Cosmochic @ 02.11.2021 19:50
Vai tad viņa iepriekš nepasūtija savu čali, dēļ cita, kas bija Latvijā zināms dziedātājs no grupas ,,Olas,,. Kko te tādu lasīju.?♀️???
Arī ar Porziņģi būs tas pats. ?? Tiklīdz beigsies sportista karjera vai pagadīsies naudīgāks vecis, tad aizies pie viņa.??
Un būsim reāli. Porziņģis nav nekāds skaistulis.???
Varbūt nepopulārs viedoklis, bet man Porziņģis liekas simpātisks. Liekas dīvaini, ka tik bieži par viņu raksta, ka nav nekāds skaistulis bla, bla bla. Nu, man, piemēram, Aivis Ceriņš neliekas nekāds skaistulis, priekš manis izskatās pārāk
salds ar savu mūžīgi nemainīgo matu sakārtojumu. Ar to gribu teikt, ka katrai sievietei sava gaume arī attiecībā pret vīriešiem, līdz ar to liekas kaut kā stulbi, ka visu laiku par Porziņģi raksta, ka viņš ir tik briesmīgi neglīts, ka Laura ar viņu ir tikai naudas dēļ. Vairāk izklausās, ka tādos brīžos tur runā skaudība, ka kāda cita ir atradusi foršu vīrieti, kuram plusā visam vēl ir nauda, laba karjera un slava. Riebīgi lasīt kā sievietes ar ļaunu prieku runā par citām sievietēm, bez maz vai cerot, ka viņām dzīvē kaut kas noies greizi. Es gan vēlu viņiem abiem veiksmi un lai viss izdodas. Jauni, forši, simpātiski cilvēki, lai bauda dzīvi un lai Laura staigā savā "piedauzīgajā" tērpā cik vien vēlas. Jo nu, būsim reāli, kamēr viņa savā zaķīša tērpā pozē Dalasā uz jumta, daļa dusmīgo komentētāju raksta no Purčika divistabnieka, tā ka... Neskaudīsim un nevēlēsim sliktu tiem, kuriem dzīvē viss ir labi! ;)