētu nosūtīt uz vienu palātu ar Lieni Kiviču. Abām ir kaut kādas smagas mentālas problēmas un nepamatots naids uz visu pasauli.
tad kad bija intervija izskata ziņā bija parasta meitene, tagad ļoti simpātiska un skaista palikusi. Gan jau pašapziņa arī cēlusies līdz ar to. Domāju ka daudzi vīrieši raksta un pievērš uzmanību... varbūt tāpēc uz doto brīdi izskatās no malas tā nekaaliilac @ 08.11.2021 10:37
Es gan atceros, ka skatīijos interviju īsi pēc Gustava nelaimes un domāju - cik viņa jauka un mīloša. Nereāla mīlestība staroja no viņas pret Gustavu. Tā man toreiz šķita..
BlondeBarbie @ 07.11.2021 21:44https://instagram.com/anetezo?utm_medium=copy_link skaista
Twinkle @ 07.11.2021 23:57
Bet kā, ja viņai bija tā slimība? Tad jau nedara tā, ja izņem un vienk ieliek citus?
Wonder woman @ 08.11.2021 10:46
Bet Krutis tagad izskatas lielakas,salidzinot ar to kadas bija tieshi pēc implantu iznjemshanas ,bet varbūt tie ir tikai labi push up krúšturi,kas zin!
Bet nu influenceriem ticet 100% ir diezgan mulkigi!
Kardashiana ari agrak stastija ,ka dibens esot ists,ja varbūt nebija implanti bet uzlabojumibija veikti tik un tā!
Silla @ 08.11.2021 12:06Tā Agrita , tik ļoti uzspilēta, kjip Evelīna Pārkere fano par to ģimeni un tā Agritas atbilde , taa itka viņa būtu pasaules naba un vēl tas “jā, taaa esmu es” stulba aita ?