Seina @ 04.11.2021 18:18
nožēlojamās, tjip bez jeļenas māsas neviena no viņas gandrīz 6tk sekotājiem te nevarētu laba vārda aizbilst? ? te vēl 2 niki par Jeļenu labi izteicās, arī feiki? Man Jeļena patīk jau sen un pilnīgi poh par jums dirsējām :D
Sisenis @ 04.11.2021 16:26
Es izlasiju viņas pirmo grāmatu līdz pusei. Pa cik esmu lasijusi After, tad man likās tāds kā pakaļdarinājums.
Pārējās grāmatas neesmu lasijusi.
Ar ķermeni viņai viss kārtībā, man vienkārši seja nešķiet simpātiska.
themoon @ 04.11.2021 19:42
ai, nomierinies ar attaisnošanos. Protams, ka par citām, kuras kādu "aizstāv", es neteikšu, ka tās uzreiz ir šīs te pašas aizstāvāmās personas. Tavas aizstāvības aktivitātes esmu ievērojusi jau ļooooti ilgu laiku, tādas lietas krīt acīs, tāpat kā toreiz, kad Miljone te maskējās. Neesmu tik ļoti investējusies forumā, lai katru Tavu komentāru šeit skrīnotu un apkopotu vienā kaudzītē, bet, ja to būtu darījusi, šaubas par saistību ar Jeļenas māsu būtu retajai. Vienkārši norij to sāpi un beidz karsti aizstāvēt katru sīkumu, ko kāds par Jeļenu izmetis pirms 4 lapām.
Un vispār,kā man krīt uz nerviem,ka tik daudziem ir pielipis- tā ir bomba, tik bombīgi, bombīgākais rezultās utt, nu jēziņ, saprptu,kad Didra to saka,bet kad sak visas līdzi kā papagaiļi,pie tam šķietami sakarīgas sievietes! Besī
Nesaku, ka Jeļena nemācētu izteikties, bet tieši veids kā viņa to dara, kaut vai reklamējot lietas, izklausās aizturēts. Tāds, kā atpalicis. Un šāds pats varaints ir Kubasovai. Runāt māk, bet runā kā atpalikusi .
Un nesaprotu, ko no viņas var paņmet sev par piemēru? 😁 Kā Aļika bumbiņas ap kastīti salīmēt? Tas kontents, ja ne mazā, tad būtu domāts 9-12 gadīgām meitenēm.
bembij0 @ 04.11.2021 19:23Feisbukā redzēju, ka izleca raksts par Miglāni un viņas līgavaiņa ķildām ar pirmā bērna māti. Pilnīgi dusmas parāva par to, ka Miglāne visu to nes laukā publiski, es Martas vietā vēl dusmīgāka paliktu. Kas tas par bērnudārzu to visu celt augšā savu ento tūkstošu sekotāju pulciņam ??
LaLo @ 04.11.2021 21:27
Kamēr Miglāne lūpas pumpē un ar klačām nodarbojas, Marta maģistru uzraksta un izglītojas.?
missfortune @ 04.11.2021 17:25Ko jūs domājat par šīm Instagram mammām, kam piekrauts dzīvoklis ar pinterestīgām lietām, atrāda Humpalu atradumus, bērni saģērbti tā, ka noteikti nu nav ērti kustēties?
https://instagram.com/ejam.kopaa?utm_medium=copy_link
Es tur redzu tikai putekļu kalnus, neērti iekārtotu un piekrautu vidi. ?
Sokolade @ 04.11.2021 20:23Jeļena ir viens sirsnigs cilveks-atšujaties no viņas… vēmiens nāk
Vakarkleita @ 04.11.2021 22:20Tikko apskatījos Deimoni, nu vāks....pazors....
Audi ar benzīnu un GĀZI ???????
Tas ir tas pats, es esmu krutais, nopērku bentliju un ielieku gāzi lai lētāk ???
Laikam skropstiņu bizness neiet no rokas ?????
C00L Dzipsy @ 04.11.2021 22:35
Kas tur tāds Audi ar benzīnu un gāzi? Kāds pazors?
Degvielas cenas esi redzējusi? Vai pati ar autobusu brauc?
Vai tad gāzi var likt tikai vecos golfos? ??♀️ Muļķe tu!
C00L Dzipsy @ 04.11.2021 22:35
Kas tur tāds Audi ar benzīnu un gāzi? Kāds pazors?
Degvielas cenas esi redzējusi? Vai pati ar autobusu brauc?
Vai tad gāzi var likt tikai vecos golfos? ??♀️ Muļķe tu!