Lai arī Kristīne man patīk, bet tas storijs patiešām bija nejauks. :(Derisa @ 03.11.2021 01:27Jelinskas storijs par svešu sievieti łoti nejauks. (Šī sieviete nav publiska persona un nav devusi atłauju sevi publicēt soc tīklos) Plus, łoti ticams, ka tai sievietei varētu būt slimība, tāpēc kājas ir tūskainas.
Par Jelinsku var teikt-meiteni var dabūt ārā no laukiem, bet laukus no meitenes nē. Prasti gājieni.
Derisa @ 03.11.2021 01:27Jelinskas storijs par svešu sievieti łoti nejauks. (Šī sieviete nav publiska persona un nav devusi atłauju sevi publicēt soc tīklos) Plus, łoti ticams, ka tai sievietei varētu būt slimība, tāpēc kājas ir tūskainas.
Par Jelinsku var teikt-meiteni var dabūt ārā no laukiem, bet laukus no meitenes nē. Prasti gājieni.
missfortune @ 03.11.2021 07:32
Skatīties storijus, nodomāju, ka tik daudz lētas bižutērijas. Manuprāt, tad labāk divi skaisti, kvalitatīvi zelta gredzeni, nevis 15 Aliexpress blingi. ?
Bet tās rotas raksturo viņu, tāpat, kā tie izprintēti Chanel uzraksti rāmīšos. ?
Lady Lenas rotas tik lētas tie pulksteņi fake. Tādas rotas atgādināja tos veikalus kuri atrodas mego, Maijai un dārzam utt, tur visādi tādi nieki. Un arī Āgenskalna mazajā maxima 2.stava tāds veikals kurš itka alieexpres tipa sūdiņus tirgo.
Viedokleniece @ 03.11.2021 09:34Kas tā Jelinska tāda ir? Vnk random čika, kas noprecējusi vecu, bagātu veci?
Vīrietis simpātisks. Marta arī simpātiska sieviete. Adriana izskatās pēc tīnes, uzacis:D, lūpas:D uc. Kaut kāds lēts paskats. Un tiešām jūtami laužas laukā tāds nejaukums.123annna @ 03.11.2021 02:17
Krisjanis s0nd0rs un Marta https://linktr.ee/martapanteleiko
Jelinskas storijs par svešu sievieti łoti nejauks. (Šī sieviete nav publiska persona un nav devusi atłauju sevi publicēt soc tīklos) Plus, łoti ticams, ka tai sievietei varētu būt slimība, tāpēc kājas ir tūskainas
Daisey @ 03.11.2021 09:41Tā Miglāne vienmēr cenšas runāt jauki un uķipuki,bet var redzēt cauri,kāda viņa patiesībā ir čūskvecene? tādas lietas NAV publiski jārisina. ??♀️ Tiešām lieņux nr.2!!
Shayk @ 03.11.2021 09:59
Cik saprotu, tad vins vinu pat neprecot. ?
ir naiva un tēlo naivu, visu laiku tā runāšana pamazināmā formā 🤮BlondeBarbie @ 03.11.2021 10:12+ vēl sajūta ka viņa čīkst un ir maximāli naiva
BlondeBarbie @ 03.11.2021 10:09Vīrietis simpātisks. Marta arī simpātiska sieviete. Adriana izskatās pēc tīnes, uzacis:D, lūpas:D uc. Kaut kāds lēts paskats. Un tiešām jūtami laužas laukā tāds nejaukums.
un es domāju, ka arī neprecēs 😅 cik ilgi viņi kopā? 3,5 gadi un nav bildinājums.Shayk @ 03.11.2021 09:59
Cik saprotu, tad vins vinu pat neprecot. ?
chiepinja @ 03.11.2021 11:32un es domāju, ka arī neprecēs ? cik ilgi viņi kopā? 3,5 gadi un nav bildinājums.
protams, bet paskatoties uz Fiļa vēsturi.LaLo @ 03.11.2021 11:34
3,5 gadi nav ilgs laiks. Man ir pazīstami pāri, kuri apprecējās pēc 5-7gadiem.
Tā vecene izskatījās pēc tādas, kas viņai pa tāfeli varētu sadot.😁